Çağlar Bayur 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 daha çok yamuk gibi ama araziden midir 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Ocak Paylaş 1 Ocak İlkay Başaran yazdı: Gerildik. Gece dalışında müren balığı görmüş gibisin. Ne oldu? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gece dalışında müren balığı görmüş gibisin. Ne oldu? Ahahah 50 60 metrede müren balığı bıçaklamıştık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Yol iyice bozuldu. Bundan sonrasını katırlarla devam ediyoruz 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yol çok gergin Aslında baya dik ama foto belli etmiyor. Uyuz oluyorum böyle olunca. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak İlkay Başaran yazdı: Aslında baya dik ama foto belli etmiyor. Uyuz oluyorum böyle olunca. Tamam tamam çok dik 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak motorum olursa ya da 4 çeker, ilk buradan geçecem 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: motorum olursa ya da 4 çeker, ilk buradan geçecem Benzin yakıyor ama bunlar. Betin benzin atmasın sonra? 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak İlkay Başaran yazdı: Benzin yakıyor ama bunlar. Betin benzin atmasın sonra? Hibrit motosikket alacaz 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Servet Aydın yazdı: Enden mi boydan mı ? Enlem mi boylam mı denir ona 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat Paylaş 5 Şubat Motor bugün sakin görünüyor.. Demekki soğuk sevmiyor bu.. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Motor bugün sakin görünüyor.. Demekki soğuk sevmiyor bu.. Soğuğu sevdiği için sakin. Bu arada hava soğuk olunca çekiş bir o kadar artıyor. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mart Paylaş 3 Mart Sezon geliyor, en sonunda bana da aldıracaksın motör Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Önder Özcan yazdı: Sezon geliyor, en sonunda bana da aldıracaksın motör Motor h2 den başlar 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mart Paylaş 3 Mart İlkay Başaran yazdı: Motor h2 den başlar Başlayamadı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart (düzenlendi) R sini unutmuş ve yine yanlış tabiki, üstteki sonradan gelen, motör Simson dan ve 10.000 devirden sonra başlar 4 zamanlılar çıkın aradan.... 2:50 8 Mart tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts