İlkay Başaran 5 Kasım 2023 Yazar Paylaş 5 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: insanlar nerde? 6 ay ben ve çocuklar varız sadece Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Çağlar Bayur yazdı: insanlar nerde? kızgın dedik ya. Millet kaçıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Kasım 2023 Yazar Paylaş 5 Kasım 2023 Servet Aydın yazdı: Bajaj’ın en sevilen kasası mı bu? Biz daha iyisini sevene kadar en iyisi bu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık 2023 Yazar Paylaş 3 Aralık 2023 Guru 1 aydır yatıyordu. Bugün pasını attık. 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık 2023 Yazar Paylaş 3 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Sakinmiş Lazımmış Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Lazımmış Gezdirecektin madem bu tarafa getirseydin hem roller test ücretsiz di ! 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık 2023 Yazar Paylaş 3 Aralık 2023 Adnan Çakır yazdı: Gezdirecektin madem bu tarafa getirseydin hem roller test ücretsiz di ! 100 km ancak yaptım abi. Lodosa karşı bile üşüdüm bugün yaşlanıyorum galiba... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Aralık 2023 Paylaş 3 Aralık 2023 Aksine burada soyunanlar bile vardı o kadar diyeyim 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Ooo hayırlı olsun kardeş, ulen bir alamadık gitti şunu, dur hele eyt çıkacak gibi, bırakıcam bu işleri alıcam motoru ver elini yollar @İlkay Başaran hakkını helal et kardeşim, yeni başladım okumaya, senin konuda da aynı yerden başlamış abim bu, çekilmez dert bildiğin 😂 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2023 Yazar Paylaş 30 Aralık 2023 Ahmet Kiriş yazdı: @İlkay Başaran hakkını helal et kardeşim, yeni başladım okumaya, senin konuda da aynı yerden başlamış abim bu, çekilmez dert bildiğin 😂 Klasik Ali abi. Mercedes E den başlar der clio alır. Emeklilikte clioya takılanlar Ect 1 5 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: sakin sürersen az yakıyor, basarsan içiyor tabii, son gittiğimde biraz daha kullandım, korkutucu resmen, alışıkta değilim böyle bastırmaya, dizginlemeleri kapat gazı az fazla aç sırt üstü yatıyorsun asfaltta dur hele sorayım kardeşime ben tam bakamadım tabii, bakayım sakinken ne yakıyormuş bu alet... yanlış hatılamıyorsam dediğin gibi 5 lt. altı yakıyor, bu konuda Nc75 X dct de 3 lt. gibi değeler çok kolay yakalanıyor, halt etmiş skutırlar falan, hemde o ağırlıkla, son kasasını bilemiyorum, daha güçlü daha yatık bir motor herşeyini geliştirmişler, alamıyoruzki deneyelim arkadaş Tüm mesajları editli hakikaten 😂 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Muhittin Kaplan yazdı: 1250gs abi. Yakışır sana. Boyu yetmez 😂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Klasik Ali abi. Mercedes E den başlar der clio alır. Emeklilikte clioya takılanlar Ect o dedikleri net kesin doğru ama kardeş, gerçi merso E yi bozdu ama olsun para yok paraaa, olsa G serisi Merso alırım direk... sen bırak bunlarıda motor işini çöz önce... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2023 Yazar Paylaş 30 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: o dedikleri net kesin doğru ama kardeş, gerçi merso E yi bozdu ama olsun para yok paraaa, olsa G serisi Merso alırım direk... sen bırak bunlarıda motor işini çöz önce... Neyini çözeyim abi bu işimi görüyor. 390 adv geçebilsem iyi olacak ama para sıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Neyini çözeyim abi bu işimi görüyor. 390 adv geçebilsem iyi olacak ama para sıkıyor. satıcam değişicem dediydinya, o sebeble... bu gidişle biz anca bakım yapacağız sanırım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Adnan Çakır yazdı: Üzmüşsün boynu bükülmüş 🚲 🥺 Abisi gergin, bununda boynu bükülmüş, nedir çektikleri.... 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts