Servet Aydın 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Gördük gergini! 40 km hızda gaz açınca gtü başı yanlıyor eee? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Servet Aydın yazdı: Gördük gergini! 40 km hızda gaz açınca gtü başı yanlıyor eee? Gergin miymiş? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: lastikler ne durumda marka ney? Kaplama asfalt değil. Stabilize, toprak. Ne takarsan tak ilk 3 vites tamgazda sarar. 2 kişiyken denedik yine sarıyor 2.viteste. Hatta küfürle tokat yedim enseye 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: 2 kişiyken denedik vidyosu var mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Çağlar Bayur yazdı: vidyosu var mı Vpn var mı? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Gergin miymiş? Sapan gibi Çağlar Bayur yazdı: vidyosu var mı Toplum hazır değil 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Vpn var mı? ip var ? 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: O değil de, gergin yine makina Bu gerginlik Hint Gurusuna mı özgü, yoksa geneli mi öyle? Geçen yeni modelinin videosunu izlemiştim, yakıt göstergesi km/L olarak gösteriyormuş hep. İlk gören çok yakıyomuş bu abi diyormuş 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Yurdaer Elay yazdı: Bu gerginlik Hint Gurusuna mı özgü, yoksa geneli mi öyle? Geçen yeni modelinin videosunu izlemiştim, yakıt göstergesi km/L olarak gösteriyormuş hep. İlk gören çok yakıyomuş bu abi diyormuş Sahibi gergin suçu makinaya atıyor 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: O değil de, gergin yine makina. Hep gergin hep gergin. Evlendir. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 8 Temmuz 2023 Paylaş 8 Temmuz 2023 Çok güzel yola gidiyor bu. İyi viraj döner. Virajda korkutmayan nadir motorlardan. Mayısta yazdığın yorumu yeni gördüm Tapa alüminyum. Özellikle alüminyum yapmışlar. Çok sıkarsan tapa kırılsın diye. Blok bağlantı cıvatalarını kontrol ettin mi hiç ? Benimki 3 aylık bile değil, birisi düşmüş. Servis söylemese haberim bile yok. Aslında geçen gün iyice kontrol etmiştim amma göremedim demek ki. Görünmeyen yerler dede saplamaları var. İlkay arka taraftan gurgurgur diye ses geliyor mu senden. Hiç dikkat ettin mi? Eğer geliyorsa arka selenin altında benzin geri dönüşüm aleti var. O tıkanmış olabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2023 Fatih Sarıkaya yazdı: Çok güzel yola gidiyor bu. İyi viraj döner. Virajda korkutmayan nadir motorlardan. Mayısta yazdığın yorumu yeni gördüm Tapa alüminyum. Özellikle alüminyum yapmışlar. Çok sıkarsan tapa kırılsın diye. Blok bağlantı cıvatalarını kontrol ettin mi hiç ? Benimki 3 aylık bile değil, birisi düşmüş. Servis söylemese haberim bile yok. Aslında geçen gün iyice kontrol etmiştim amma göremedim demek ki. Görünmeyen yerler dede saplamaları var. İlkay arka taraftan gurgurgur diye ses geliyor mu senden. Hiç dikkat ettin mi? Eğer geliyorsa arka selenin altında benzin geri dönüşüm aleti var. O tıkanmış olabiliyor. Yok gelmiyor. Ben daha hava filtresini bırak değişmeyi sökmedim bile. 3,7 yakıyor demekki baya baya tıkanmaya başladı artık. Tapanın kenarı kırılmış dişlerde vb sorun yok. Yenisi geldi de birdahaki yağ değişiminde değiştiririm onuda. Kaçırmıyor. 16 bin kmde şuan aşağı yukarı. 20 binde sübap ayarı yazıyor kitabında onu da yaptırmayacam. Pulsarda da yaptırmamıştım. Dokunmadan devam mis gibi en sevdiğim. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 8 Temmuz 2023 Paylaş 8 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Yok gelmiyor. Ben daha hava filtresini bırak değişmeyi sökmedim bile. 3,7 yakıyor demekki baya baya tıkanmaya başladı artık. Tapanın kenarı kırılmış dişlerde vb sorun yok. Yenisi geldi de birdahaki yağ değişiminde değiştiririm onuda. Kaçırmıyor. 16 bin kmde şuan aşağı yukarı. 20 binde sübap ayarı yazıyor kitabında onu da yaptırmayacam. Pulsarda da yaptırmamıştım. Dokunmadan devam mis gibi en sevdiğim. Sohc motorda supap ayarı kolay kolay bozulmuyor. Filtreyi mutlaka değiştir. Kendin değiştirebilirsin. Ben 10 binde değişmiştim. Çok kirliydi. Ben bujileride değişmiştim. Bujileri değiştiğime pişman oldum. Ana buji için komple depoyu sökmen gerekiyor. Ateşlemede sorun yoksa o eziyete değmez. Depoyu sökersen altında takozlar var. Onları gözden kaçırma. Benzin bağlantı hortumu falanda var. Onlarıda sökmek lazım. O yüzden yeni motorda ben bittim diyene kadar buji değişmeyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Ben olsam baba sen az ötede dur hele derdim. Potansiyel av sayısını düşürüyorsun. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2023 Makina gergin. Yaz geçti bi sileyim dedim. Tabaka olmuş 4 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 27 Ağustos 2023 Paylaş 27 Ağustos 2023 Servet Aydın yazdı: Makina sakin🍆 üstat dikkat et ışıkta dururken passat yazısını ortaya almasınlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2023 Paylaş 3 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Gerildi yine. alttaki mavi ne Yorum bağlantısı
Recommended Posts