İlkay Başaran 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Hiç dokunmayayım en güzeli. Yoksa satmaya kalkınca meletirler. Yok açılmış bu yok ölmüş vs vs 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Şubat Paylaş 21 Şubat İlkay Başaran yazdı: Hiç dokunmayayım en güzeli. Yoksa satmaya kalkınca meletirler. Yok açılmış bu yok ölmüş vs vs Bence de ellememek en iyisi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Şubat Paylaş 21 Şubat İyiki aliminyum değil. Benim motor komple aliminyumda ne oldu Sonra yağ yakıyor diye yazıp dururdun. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Ali Darbaz yazdı: İyiki aliminyum değil. Benim motor komple aliminyumda ne oldu Sonra yağ yakıyor diye yazıp dururdun. Altın kural: Arabanın arızalarını, hatalarını, sıkıntıları forumda yazmayacaksın. Hep öveceksin, en iyisi senin arabanmış gibi davranacak, aksini söyleyenleri görmezden geleceksin. 3 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Bu kadar gerginliğe normal. Bence de. Relax olaydı olmazdı. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bence de. Relax olaydı olmazdı. Millet dağılırdı 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: yazmayacaksın hadi yazmadım diyelim de rengini naapcez fotolarda gözüküyor pembiş? İlkay Başaran yazdı: Evet 8.kışta ufak tefek işçilik ve kalite kusurları günyüzüne çıkmaya başladı. Bloğun sol tarafındaki yüzey boyasının altından pas çıkmaya başladı. Olmasa daha iyiydi tabi ama demekki boya işçiliğimiz zayıf. Ben alüminyum zannediyordum bloğu ama değilmiş. Buna birşey yapmak gerekir mi bırakayım ne olacaksa olsun mu? Bu arada su eksiltme vs derdimiz yok daha değişmedim de hiç soğutma sıvısını. egzos manifoldu gibi , pas denmez buna döküm korozyonu, yüzeysel kalır böyle , arabada sok kafanı motora doğru aşağı doğru bak orda da aynıdır , bak gel ben bekliyorum burda 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: hadi yazmadım diyelim de rengini naapcez fotolarda gözüküyor pembiş? egzos manifoldu gibi , pas denmez buna döküm korozyonu, yüzeysel kalır böyle , arabada sok kafanı motora doğru aşağı doğru bak orda da aynıdır , bak gel ben bekliyorum burda İlkay sakın sokma kafanı oraya, ya da kafanın sıkışma ihtimali olan başka bir yere (araba camı gibi), SAKIN! 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: İlkay sakın sokma kafanı oraya, ya da kafanın sıkışma ihtimali olan başka bir yere (araba camı gibi), SAKIN! Yaaa şimdi mi söylenir. Motorun yanından yazıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat (düzenlendi) fırçala, ısıya dayanıklı boyayı bas, az az olacak şekilde, hafif tozlama gibi atacaksın, 2-3 kat at, boyanın üstünde yazan sürelere göre bekleyerek bitsin, anlaşılmaz bile, çokta germe artık, gerilim yaramamış, bak benimkine, 89 model sıfır pas ve dışarda duruyor hemde, meyd in DDR (ram değil) 21 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: fırçala, ısıya dayanıklı boyayı bas, az az olacak şekilde, hafif tozlama gibi atacaksın, 2-3 kat at, boyanın üstünde yazan sürelere göre bekleyerek bitsin, anlaşılmaz bile, çokta germe artık, gerilim yaramamış, bak benimkine, 89 model sıfır pas ve dışarda duruyor hemde, meyd in DDR (ram değil) Bu da dışarıda. Alüminyumdur senin blok asıl sen sıkıştırma ağzı yüzü dönmesin 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Şimdi boya için rn17 mi olacak yoksa 717 mi olacak 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Şimdi boya için rn17 mi olacak yoksa 717 mi olacak Döküm korozyonundan motoru bitirdi adam dur daha ana yatak kol yatak girişeceğiz. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat İlkay Başaran yazdı: Bu da dışarıda. Alüminyumdur senin blok asıl sen sıkıştırma ağzı yüzü dönmesin doğrudur, aliminyum ama sıkışma falan banamısın demez, seninki döner bu dönmez Mehmet Yeter yazdı: Şimdi boya için rn17 mi olacak yoksa 717 mi olacak motor bitmiş çaktırma 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat (düzenlendi) 21 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Önder Özcan yazdı: Altın kural: Arabanın arızalarını, hatalarını, sıkıntıları forumda yazmayacaksın. Hep öveceksin, en iyisi senin arabanmış gibi davranacak, aksini söyleyenleri görmezden geleceksin. Benim tolaransım çok yüksek benimde anlatmadığım şeyler var. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts