İlkay Başaran 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Servet Aydın yazdı: Gerçek motorcu karda kışta da biner Ne yapayım şimdi 11 ay güneş olan bu yerden taşınayım mı karda binecem diye? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ne yapayım şimdi 11 ay güneş olan bu yerden taşınayım mı karda binecem diye? Evet. Buraya gel 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: Guru gürültü. 8 senelik akünün maşallahı var diren akü! Soldaki otele girmeeee, çok pahalı... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Cem Işık yazdı: Soldaki otele girmeeee, çok pahalı... Kahve içelim dedik, kahveye tövbe ettirdi bana.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Cem Işık yazdı: Kahve içelim dedik, kahveye tövbe ettirdi bana.. Orası yıkılmak üzereydi. Revizyon oldu pahalı tabi bu işler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Guru imiş, ben konu açıldığından beri Hint GUruru diye okuyorum diyenler buraya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: Guru imiş, ben konu açıldığından beri Hint GUruru diye okuyorum diyenler buraya Efwndim? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: Guru imiş, ben konu açıldığından beri Hint GUruru diye okuyorum diyenler buraya Guru muymuş? Yanlış yazmışım yeni fark ettim bak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Efwndim? çayhane açıldı mı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: çayhane açıldı mı Damsız girilmeyecekmiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Erkek kabul etmiyoruz Valla iyi düşünmüşsün rahat ederiz ne öyle kıllı kıllı tipler geliyordu 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak Paylaş 24 Ocak İlkay Başaran yazdı: Valla iyi düşünmüşsün rahat ederiz ne öyle kıllı kıllı tipler geliyordu En son görmek isteyeceğim tip bunlar zaten 2 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Gerçek motorcu karda kışta da biner Birisi bana mı seslendi 😎 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat afrikalının çocuğu oval ofiste sümüğünü temizlesin anca budurrrr yiğidim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Çağlar Bayur yazdı: afrikalının çocuğu oval ofiste sümüğünü temizlesin anca budurrrr yiğidim Ayna da halkadaki ayna dikkat edelim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ayna da halkadaki ayna dikkat edelim en sevdiğim yaaaaa, film linki koyamam ama emmi kovalar bizi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat Paylaş 17 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ayna da halkadaki ayna dikkat edelim Etmüycez! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Önder Özcan yazdı: Etmüycez! sarımsak? güneş ışığı? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: sarımsak? güneş ışığı? Duymak bile yüzümde yanıklara yol açtı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Evet 8.kışta ufak tefek işçilik ve kalite kusurları günyüzüne çıkmaya başladı. Bloğun sol tarafındaki yüzey boyasının altından pas çıkmaya başladı. Olmasa daha iyiydi tabi ama demekki boya işçiliğimiz zayıf. Ben alüminyum zannediyordum bloğu ama değilmiş. Buna birşey yapmak gerekir mi bırakayım ne olacaksa olsun mu? Bu arada su eksiltme vs derdimiz yok daha değişmedim de hiç soğutma sıvısını. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Pas için sprey boyalar var. Blok birleşme yerleri kapatılarak, hafifçe sıkılabilir. Yüzey zaten pürüzlü çok ta belli olmaz boyandığı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat Paylaş 21 Şubat İlkay Başaran yazdı: Evet 8.kışta ufak tefek işçilik ve kalite kusurları günyüzüne çıkmaya başladı. Bloğun sol tarafındaki yüzey boyasının altından pas çıkmaya başladı. Olmasa daha iyiydi tabi ama demekki boya işçiliğimiz zayıf. Ben alüminyum zannediyordum bloğu ama değilmiş. Buna birşey yapmak gerekir mi bırakayım ne olacaksa olsun mu? Bu arada su eksiltme vs derdimiz yok daha değişmedim de hiç soğutma sıvısını. mındar olmuş bu el-fırça giriyorsa zımpara boya. Blok demişsin. hiç yapmasan yıllarca bu şekilde dayanır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts