İlkay Başaran 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Servet Aydın yazdı: Gerçek motorcu karda kışta da biner Ne yapayım şimdi 11 ay güneş olan bu yerden taşınayım mı karda binecem diye? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ne yapayım şimdi 11 ay güneş olan bu yerden taşınayım mı karda binecem diye? Evet. Buraya gel 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ocak Paylaş 20 Ocak İlkay Başaran yazdı: Guru gürültü. 8 senelik akünün maşallahı var diren akü! Soldaki otele girmeeee, çok pahalı... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Cem Işık yazdı: Soldaki otele girmeeee, çok pahalı... Kahve içelim dedik, kahveye tövbe ettirdi bana.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak Cem Işık yazdı: Kahve içelim dedik, kahveye tövbe ettirdi bana.. Orası yıkılmak üzereydi. Revizyon oldu pahalı tabi bu işler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Guru imiş, ben konu açıldığından beri Hint GUruru diye okuyorum diyenler buraya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: Guru imiş, ben konu açıldığından beri Hint GUruru diye okuyorum diyenler buraya Efwndim? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: Guru imiş, ben konu açıldığından beri Hint GUruru diye okuyorum diyenler buraya Guru muymuş? Yanlış yazmışım yeni fark ettim bak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Efwndim? çayhane açıldı mı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: çayhane açıldı mı Damsız girilmeyecekmiş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Erkek kabul etmiyoruz Valla iyi düşünmüşsün rahat ederiz ne öyle kıllı kıllı tipler geliyordu 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak Paylaş 24 Ocak İlkay Başaran yazdı: Valla iyi düşünmüşsün rahat ederiz ne öyle kıllı kıllı tipler geliyordu En son görmek isteyeceğim tip bunlar zaten 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts