Çağlar Bayur 22 Aralık 2024 Paylaş 22 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Ora nere? al şu boncukları ver arsaları manitu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Aralık 2024 Yazar Paylaş 24 Aralık 2024 Tekerlekli, volantlı şeyleri sevdiğimiz doğrudur. Guruya arkadaş geldi ama bu hareket edemiyor. Mekanik frenli spinbike. 8 kg ağırlık var. Zorluğun sonu yok. Sıktıkça o da tekeri sıkıyor. 5 dakkada termostatı açtırdı başladık soyunmaya. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 Tvdeki alt yazı ile iyi denk gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 29 Aralık 2024 Paylaş 29 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Tekerlekli, volantlı şeyleri sevdiğimiz doğrudur. Guruya arkadaş geldi ama bu hareket edemiyor. Mekanik frenli spinbike. 8 kg ağırlık var. Zorluğun sonu yok. Sıktıkça o da tekeri sıkıyor. 5 dakkada termostatı açtırdı başladık soyunmaya. Bu gerer adamı, Guru dururken ne işin var bununla 😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2024 Yazar Paylaş 29 Aralık 2024 Ahmet Kiriş yazdı: Bu gerer adamı, Guru dururken ne işin var bununla 😁 En gergini bu çıktı :d Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 (düzenlendi) ya şu sele boyu yükseliği çok aklımı çeliyor boy 167 cm 167 cm ile 2 cm amortisör alçatma ve ince sele ile parmak uçları ile honda africa twin kullanan elemandan sonra çok pis gaza geldim çok uzun yol yapmasam bile 250 cc lik maxi scoter ile sektöre giriş yapıp ardından honda nc 750x gibi birşey binebilir miyim ayakların yere tam değmesi ile parmak uçları ile 220 kg luk motoru idare eder miyim kafam çok karıştı 30 Aralık 2024 tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Ali Gülmez yazdı: ya şu sele boyu yükseliği çok aklımı çeliyor boy 167 cm 167 cm ile 2 cm amortisör alçatma ve ince sele ile parmak uçları ile honda africa twin kullanan elemandan sonra çok pis gaza geldim çok uzun yol yapmasam bile 250 cc lik maxi scoter ile sektöre giriş yapıp ardından honda nc 750x gibi birşey binebilir miyim ayakların yere tam değmesi ile parmak uçları ile 220 kg luk motoru idare eder miyim kafam çok karıştı Düz zeminde kullanırsın sorun olmaz ama artçılı sürüşte yokuş yukarı dur kalk yapman gerektiğinde, durmak istediğin zemin bozuk, kaygan olduğunda problem çıkabilir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Yılın son gezisini yaptık. 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Akşama portakallı 🦆 güzel olurdu 😎🎉 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 18:46 Paylaş Pazar 18:46 Hangi sahil burası çıkaramadım? Cennette yaşıyorsun. Bizim buralar yağmur , sis. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazar 19:14 Paylaş Pazar 19:14 İlkay Başaran yazdı: Havayı iyi görünce.. Az kalsın biz de görecektik iyi havayı. Kısmet değilmiş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 19:51 Yazar Paylaş Pazar 19:51 Evren Erakçora yazdı: Hangi sahil burası çıkaramadım? Cennette yaşıyorsun. Bizim buralar yağmur , sis. Ayvalık altınova Evren Erakçora yazdı: Hangi sahil burası çıkaramadım? Cennette yaşıyorsun. Bizim buralar yağmur , sis. 30 sene yaşadım orada yeter 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts