İçeriğe Yönlendir

Bajaj Dominar (Hint Gurusu)

İlkay Başaran
Çözüme git Servet Aydın tarafından,

Recommended Posts

Önder Özcan
İlkay Başaran yazdı:

Turistik

3 Ekim gelsin, ben göstericem sana turistiği :spiteful:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Önder Özcan yazdı:

3 Ekim gelsin, ben göstericem sana turistiği :spiteful:

Yöresel

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Sebep soruyorlar.

Ahahahahaha, valla komik, billahi komilliiiiiii lililili lilili yar.

Motor a binmek için sebep bulunur, hiç mi yok "canım sıkkın biraz hava alıyım" için 300km yapılır.

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Muhittin Kaplan yazdı:

Sebep soruyorlar.

Ahahahahaha, valla komik, billahi komilliiiiiii lililili lilili yar.

Motor a binmek için sebep bulunur, hiç mi yok "canım sıkkın biraz hava alıyım" için 300km yapılır.

🍆

image.jpg

• Beğen 3
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Sanırım benden uzaktasın. O zaman problem yok.

(Konaklı mahallesi mithatgörgün caddesi mc donals karşısı, Alanya 07400)

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
İlkay Başaran yazdı:

Bendekini 5 yıldır falan kullanıyorum sorun yaşamadım hiç. Acaba defolu mu denk geldi. File mont evet yaz için süper fakat sadece yaz tabi. İçliklerini takınca eylül belki. O da gündüz. 

Emin Önal yazdı:

Venom'um kışlığını aldım geçen sene. 6 ay olmadan;

-Fermuarı tutan kumaş boyuna yakın en üst kısımdan kumaştan ayrıldı,

-Bel ayar cırtı koptui

-İç astarı yırtıldı,

-İçlik ile dış yüzeyi birbirine çıtçıtlayan kol ağızlarındaki çıtçıt yerleri söküldü..

aldığım yere götürdüm, iade veya tamir talep edelim gönderelim dediler, bıraktım, 10 gün oldu bakalım ne diyecekler.

Bu arada yazlık alırken venom tercih etmedim tabi, durt aldım. Yazlık mont gerçekten yazın çok güzel birşey :)

Yavaştan hava sonbahara dönüyor, olumsuz dönerlerse kendim tamir ettireceğim artık heryerini.

Üretildiği ülkeye göre bile değişebiliyor biliyorsunuz. Paralel ithali de vardır kesin.

Ben mont hiç giymiyorum, bi kışlık montum var ama nerdeyde hiç giymedim. Alıştım, hep jersey + armor + mevsime göre iç katman giyiyorum. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selçuk Keleş yazdı:

Üretildiği ülkeye göre bile değişebiliyor biliyorsunuz. Paralel ithali de vardır kesin.

Ben mont hiç giymiyorum, bi kışlık montum var ama nerdeyde hiç giymedim. Alıştım, hep jersey + armor + mevsime göre iç katman giyiyorum. 

Aslında çıktığın yerler rakım olarak baya yüksek. Soğuk oluyordur. Sürat nispeten asfalt sürüşüne göre düşük olduğundan yetiyor olabilir mi Selçuk abi?

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Selçuk Keleş yazdı:

Yaz kış mont var üzerimde. Mont 3 katman, birini çıkartıyorum ve hava alıklarını açıyorum yazın. Eskişehirde yazın az terliyorum ama güneye inersem buharlaşırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Gerginlik falan kalmadı 12 13 km 15 derece eğimde 2 ye atamadan yokuş çıkınca.

Yolun döşeme taş olan kısmında conta yandı zannettim fena koku gelmeye başladı baya da korktum. Öndeki arabanın motor gitti. Hem oh çektim hem üzüldüm. 

Döşeme yol bitince topraktan devam.

20240929_153023.jpg

20240929_153724.jpg

20240929_164022.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Gerginlik falan kalmadı 12 13 km 15 derece eğimde 2 ye atamadan yokuş çıkınca.

Yolun döşeme taş olan kısmında conta yandı zannettim fena koku gelmeye başladı baya da korktum. Öndeki arabanın motor gitti. Hem oh çektim hem üzüldüm. 

Döşeme yol bitince topraktan devam.

ne o terasamı gittiniz, ben anlamıyorum nasıl balata yakıyorlar o yolda, kaç kere gittim geldim neredeyse fan açmayacak araba, inerkende diskler az ısınıyor elini acıtacak kadar o kadar :D bakımsız arabalarla basanlar antifiriz yerine çeşme suyu koyanlar cortlar tabii :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ne o terasamı gittiniz, ben anlamıyorum nasıl balata yakıyorlar o yolda, kaç kere gittim geldim neredeyse fan açmayacak araba, inerkende diskler az ısınıyor elini acıtacak kadar o kadar :D

Nasıl mı balata yakıyorlar? Daha iyi yakmalık yer var mı balıkesirde? Hem debriyaj hem fren.

Kiralık megan4 ler nasıl yardırıyor ama :D

Cam teras çok arkamızda kaldı. Yol arabalar için bitti motorlar devam. Kap simsonu gel

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Yöresel

motora binmeyen bilmez, ben bir alayım, sadece kahve içmeye Edremit-Güzelbahçe yapacağım yada bir tur atayım der Hanlardan Biga Çanakkale dön eve yaparım, sebeb bir tur tamak olur, arabayla zevk vermiyorda :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

motora binmeyen bilmez, ben bir alayım, sadece kahve içmeye Edremit-Güzelbahçe yapacağım yada bir tur atayım der Hanlardan Biga Çanakkale dön eve yaparım, sebeb bir tur tamak olur, arabayla zevk vermiyorda :D

Geçen cuma narlıdereye gittim kahve içmeye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Nasıl mı balata yakıyorlar? Daha iyi yakmalık yer var mı balıkesirde? Hem debriyaj hem fren.

Kiralık megan4 ler nasıl yardırıyor ama :D

Cam teras çok arkamızda kaldı. Yol arabalar için bitti motorlar devam. Kap simsonu gel

kokudan bayılıyoruz valla giderken, bende diyorum ne yapıyor bu adamlar, birde klima açık gidiyorum üstelik :D

sizi baya gitmişiniz haa, simsonla gelirim ama yavaş olacaksınız, bunun hızı baya düşük 3 le falan gelirim 4 te biraz kaptırmam lazım :D

İlkay Başaran yazdı:

Geçen cuma narlıdereye gittim kahve içmeye.

en güzelini yapmışsın, motor demek atlayıp gitmek demek, sebeb yok kafama esti yallah :) ülem bir alamadım şu aleti arkadaş...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

kokudan bayılıyoruz valla giderken, bende diyorum ne yapıyor bu adamlar, birde klima açık gidiyorum üstelik :D

sizi baya gitmişiniz haa, simsonla gelirim ama yavaş olacaksınız, bunun hızı baya düşük 3 le falan gelirim 4 te biraz kaptırmam lazım :D

Yavaş gidiyoruz abi. Amaç keyif.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

yapabilsek keşke, motorda Royal, bir Himalayanmı alsak, fiyatta uygun haa...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bu abla dünya turu yapıyor tek başına.

Screenshot_20240929_214032_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20240929_214048_Samsung Internet.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İlkay Başaran

Gergin.

20241013_161043.jpg

20241013_160839.jpg

20241013_150334.jpg

20241013_144829.jpg

20241013_154305.jpg

20241013_151546.jpg

20241013_154334.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Niye?

Senden ötürü

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

Niye?

Senden ötürü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Servet Aydın yazdı:

Niye?

Benden ötürüymüş

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

daha çok üşümüş gibi ama

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

daha çok üşümüş gibi ama

25 derecede üşünür mü ya

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...