Önder Özcan 20 Eylül Paylaş 20 Eylül İlkay Başaran yazdı: Turistik 3 Ekim gelsin, ben göstericem sana turistiği Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Eylül Yazar Paylaş 21 Eylül Önder Özcan yazdı: 3 Ekim gelsin, ben göstericem sana turistiği Yöresel Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Sebep soruyorlar. Ahahahahaha, valla komik, billahi komilliiiiiii lililili lilili yar. Motor a binmek için sebep bulunur, hiç mi yok "canım sıkkın biraz hava alıyım" için 300km yapılır. 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Muhittin Kaplan yazdı: Sebep soruyorlar. Ahahahahaha, valla komik, billahi komilliiiiiii lililili lilili yar. Motor a binmek için sebep bulunur, hiç mi yok "canım sıkkın biraz hava alıyım" için 300km yapılır. 🍆 3 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 21 Eylül Paylaş 21 Eylül Sanırım benden uzaktasın. O zaman problem yok. (Konaklı mahallesi mithatgörgün caddesi mc donals karşısı, Alanya 07400) 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Eylül Paylaş 22 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bendekini 5 yıldır falan kullanıyorum sorun yaşamadım hiç. Acaba defolu mu denk geldi. File mont evet yaz için süper fakat sadece yaz tabi. İçliklerini takınca eylül belki. O da gündüz. Emin Önal yazdı: Venom'um kışlığını aldım geçen sene. 6 ay olmadan; -Fermuarı tutan kumaş boyuna yakın en üst kısımdan kumaştan ayrıldı, -Bel ayar cırtı koptui -İç astarı yırtıldı, -İçlik ile dış yüzeyi birbirine çıtçıtlayan kol ağızlarındaki çıtçıt yerleri söküldü.. aldığım yere götürdüm, iade veya tamir talep edelim gönderelim dediler, bıraktım, 10 gün oldu bakalım ne diyecekler. Bu arada yazlık alırken venom tercih etmedim tabi, durt aldım. Yazlık mont gerçekten yazın çok güzel birşey Yavaştan hava sonbahara dönüyor, olumsuz dönerlerse kendim tamir ettireceğim artık heryerini. Üretildiği ülkeye göre bile değişebiliyor biliyorsunuz. Paralel ithali de vardır kesin. Ben mont hiç giymiyorum, bi kışlık montum var ama nerdeyde hiç giymedim. Alıştım, hep jersey + armor + mevsime göre iç katman giyiyorum. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Eylül Yazar Paylaş 22 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Üretildiği ülkeye göre bile değişebiliyor biliyorsunuz. Paralel ithali de vardır kesin. Ben mont hiç giymiyorum, bi kışlık montum var ama nerdeyde hiç giymedim. Alıştım, hep jersey + armor + mevsime göre iç katman giyiyorum. Aslında çıktığın yerler rakım olarak baya yüksek. Soğuk oluyordur. Sürat nispeten asfalt sürüşüne göre düşük olduğundan yetiyor olabilir mi Selçuk abi? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Selçuk Keleş yazdı: Üretildiği ülkeye göre bile değişebiliyor biliyorsunuz. Paralel ithali de vardır kesin. Ben mont hiç giymiyorum, bi kışlık montum var ama nerdeyde hiç giymedim. Alıştım, hep jersey + armor + mevsime göre iç katman giyiyorum. Yaz kış mont var üzerimde. Mont 3 katman, birini çıkartıyorum ve hava alıklarını açıyorum yazın. Eskişehirde yazın az terliyorum ama güneye inersem buharlaşırım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Gerginlik falan kalmadı 12 13 km 15 derece eğimde 2 ye atamadan yokuş çıkınca. Yolun döşeme taş olan kısmında conta yandı zannettim fena koku gelmeye başladı baya da korktum. Öndeki arabanın motor gitti. Hem oh çektim hem üzüldüm. Döşeme yol bitince topraktan devam. 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Gerginlik falan kalmadı 12 13 km 15 derece eğimde 2 ye atamadan yokuş çıkınca. Yolun döşeme taş olan kısmında conta yandı zannettim fena koku gelmeye başladı baya da korktum. Öndeki arabanın motor gitti. Hem oh çektim hem üzüldüm. Döşeme yol bitince topraktan devam. ne o terasamı gittiniz, ben anlamıyorum nasıl balata yakıyorlar o yolda, kaç kere gittim geldim neredeyse fan açmayacak araba, inerkende diskler az ısınıyor elini acıtacak kadar o kadar bakımsız arabalarla basanlar antifiriz yerine çeşme suyu koyanlar cortlar tabii 29 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: ne o terasamı gittiniz, ben anlamıyorum nasıl balata yakıyorlar o yolda, kaç kere gittim geldim neredeyse fan açmayacak araba, inerkende diskler az ısınıyor elini acıtacak kadar o kadar Nasıl mı balata yakıyorlar? Daha iyi yakmalık yer var mı balıkesirde? Hem debriyaj hem fren. Kiralık megan4 ler nasıl yardırıyor ama Cam teras çok arkamızda kaldı. Yol arabalar için bitti motorlar devam. Kap simsonu gel 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül İlkay Başaran yazdı: Yöresel motora binmeyen bilmez, ben bir alayım, sadece kahve içmeye Edremit-Güzelbahçe yapacağım yada bir tur atayım der Hanlardan Biga Çanakkale dön eve yaparım, sebeb bir tur tamak olur, arabayla zevk vermiyorda 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: motora binmeyen bilmez, ben bir alayım, sadece kahve içmeye Edremit-Güzelbahçe yapacağım yada bir tur atayım der Hanlardan Biga Çanakkale dön eve yaparım, sebeb bir tur tamak olur, arabayla zevk vermiyorda Geçen cuma narlıdereye gittim kahve içmeye. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Nasıl mı balata yakıyorlar? Daha iyi yakmalık yer var mı balıkesirde? Hem debriyaj hem fren. Kiralık megan4 ler nasıl yardırıyor ama Cam teras çok arkamızda kaldı. Yol arabalar için bitti motorlar devam. Kap simsonu gel kokudan bayılıyoruz valla giderken, bende diyorum ne yapıyor bu adamlar, birde klima açık gidiyorum üstelik sizi baya gitmişiniz haa, simsonla gelirim ama yavaş olacaksınız, bunun hızı baya düşük 3 le falan gelirim 4 te biraz kaptırmam lazım İlkay Başaran yazdı: Geçen cuma narlıdereye gittim kahve içmeye. en güzelini yapmışsın, motor demek atlayıp gitmek demek, sebeb yok kafama esti yallah ülem bir alamadım şu aleti arkadaş... 29 Eylül tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: kokudan bayılıyoruz valla giderken, bende diyorum ne yapıyor bu adamlar, birde klima açık gidiyorum üstelik sizi baya gitmişiniz haa, simsonla gelirim ama yavaş olacaksınız, bunun hızı baya düşük 3 le falan gelirim 4 te biraz kaptırmam lazım Yavaş gidiyoruz abi. Amaç keyif. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül Paylaş 29 Eylül yapabilsek keşke, motorda Royal, bir Himalayanmı alsak, fiyatta uygun haa... 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Bu abla dünya turu yapıyor tek başına. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Çağlar Bayur yazdı: daha çok üşümüş gibi ama 25 derecede üşünür mü ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts