Ali Cihangiroğlu 5 Eylül Paylaş 5 Eylül İlkay kış geliyor, desene dahada gergin olacak herşey 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Eylül Paylaş 5 Eylül Servet Aydın yazdı: Bu herifin teker merakı da fena Tekerlek doğrusu. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Önder Özcan yazdı: Tekerlek doğrusu. Fark etmez Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Eylül Paylaş 6 Eylül İlkay Başaran yazdı: Fark etmez İçinde hava olsun yeter diyorsun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Önder Özcan yazdı: İçinde hava olsun yeter diyorsun Evet yani bir olsun bir olmasın, olsun olmasın nefes alsın işte 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Önder Özcan yazdı: İçinde hava olsun yeter diyorsun yooo gayet dolgunu da var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Servet Aydın yazdı: Aha konu benlik oldu💶💶💶💶💶💶💶💶💶 Dolgun yazmış olgun değil. 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: bu niye hep simsiyah? Gergin 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Eylül Paylaş 8 Eylül İlkay Başaran yazdı: Madra dağı. Eskimetre: %-5 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Eylül Yazar Paylaş 15 Eylül Guru gergin hava soğuyunca dellendi de ben file montla çıktığıma pişman oldum. Zatürre loading... Cidden çok sağlam üşüdüm. Dün gece sürekli sağanak vardı bugün cumartesiye göre 10 derece düşüktü, hatta akşamüzeri 15 File montun içliklerini de takmamıştım. Bilirsiniz koldan göğüsten aldığı rüzgarı sırtta gezdirip rektal bölgeden tahliye ediyor. Montu giymesem daha az üşürdüm tişörtle 2 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Naaptın kardeş aman diyim, deli çarpıyor dediğin gibi, göğsü üşüttünmü yıkar adamı, ben tozunu aldım, somunları torkladım üstünü örttüm kaçtım içeri, hava tuzaklıydı düşmedim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Arazide hep değiştirmek gerekiyor, yedek tişörtüm hep yanımda oluyor böyle durumlar için hiç yoktan iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Eylül Paylaş 17 Eylül İlkay Başaran yazdı: Guru gergin hava soğuyunca dellendi de ben file montla çıktığıma pişman oldum. Zatürre loading... Cidden çok sağlam üşüdüm. Dün gece sürekli sağanak vardı bugün cumartesiye göre 10 derece düşüktü, hatta akşamüzeri 15 Venom'um kışlığını aldım geçen sene. 6 ay olmadan; -Fermuarı tutan kumaş boyuna yakın en üst kısımdan kumaştan ayrıldı, -Bel ayar cırtı koptui -İç astarı yırtıldı, -İçlik ile dış yüzeyi birbirine çıtçıtlayan kol ağızlarındaki çıtçıt yerleri söküldü.. aldığım yere götürdüm, iade veya tamir talep edelim gönderelim dediler, bıraktım, 10 gün oldu bakalım ne diyecekler. Bu arada yazlık alırken venom tercih etmedim tabi, durt aldım. Yazlık mont gerçekten yazın çok güzel birşey Yavaştan hava sonbahara dönüyor, olumsuz dönerlerse kendim tamir ettireceğim artık heryerini. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Bendekini 5 yıldır falan kullanıyorum sorun yaşamadım hiç. Acaba defolu mu denk geldi. File mont evet yaz için süper fakat sadece yaz tabi. İçliklerini takınca eylül belki. O da gündüz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Eylül Paylaş 18 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bendekini 5 yıldır falan kullanıyorum sorun yaşamadım hiç. Acaba defolu mu denk geldi. File mont evet yaz için süper fakat sadece yaz tabi. İçliklerini takınca eylül belki. O da gündüz. O da saat 12.29-13.33 arası 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Eylül Yazar Paylaş 20 Eylül Bi izmir turu yapıp geldik arkadaşla. 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Eylül Paylaş 20 Eylül Önder Özcan yazdı: Sebep? Hep Cunda hep Cunda sıkılmış 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts