Adnan Çakır 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Servet Aydın yazdı: Bize ne peki Heçç, Çocuklara şeker 🍬 çikolata 🍫 vermemek için dağlara vurmuş kendini 🤭 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Adnan Çakır yazdı: Heçç, Çocuklara şeker 🍬 çikolata 🍫 vermemek için dağlara vurmuş kendini 🤭 Bugün çökecektik sana da koşturmaca ile evin dibinden teğet geçtik 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Servet Aydın yazdı: Bugün çökecektik sana da koşturmaca ile evin dibinden teğet geçtik Piknikteydik bugün de yokuz Ayıp etmişsin,Her zaman bekleriz. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Servet Aydın yazdı: teğet geçtik Pasta el.... Gözümüz yollarda kaldi abi 🙃 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran İlkay Başaran yazdı: Gerginler toplanmış. Eksik var. Ben yokum fotoda 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Su sovuk ondandır Akçay. Anlayanlar beğendi bile 3 Haziran tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Servet Aydın yazdı: Selam Onlyfuns a gel Dm 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Bisikletin selesi çok rahatsız, çok dar. 1 saat kullanım sonrası üzerinden inince ilk 5 dk bacaklar connection lost oluyor. Bu kadar dar sele herşeye zararlı zaten. Şu seleyi aldım ama takamadım henüz yıldız uçmuş üzerindeki. Yarın halledeceğim. Makina agresif. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Zaten o dar sele 45kg ağırlığa, kas yağ oranı %2 sürücü için 🍆 Ve tabi tırt kilyo koltuğundan sonra ultra konforlu megane’nın rahatlığı totonu şımarttı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Servet Aydın yazdı: Zaten o dar sele 45kg ağırlığa, kas yağ oranı %2 sürücü için 🍆 Ve tabi tırt kilyo koltuğundan sonra ultra konforlu megane’nın rahatlığı totonu şımarttı 80 kg binince saplanmış gibi oldu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Servet Aydın yazdı: Zaten o dar sele 45kg ağırlığa, kas yağ oranı %2 sürücü için 🍆 Ve tabi tırt kilyo koltuğundan sonra ultra konforlu megane’nın rahatlığı totonu şımarttı Hbba 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Servet Aydın yazdı: Zaten o dar sele 45kg ağırlığa, kas yağ oranı %2 sürücü için 🍆 Ve tabi tırt kilyo koltuğundan sonra ultra konforlu megane’nın rahatlığı totonu şımarttı fabrka arge işte bu tip düşüncelere muhtaç İlkay Başaran yazdı: Bisikletin selesi çok rahatsız, sele için 10 foto az olmuş 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ağustos Yazar Paylaş 3 Ağustos Alet gergin. Daha km dolmadı ama 1.5 sene olunca yaklaşık değişeyim dedim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts