Yurdaer Elay 7 Mayıs 2023 Paylaş 7 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Şirkete personel alımı olacak ancak yok gelen giden. Binlerce genç nasıl yaşıyor çalışmadan anlamıyorum. İş başvurusu yapan benle yaşıt Genelleme yapmayayım ama saçma bir şekilde insanlar kolay para kazanmanın peşine düşmüş durumda.. Bizim bir tanıdık da kaynakçı arıyor, kaç haftadır hiç gelen olmamış. Babama soruyordu senin tanıdık var mı diye. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2023 Yurdaer Elay yazdı: Eski D400 ile D400 UG arasındaki farkları az çok biliyorum da, şimdi yine D400 Euro5 diye satılıyor.. UG kısmını atmışlar sadece anlaşılan Pardon ben ilk çıkanla ug arasındaki fark diye anlamışım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Yok aga. Almış olsam hep uzun yol vs için alırdım gezi vs. Ancak olurda bir parmağımı bile kırsam işlerim felç olur. Aman! Benim farları yapalım da, sonra motor mu alıyon kafayı mı kırıyon karışmam. Oy kullandıktan sonra ordayım hazır ol 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Şirkete personel alımı olacak ancak yok gelen giden. Binlerce genç nasıl yaşıyor çalışmadan anlamıyorum. İş başvurusu yapan benle yaşıt Money talks? Lehim öğret diyoruz, 500 avro/saat diyorsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Şirkete personel alımı olacak ancak yok gelen giden. Binlerce genç nasıl yaşıyor çalışmadan anlamıyorum. İş başvurusu yapan benle yaşıt ilk hafta araba 10 bin yemek kartı aypon ponpon hafta sonu limtisiz gezi yakıtı felan veriliyor ve hafta için yatış saatlerin uygunsa bulabilirsin. sonraki ay müdür sonraki ay da firma tapusunu verecen , vesile ile ile yıllardır; proce yap sat, ev alma kirala , martıya bin gez, 3 sene dünyayı dolaş videoları yayınlara sormalı 8 Mayıs 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Şirkete personel alımı olacak ancak yok gelen giden. Binlerce genç nasıl yaşıyor çalışmadan anlamıyorum. İş başvurusu yapan benle yaşıt Maas Euroyla mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Yok aga. Almış olsam hep uzun yol vs için alırdım gezi vs. Ancak olurda bir parmağımı bile kırsam işlerim felç olur. bırak bahaneyi, parmakmış, portifin bir tarafına taksan kopar o barnak, sen oyuna gelmişsin, kıskanmış seni, korkmuş binmeye cesaret edememiş, sende olmasın kendi almıyorya, gıskanmış alma diyen muhterem al güzel birşey, paşa paşa gez, bundaki keyif apayrı benden söylemesi ne gider be, kalk hadi yat yat nereye kadar 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2023 Paylaş 8 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Aman! Benim farları yapalım da, sonra motor mu alıyon kafayı mı kırıyon karışmam. Oy kullandıktan sonra ordayım hazır ol Artık o tren kalktı gitti. Çay içmek isteyen kendi içecek Köksal Yılmaz yazdı: Money talks? Lehim öğret diyoruz, 500 avro/saat diyorsun Öğrenmiş personel lazım ki sırtından para kazanam🍆 Çağlar Bayur yazdı: ilk hafta araba 10 bin yemek kartı aypon ponpon hafta sonu limtisiz gezi yakıtı felan veriliyor ve hafta için yatış saatlerin uygunsa bulabilirsin. sonraki ay müdür sonraki ay da firma tapusunu verecen , vesile ile ile yıllardır; proce yap sat, ev alma kirala , martıya bin gez, 3 sene dünyayı dolaş videoları yayınlara sormalı Olmaz olsun öyle yutıbırlar. Bi nesil harap oldu Erdem Doğan yazdı: Maas Euroyla mi? Karşılığı tl 🥂 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2023 Alet gerilmiş. Acilmiş gitmezsem beladaymış. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Yurdaer Elay yazdı: Genelleme yapmayayım ama saçma bir şekilde insanlar kolay para kazanmanın peşine düşmüş durumda.. Bizim bir tanıdık da kaynakçı arıyor, kaç haftadır hiç gelen olmamış. Babama soruyordu senin tanıdık var mı diye. Kaynakçı kaldı mı ki.. Nerede yetişiyor onlar ? Önder Özcan yazdı: Aman! Benim farları yapalım da, sonra motor mu alıyon kafayı mı kırıyon karışmam. Oy kullandıktan sonra ordayım hazır ol Ben de olurum.. Elin boş gelme.. Bu arada pide yemiyoruz artık bilgin olsun.. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaynakçı kaldı mı ki.. Nerede yetişiyor onlar ? Benimle yaşıt kaynakçı arkadaş eskişehirden almanyaya taşındı 2-3 ay önce. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu arada pide yemiyoruz artık bilgin olsun.. Adam bir haftadır yatıyor evde🍆 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaynakçı kaldı mı ki.. Nerede yetişiyor onlar ? Ben de olurum.. Elin boş gelme.. Bu arada pide yemiyoruz artık bilgin olsun.. Bişeyden de eksik kal ya. Biz evin anahtarından istiyor muyuz? Haberli gidiyoruz, elektrik sayacını da çılgına çevirmiyoruz. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Bişeyden de eksik kal ya. Biz evin anahtarından istiyor muyuz? Haberli gidiyoruz, elektrik sayacını da çılgına çevirmiyoruz. Haberli olunca gidemiyoruz abi 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Haberli olunca gidemiyoruz abi Kaçıyo adam ya 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Almaya ramak kala Çabi ulvi deyimleri ile kökten vaz geçirdi beni şeytan icadından. Müteşekkirim kendisine. Bu vesileyle bir kaç neşeli sıvı ile kutlama yapma planım var. Davet ? Olur. Bende sürücü kursuna kaydımı yaptırdım, Yamaha MT-07 ile dersler başlasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Önder Özcan yazdı: Bişeyden de eksik kal ya. Biz evin anahtarından istiyor muyuz? Haberli gidiyoruz, elektrik sayacını da çılgına çevirmiyoruz. Sen bol euro getir.. Farı yapacak adamın saati 80 euro oldu.. Servet Aydın yazdı: Sevmiyorum sizi Hepsi kel ya.. Gelsinler, saçlı saçlı takılırız yanlarında. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Emin Önal yazdı: Davet ? Olur. Bende sürücü kursuna kaydımı yaptırdım, Yamaha MT-07 ile dersler başlasın Zincire şeyin takıla eee pantolon paçan Mehmet Ozyurek yazdı: Sen bol euro getir.. Farı yapacak adamın saati 80 euro oldu.. Hepsi kel ya.. Gelsinler, saçlı saçlı takılırız yanlarında. Keşke ölseler 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Servet Aydın yazdı: Sevmiyorum sizi Davşan dağa küsmüş dağın haberi yog. Küstün mü davşanım, neden sevmiyorsun? Fotoğraflarını attığın renkli içeceklere yaptığım yorumlar mı hoşuna gitmedi. Ay çen küçtün mü 1 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 9 Mayıs 2023 Paylaş 9 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Benimle yaşıt kaynakçı arkadaş eskişehirden almanyaya taşındı 2-3 ay önce. Babam da 1971 yılında kaynakçı olarak Hamburg Blohm & Voss tersanesinde çalışmaya başladı. 1984'te maaile geri döndük memlekete 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2023 Guru gürültü. Denize gireriz diyorduk havanın tadı yok. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts