Mehmet Göktürk 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 Ali Gök yazdı: köklenirde ben bilirsem aşı ister bu konuda efsane nar. istediğin dalını çöpünü kes sok biyere 1 sene sonra ağaç olur hiç affı yok Aşı olayı hızlı kök atan cins üzerine biraz büyüyünce yukarısına verimli modeli eklemek. Normalde verimli modeli çoğaltırsan aşıya gerek yok. Zaten o model. Bir iki sene zaman kaybedebilirsin. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 bu konu neden ilgiyi kaybetti? gelin ankara polatlı tarafından yer bakalım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 (düzenlendi) bence para hala toprak alabiliyor. çünkü ekilebilir alanlar hala değer kaybediyor. çünkü ekilen tarla ticari anlamda fayda sağlamıyor. ama kooperatif mantığı ile kimse aç kalmaz ve o faaliyet bence harçlık üretir fena mı? kaldı ki önümüzdeki senelerde kentlerden köye beyin göçü olacağını tahmin ediyorum. çünkü zaten eğitimli bireyler beyaz yakalı iseler evden çalışlmaya devam ediyorlar. ev köyde de olsa olur yani. 31 Mart 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: bence para hala toprak alabiliyor. çünkü ekilebilir alanlar hala değer kaybediyor. çünkü ekilen tarla ticari anlamda fayda sağlamıyor. ama kooperatif mantığı ile kimse aç kalmaz ve o faaliyet bence harçlık üretir fena mı? kaldı ki önümüzdeki senelerde kentlerden köye beyin göçü olacağını tahmin ediyorum. çünkü zaten eğitimli bireyler beyaz yakalı iseler evden çalışlmaya devam ediyorlar. ev köyde de olsa olur yani. iş ticari olacaksa Ankara"da para kazanmaz zor. Nisbeten daha ılıman iklimlerde bir sezonda 4 mahsul alınabiliyor. Ankara"nın sezonu oldukça kısa. Benim aklımda uzun zamandır avakado yetiştirmek var. Hem ülkemizde çok popüler oldu hem de iç ve dış piyasada epey rağbet görüyor. Alanya tarafında birçok yetiştirici var. https://aileminbahcesi.com/2017/02/18/turkiyede-avokado-yetisirmi/ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 İznikte çok güzel uygun fiyata zeytinlikler var. isterseniz bir iznik buluşması yapıp emlakçı da çağıralım lokalden sunum yapsın. Gerektiğinde çadır madır gidip çalışabilecek bir yer olmalı etkinlikler için de bi katkısı olmalı. mesela bu ya da daha iyileri var https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-iznik-guven-emlaktan-satilik-gol-manzarali-tarla-995069388/detay 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 İznikte çok güzel uygun fiyata zeytinlikler var. isterseniz bir iznik buluşması yapıp emlakçı da çağıralım lokalden sunum yapsın. Gerektiğinde çadır madır gidip çalışabilecek bir yer olmalı etkinlikler için de bi katkısı olmalı. mesela bu ya da daha iyileri var https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-iznik-guven-emlaktan-satilik-gol-manzarali-tarla-995069388/detay Hızlı şekilde yapalım hocam , soğumadan netleştirelim. Yeri bulunca kişi sayısına göre gerekirse miktarları yükselterek güncelleyelim. Ben İznik tarafında her türlü desteğe hazırım. İznikte çok güzel uygun fiyata zeytinlikler var. isterseniz bir iznik buluşması yapıp emlakçı da çağıralım lokalden sunum yapsın. Gerektiğinde çadır madır gidip çalışabilecek bir yer olmalı etkinlikler için de bi katkısı olmalı. mesela bu ya da daha iyileri var https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-iznik-guven-emlaktan-satilik-gol-manzarali-tarla-995069388/detay Hızlı şekilde yapalım hocam , soğumadan netleştirelim. Yeri bulunca kişi sayısına göre gerekirse miktarları yükselterek güncelleyelim. Ben İznik tarafında her türlü desteğe hazırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: gelin ankara polatlı tarafından yer bakalım. Suyu tuzlu diyorlar 😛 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 izniğe giderken bi kamping var mangal kendin pişir felan güzel bir yer. Orda etkinlik yapalım. Uygun mudur? yahut şurası https://www.hurriyet.com.tr/seyahat/yolun-sifasi-keramet-kaplicasi-40828408 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Benim fikrim sabit.. Toprak, arzı olmayan tek üründür. Talep ise her geçen gün artacaktır. Tuvalet kağıdından daha fazla getirisi olacağı kanaatim nettir. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Benim fikrim sabit.. Toprak, arzı olmayan tek üründür. Talep ise her geçen gün artacaktır. Tuvalet kağıdından daha fazla getirisi olacağı kanaatim nettir. ve mercimekten 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: İznikte çok güzel uygun fiyata zeytinlikler var. isterseniz bir iznik buluşması yapıp emlakçı da çağıralım lokalden sunum yapsın. Gerektiğinde çadır madır gidip çalışabilecek bir yer olmalı etkinlikler için de bi katkısı olmalı. mesela bu ya da daha iyileri var https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-iznik-guven-emlaktan-satilik-gol-manzarali-tarla-995069388/detay o gnden sonra oradaki emlak fiyatları 2 misli artar... mahallenin dedikodusu çok olur Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: o gnden sonra oradaki emlak fiyatları 2 misli artar... mahallenin dedikodusu çok olur Mescit hatta türbe yaparız ziyarete gelirler.. En güzelini yaparız.. "Tekerli baba türbesi.." 1 1 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Mescit hatta türbe yaparız ziyarete gelirler.. En güzelini yaparız.. "Tekerli baba türbesi.." ayrılırken de hediyelik eşya standımızdan türbemize destek amaçlı, minik sevimli tekerlek motifleri almak istemezmiydiniz? sadece 99.9 tl. 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Mehmet Göktürk yazdı: "Tekerli baba türbesi.." Holy şirk Türbe yoksa katılabilirim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Kartal Karamürsel köyüne gidiş geliş geçen yazdan bu yana 100 tl den 300 tl ye çıktı, umarım gönlünüze bütçenize göre bir yer bulursunuz. Şahsen kendi yerime gidemez oldum. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Kartal Karamürsel köyüne gidiş geliş geçen yazdan bu yana 100 tl den 300 tl ye çıktı, umarım gönlünüze bütçenize göre bir yer bulursunuz. Şahsen kendi yerime gidemez oldum. işte bu noktada benim arazim ile ilgili başlıkta da değinmeyi düşündüğüm otomasyon ve kendine yetebilen sulama sistemi gereksinimi ortaya çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Holy şirk Türbe yoksa katılabilirim ya dediler köy yakınında öyle gençler tarlaya gelecek çadır madır dedikodu olur. Ne yapayım türbe dedim artık. Murat Sürmeli yazdı: Holy şirk .. Türbeye tapmıyorsun ki... maksat muhabbet gezi..sebeplendirme...Turizm..gelen bilmiyor mu o türbedeki zata tapmadığını... zaten zat mezarından kalkabilse gelenleri döver. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: işte bu noktada benim arazim ile ilgili başlıkta da değinmeyi düşündüğüm otomasyon ve kendine yetebilen sulama sistemi gereksinimi ortaya çıkıyor. Çalarlar 😅 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: işte bu noktada benim arazim ile ilgili başlıkta da değinmeyi düşündüğüm otomasyon ve kendine yetebilen sulama sistemi gereksinimi ortaya çıkıyor. Önce hırsızları vuran otonom silah sistemi gerekiyor. Mehmet Ozyurek yazdı: Çalarlar 😅 benden önce yazmış. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Çalarlar [emoji28]Elektrikli çit bu günler için var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Elektrikli çit bu günler için var 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts