Arda Bülent Güzel 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 Şimdi ne oldu kaç kişi oldu açıklarsanız sevinirim tapu kimin adına olacak yada herkesin adınamı olacak . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2021 Paylaş 13 Kasım 2021 Acil olan yer tam istediğim gibiymiş.. https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-acil-satilik-940753121/detay Arda Bülent Güzel yazdı: Şimdi ne oldu kaç kişi oldu açıklarsanız sevinirim tapu kimin adına olacak yada herkesin adınamı olacak . O aşamaya gelelim.. olay ciddi aşamaya gelirse, olabiliyorsa tapu herkesin adına ortak olur, olamıyorsa kooperatif kurarız.. Kooperatif ek külfetler getireceği için ilk aşamada hevesli değilim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Kasım 2021 Yazar Paylaş 13 Kasım 2021 Sordurayım mı mehmet. Fena yer değil orası Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2021 Paylaş 14 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Sordurayım mı mehmet. Fena yer değil orası Ada parsel alalım da bi bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: scooter olmuş 10 bin lira. Kooperatifle scooter ne alaka? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Kooperatifle scooter ne alaka? yatırımın ikamesine bakma anlamında. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Kasım 2021 Yazar Paylaş 15 Kasım 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Kooperatifle scooter ne alaka? istersen balık restoranda beş altı arkadaş da ağırlayabilirsin. o da aynı hesap. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2021 Paylaş 15 Kasım 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: balık restoranda beş altı arkadaş titanium hisse olur o 15 Kasım 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 16 Kasım 2021 Paylaş 16 Kasım 2021 Ciddi olan arkadaşlar ile bir telegram grubu açıp , enine boyuna tartışalım . Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Herkes saksıya 10 tane zeytin çubuğu soksun. hoca istiyo. Buyrun hocam az önce diktim. 11 tane. Resmi telefondan yüklediğim için boyutunu değiştiremedim. Resim yükleme sitesi yan çevirdi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Nihat Palolu yazdı: Buyrun hocam az önce diktim. 11 tane. Resmi telefondan yüklediğim için boyutunu değiştiremedim. Resim yükleme sitesi yan çevirdi. zeytin çubukları nereden bulunur Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: zeytin çubukları nereden bulunur Ben bizim bahçedekilerden kestim, lazımsa sana da kesim abi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Nihat Palolu yazdı: Ben bizim bahçedekilerden kestim, lazımsa sana da kesim abi prensip olarak merak ettim, yani şimdi ben zeytin dikmek istiyorum bu dallara / çubuklara ulaşımım nasıl olacak herkesin nihat gibi arkadaşı olmaz 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: prensip olarak merak ettim, yani şimdi ben zeytin dikmek istiyorum bu dallara / çubuklara ulaşımım nasıl olacak herkesin nihat gibi arkadaşı olmaz Satıyorlardır belki. Bunu da senin için diktim abi 11 adet. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 dikili bi ağacımız oluyor 10 sene önce ilk okulun arka bahçesine yapmıştık, meyva ormanı, kümes falan vardı, şimdi otopark inşaatı oldu yok lar artık ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Nihat Palolu yazdı: Satıyorlardır belki. Bunu da senin için diktim abi 11 adet. Hımm. çubuktan köklenir mi bunlar.. Peki aşı isteyecek mi. Bi 10 tane de ben alayım.. Allah dikecek yer nasip etsin inşallah. Nihat Palolu yazdı: Buyrun hocam az önce diktim. 11 tane. Resmi telefondan yüklediğim için boyutunu değiştiremedim. Resim yükleme sitesi yan çevirdi. Resmi dik çekince yana çeviriyor telefon. İnstagrama hikaye yüklemeyecekseniz her zaman için yan çekin. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Hımm. çubuktan köklenir mi bunlar.. Peki aşı isteyecek mi. Bi 10 tane de ben alayım.. Allah dikecek yer nasip etsin inşallah. Denedik, göreceğiz köklenip köklenmeyeceğini. Toparlandık, bir dahakine senin için de dikeyim abi. Aşılı bunlar, bugün topladıklarımızdan örnek. Dikecek yerimiz olmazsa geçen sene yanan şu yamaca dikerim sizin için Yamacın arka tarafına annem 22 tane çam ağacı dikti, hafta içi olduğu için biz gelemedik 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 youtube de "hayatımı yaşıyorum" diye bir kanal var. bitki yetiştirme metodlarını anlatıyor. orada airlayering diye bir teknik var. kocaman bir dalı daha ağacn üzerindeyken köklendirip sonra kesip ağaç olarak dikiyor mesela. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Hayallerimi yaşıyorum galiba kanalın adı, yazdığınız gibi aratınca bulamadım. https://www.youtube.com/c/HAYALLERİMİYAŞIYORUM/videos güzel kanalmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım 2021 Paylaş 21 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: youtube de "hayatımı yaşıyorum" diye bir kanal var. bitki yetiştirme metodlarını anlatıyor. orada airlayering diye bir teknik var. kocaman bir dalı daha ağacn üzerindeyken köklendirip sonra kesip ağaç olarak dikiyor mesela. Biliyorum o yöntemi. Çok mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Muhammet Ölmez yazdı: Hayallerimi yaşıyorum galiba kanalın adı, yazdığınız gibi aratınca bulamadım. https://www.youtube.com/c/HAYALLERİMİYAŞIYORUM/videos güzel kanalmış. haklısınız sanırım. çok ilginç bir metod. ağacın kabuğunun altını da kazımayınca ağaç orayı tamir ediyor, kazıyıp toprak ile saklayınca kök üretiyor. ne muhteşem. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: haklısınız sanırım. çok ilginç bir metod. ağacın kabuğunun altını da kazımayınca ağaç orayı tamir ediyor, kazıyıp toprak ile saklayınca kök üretiyor. ne muhteşem. Bunu her ağaç yapmıyor ama bazı ağaçlar yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 köklenirde ben bilirsem aşı ister bu konuda efsane nar. istediğin dalını çöpünü kes sok biyere 1 sene sonra ağaç olur hiç affı yok 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Katılmayı çok istiyorum ama önümüzdeki seneyi bi görebilseydik Yorum bağlantısı
Recommended Posts