Burak Kuşçu 22 Kasım 2021 Yazar Paylaş 22 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: benim tüm zamanlar için en düşük yakıt değerim, 90 100 sürekli durmadan gittiğim ayvalık muğla arasındaydı. 6.7 litreydi. 5 ileri şanzıman için müthiş bir değer. ama birdaha 7.8 den aşağısını görmedim aynı güzergahta. biz genelde tatile giderken delicesine dolu bir bagaj ile seyahat ediyoruz. iki çocuk iki yetişkin ve hint otobüsleri gibi bir bagaj ile, ortalama 8.5 ile 9.5 arası oluyor yani verilerini tutarlı. hız ise 90 ile 120 arası değişiyor. Evet hemen hemen aynı verileri elde edebiliyoruz. 6.7 lt gerçekten harika bir tüketim verisi söylediğiniz gibi yakalamasıda epey zor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Kasım 2021 Paylaş 22 Kasım 2021 imkansıza yakın. zaten bir daha da olmadı. yani gözardı edilebilir veri yumağı içinde. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 Romörk için çeki demiri montajı yaptırdım. 10.11.2021 tarihinden tse dahil 3400 TL olarak aldığım fiyat 16.11.2021 de 3700 TL olarak güncellendi. kur yükselişinden etkilenmemek için daha fazla beklemeyip sipariş ettim. Montaj işlemi sanıldığından oldukça sancısız geçti montaj ve montaj evraklarını üstlenici firma hazırladı. Yine benim adıma TSE randevusu alıp kontrole götürdü. Onay belgesi ile 235 TL karşılığında ruhsat yenilemesi yaptıracağım. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 (düzenlendi) Kar tipi lastiği var mı? 23 Kasım 2021 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Kasım 2021 Yazar Paylaş 23 Kasım 2021 Fatih Evcin yazdı: Kar tipi lastiği var mı? Pazar günü sırf lastik için gölcüğe gittim abi 4 tane 2020 tarihli çıkma aldım. Sıfırını almam mümkün değil. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: Pazar günü sırf lastik için gölcüğe gittim abi 4 tane 2020 tarihli çıkma aldım. Sıfırını almam mümkün değil. Kışlık çadırın var mı? Çıkalım bi dağa kamp atalım Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Aracınız hayırlı olsun yeni gördüm. Hayalimdeki Jeep'lerden biri Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: Romörk için çeki demiri montajı yaptırdım. 10.11.2021 tarihinden tse dahil 3400 TL olarak aldığım fiyat 16.11.2021 de 3700 TL olarak güncellendi. kur yükselişinden etkilenmemek için daha fazla beklemeyip sipariş ettim. Montaj işlemi sanıldığından oldukça sancısız geçti montaj ve montaj evraklarını üstlenici firma hazırladı. Yine benim adıma TSE randevusu alıp kontrole götürdü. Onay belgesi ile 235 TL karşılığında ruhsat yenilemesi yaptıracağım. iyi olmus, 4 adet vida ile montaji basit aslinda. Hayirli olsun. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 24 Kasım 2021 Yazar Paylaş 24 Kasım 2021 Fatih Evcin yazdı: Kışlık çadırın var mı? Çıkalım bi dağa kamp atalım Kışlık çadır var abi de kışın çadırda kalacak manyaklık bende yok Bir defa denedim sonra tövbe ettim Talha Bilgi yazdı: Aracınız hayırlı olsun yeni gördüm. Hayalimdeki Jeep'lerden biri Teşekkür ederim Umarım daha iyilerine kavuşursunuz Sami Demirpaz yazdı: iyi olmus, 4 adet vida ile montaji basit aslinda. Hayirli olsun. Montaj konusunda sorun yaşamazdım fakat tse için montaj formunun bir kurum tarafından doldurulması gerekiyormuş. Haliyle destek almak zorunda kaldım. Birde firmanın kendisinin alıp götürmesi gün içerisinde işten zaman kaybı yaşatmadı onun için az bir maliyet farkı ile bu şekilde hallettirdim. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: Kışlık çadır var abi de kışın çadırda kalacak manyaklık bende yok Bir defa denedim sonra tövbe ettim Eyvah bea cumartesi çıkacağım ben gel işin yoksa Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Kasım 2021 Paylaş 24 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: Teşekkür ederim Umarım daha iyilerine kavuşursunuz daha iyisi ancak jeep olabilir o da zor olur artık çünkü Fiat... bunlar son Jeep lerden. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 26 Kasım 2021 Yazar Paylaş 26 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: daha iyisi ancak jeep olabilir o da zor olur artık çünkü Fiat... bunlar son Jeep lerden. Egea direksiyonlu güncel bir gladiatör e sahip olmak isterdim açıkçası 2 milyon tl lik araca koymasalarda olurmuş ama Fatih Evcin yazdı: Eyvah bea cumartesi çıkacağım ben gel işin yoksa Bahara yapalım abi planı dün gece uludağa çıktım 2 derece gideceksen kalın giyin Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: Bahara yapalım abi planı dün gece uludağa çıktım 2 derece gideceksen kalın giyin Uyku tulumunu denemek için iyi fırsat ama sonuç olumsuz çıkarsa iş kötü 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: dün gece uludağa çıktım 2 derece yollarda kar var mı durum nasıl Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 26 Kasım 2021 Yazar Paylaş 26 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: yollarda kar var mı durum nasıl Çağlar abi kar henüz yok, hafta başında yağmur ile beraber atıştırmış ama tutmuyor şuan için. Bakalım 4x4 aracımızı aldık kar lastiklerimizi taktık bekliyoruz. Umarım güzel kış yapar bu sene 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım 2021 Paylaş 26 Kasım 2021 Burak Kuşçu yazdı: kar lastiklerimizi taktık bekliyoruz şerokinin tek sorunu: karda felan yara yara her yere gider.. fazla da gider, ağır, batar 2 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Uludağın ilk karı bu akşam yağdı. Tüm gün mesainin bitmesini sabırsızlıkla bekledim. kumho marka kışlık lastikler mevcut. İlk izlenimlerim harika fakat yakıtı az almışım. bol kar ve daha fazla yakıt ile tekrar test edeceğim. 8 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Kar iyice yağsın da İstanbul dört çekerleri olarak gelelim etkinlik yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 30 Kasım 2021 Yazar Paylaş 30 Kasım 2021 Selim Bilgin yazdı: Kar iyice yağsın da İstanbul dört çekerleri olarak gelelim etkinlik yapalım. Aslında çok güzel olur, güzel bir organizasyon yapabiliriz 🙂 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Kasım 2021 Paylaş 30 Kasım 2021 Hayırlısı olsunDaha önce 2 tane kullandım alınabilecek en iyi Jeep ancak karda battın mı kurtulmak çok zor ağırlık tek dezavantaj Bolu da battığım da 6 saatte kurtarabilmişlerdi beni 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun Daha önce 2 tane kullandım alınabilecek en iyi Jeep ancak karda battın mı kurtulmak çok zor ağırlık tek dezavantaj Bolu da battığım da 6 saatte kurtarabilmişlerdi beni Bolu offroad klübu teyakkuza geçmişti, koca başkan batmış acil kurtarmalıyız diye:) 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 (düzenlendi) Burak Kuşçu yazdı: Aslında çok güzel olur, güzel bir organizasyon yapabiliriz 🙂 bildirim geldi hemen yapalım 2 sene önce bugün Kent ormanındaymışız 1 Aralık 2021 tarihinde Fatih Evcin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Burak Kuşçu yazdı: Uludağın ilk karı bu akşam yağdı. Tüm gün mesainin bitmesini sabırsızlıkla bekledim. kumho marka kışlık lastikler mevcut. İlk izlenimlerim harika fakat yakıtı az almışım. bol kar ve daha fazla yakıt ile tekrar test edeceğim. kumho eskimeye başlayıncaya kadar iyi iş yapıyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Aralık 2021 Paylaş 1 Aralık 2021 Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun Daha önce 2 tane kullandım alınabilecek en iyi Jeep ancak karda battın mı kurtulmak çok zor ağırlık tek dezavantaj Bolu da battığım da 6 saatte kurtarabilmişlerdi beni Rav4 hafiftir batmaz, batarsa da ben çekerim merak etme. 🚬 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Selim Bilgin yazdı: Rav4 hafiftir batmaz, batarsa da ben çekerim merak etme. 🚬 bağlayalım birbirlerine artık kim çekerse 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts