İçeriğe Yönlendir

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Burak Kuşçu

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Burak Kuşçu yazdı:

Evet tr dahil edilmemiş fakat saati ayarlayamamak çok canımı sıkıyor

hocam tam saat gece 12 de akuyu cozseniz? 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Burak Kuşçu yazdı:

Evet tr dahil edilmemiş fakat saati ayarlayamamak çok canımı sıkıyor

Geçen hafta, 30-31 ekim gecesi avrupada saatlerin 1 saat geri alınma günüydü. Her ileri - geri alma günlerinde arabaya bindiğimde saat 1 saat farlı olur. Arabanın hafızasında tarihler kayıtlı, günü geldiğinde benim araç -saati manuel olduğu halde- (ama digital olarak ekrandan ayarlanıyor) saati kendisi ileri- geri alır. Bizde tek saat uygulaması olduğundan ben kendim dijital ekrandan saati ayarlarım, manuel saat döner olması gereken yere gelir. Muhtemelen otomatik ileri geri alma bunda da vardır, pazar gecesi geri almıştır. Ama gene de saat ayarı mümkün olmalı, akü değişsek saati nasıl ayarlayacağız?

Doğan Arşiray yazdı:

hocam tam saat gece 12 de akuyu cozseniz? 

81 model 3.15 im vardı, göstergesi değişmişti ve saat ayarlama düğmesi yoktu, dediğin yöntemi defalarca kere yapmıştım, defalarca. Gece yarısı sokağa çık hırsız gibi arabanın moturunu kurcala 😭

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun Burak. Kazası belasız ve de cezasız güle güle kullan. 🧿 Yolunu bu taraflara düşür, toplanalım. 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Onur Çelebi yazdı:

Hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın çok heybetli duruyor.

Çok teşekkürler :) 

Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: ilanlarda yoktu sanırım bu araç

Çağlar abi ben ilan harici satın aldım aracı yine benden önce ki sahibi de yine ilan dışı satın almıştı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Coşkun Basan yazdı:

Hayırlı olsun maşallah

Teşekkürler :)

Mert Gülkokan yazdı:

Hayırlı olsun kardeşim

Teşekkür ederim Mert abi :)

Arda Bülent Güzel yazdı:

HAyırlı olsun canavarınız.

Fırat Önal yazdı:

Burak hayırlı olsun. Maşallah çok güzel bir araç.

Fırat hocam çok teşekkür ederim :)

Yurdaer Elay yazdı:

Maşallah, güle güle kullanın :nazar: 

Emrah Korkmazz yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Maşallah. Hayırlı olsun Burak. 

Teşekkür ederim :)

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hayırlı olsun Burak. Kazası belasız ve de cezasız güle güle kullan. 🧿 Yolunu bu taraflara düşür, toplanalım. 😀

Teşekkür ederim Cenk hocam :) Valla epeydir istiyorum çok uzak mesafede değil ama bir türlü plan yapamadım hafta sonları çok çabuk geçiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Burak Kuşçu yazdı:

Çok teşekkürler :) 

Çağlar abi ben ilan harici satın aldım aracı yine benden önce ki sahibi de yine ilan dışı satın almıştı.

en sevdiğim 2el seçeneği

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık

Amanıın gözden kaçmış.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

Pek güzelmiş çok beğendim. Maşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Amanıın gözden kaçmış.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

Pek güzelmiş çok beğendim. Maşallah

Teşekkür ederim :) 

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Bu cumartesi Bursa-Eskişehir arası gidip geldim 110-132 civarı genel seyirde ortalama yakıt tüketimim 8.2 lt 

Pazar günü ise Bursa-Gölcük arası gidip geldim. Altınovadan gölcüğe kadar trafik ışıkları sebebiyle dur kalk çok yaptım birde otobanda kısa bir süre hızlandım ortalama tüketim 9.6 ya çıktı. 

Uzun yol verileri fena gözükmüyor. Daha kontrollü davransam daha iyi sonuçlar elde edebilirim gibi. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

hayırlı olsun araç çok güzel,

bir arkadaşım 15 gün önce 2012 modelini almış, çok hoşuma gitti,

bundan önceki aracı 2015 Q7 idi, aralarında fark görmedim desem yeridir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Burak Kuşçu yazdı:

Bu cumartesi Bursa-Eskişehir arası gidip geldim 110-132 civarı genel seyirde ortalama yakıt tüketimim 8.2 lt 

Pazar günü ise Bursa-Gölcük arası gidip geldim. Altınovadan gölcüğe kadar trafik ışıkları sebebiyle dur kalk çok yaptım birde otobanda kısa bir süre hızlandım ortalama tüketim 9.6 ya çıktı. 

Uzun yol verileri fena gözükmüyor. Daha kontrollü davransam daha iyi sonuçlar elde edebilirim gibi. 

benim tüm zamanlar için en düşük yakıt değerim, 90 100 sürekli durmadan gittiğim ayvalık muğla arasındaydı. 6.7 litreydi. 5 ileri şanzıman için müthiş bir değer. ama birdaha 7.8 den aşağısını görmedim aynı güzergahta. biz genelde tatile giderken delicesine dolu bir bagaj ile seyahat ediyoruz. iki çocuk iki yetişkin ve hint otobüsleri gibi bir bagaj ile, ortalama 8.5 ile 9.5 arası oluyor yani verilerini tutarlı. hız ise 90 ile 120 arası değişiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...