Serkan Toker 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: hep denemek istedğim bir şey tek plaka ile muaneye gitmek Beraber deneyelim, akşam haberlerine çıkarız.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Beraber deneyelim, akşam haberlerine çıkarız..Sizin için çok iyi rüya tabiri yapar diyola Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Sizin için çok iyi rüya tabiri yapar diyola Tabiri caizse !! 1,6 dizel düz vites mondeo senin tospageni geçtiğini gördüğünde zaman kabus görüyorsun demektir. 1 2 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 5 Kasım 2021 Yazar Paylaş 5 Kasım 2021 Bugün muayenemizi yaptırdık,etiketimizi aldık.Camdaki catlaktan dolayı biraz tedirgindim.Mondiyi allayıp pullayip götürdüm muayeneye ki belki tolerans gösterirler dedim yakışıklı olunca😃 Hatta biraz fazla yakışıklı olmuş siradakilerden biri gelip 2017 mi 2018 model mi abi araba dedi😃 Görevli genç üslubu ve tavırları düzgün bir delikanlı denk geldi,tepkisini ölçmek için küçük bir kırığımız var bizi bundan birakmazsiniz değil mi? dedim, baktı şöyle bir catlaga yok abi sen geç çıkışın oraya bekle dedi😃 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts