Armağan Pekatik 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 (düzenlendi) Arkadaşlar 2021 520i aracımda. Aracımım far anahtarını getirebileceğim konumlar 0 - park - auto - 1 park dışında tüm konumlarda (0-a-1) kısa farlar yanıyor. Bu yeni bir davranış mı yoksa bozuk mu? Sanki “0” da kapanması lazım. Edit: şunu farkettim. Auto da kapalı ise 0 da da kapanıyor. Sanki 0 da auto gibi çalışıyor 1 Kasım 2021 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Follow me gibi bir özellik açılmış olabilir mi? kapıları kilitledikten bir süre sonra kapanıyorsa bu özellik aktif olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 1 Kasım 2021 Yazar Paylaş 1 Kasım 2021 Murat Azalma yazdı: Follow me gibi bir özellik açılmış olabilir mi? kapıları kilitledikten bir süre sonra kapanıyorsa bu özellik aktif olabilir. Giderken Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Armağan Pekatik yazdı: Arkadaşlar 2021 520i aracımda. Aracımım far anahtarını getirebileceğim konumlar 0 - park - auto - 1 park dışında tüm konumlarda (0-a-1) kısa farlar yanıyor. Bu yeni bir davranış mı yoksa bozuk mu? Sanki “0” da kapanması lazım. Sizin aracınızı bilemiyorum ama aynı durum mercedeste var. Yol bilgisayar ayarlarından far sürekli açık kalıyor. Ayarlara bir bakın isterseniz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Hamit inan yazdı: Sizin aracınızı bilemiyorum ama aynı durum mercedeste var. Yol bilgisayar ayarlarından far sürekli açık kalıyor. Ayarlara bir bakın isterseniz. O ayrıca gündüz farı (LED) bulunmayan serilerde gündüz farı yerine kullanılan bir özellik bildiğim kadarıyla. Mesela benim aracımda farlar makyajlıya çevirilmiş ama far anahtarı eski kalmış, STAR diagnosis de söylüyor zaten, bu yüzden 0 konumunda da kapatmıyor ve AUTO daki gibi davranıyor. Yani 2021 model 5.20i de arıza değilde bir yerlerden ayarı vardır bence, servise sormakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Kısaların yandığından eminmisiniz? 0 da bile olsa bazı BMW lerde gündüz farları yanıyor sadece. Tamamen kapanmıyor. Yorum bağlantısı
Çözüm Armağan Pekatik 1 Kasım 2021 Yazar Çözüm Paylaş 1 Kasım 2021 (düzenlendi) Ayarlarda da herhangi bir sey bulamadim Edit: Ok arkadaslar kitapcigindan buldum. Kapanmiyor. Kitapcik soyle diyor. Ek bilgi olarak dursun. 0 da iken otomatik isiklar ve gunduz isiklari yanar diyor. Auto ise adaptif farlari yonetiyor.. Ilgincmis 1 Kasım 2021 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Araba çalışıyorsa anahtar konumu fark etmez, sensör yak diyorsa ben yakarım mı demek istiyor.. Bence saçma olmuş.. Ona ne Madem öyle anahtarda sıfır konumu neden var. 2 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 1 Kasım 2021 Yazar Paylaş 1 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Araba çalışıyorsa anahtar konumu fark etmez, sensör yak diyorsa ben yakarım mı demek istiyor.. Bence saçma olmuş.. Ona ne Madem öyle anahtarda sıfır konumu neden var. Abi kısaca auto sadece adaptif farı yönetiyor. Sen far sensörü kapatamıyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 mantıken... marşa bastım gündüz farı hep yanacak , artık bu normal , gündüz de güneş varsa far değil gündüz farı yanacak, tünele vs girince far yanacak. düğme auto konumuda ise bunlara ilave olarak adaptif özelliği ile çalışacak. gündüz tepede güneş varken farlar hala yanıyorsa garip , tasarımı bu şekilde olsa da. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Bence yazılımsal.. Kapanabileceğini düşünüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence yazılımsal.. Kapanabileceğini düşünüyorum.. masserati alayım h4 ampul takacağum 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bence yazılımsal.. Kapanabileceğini düşünüyorum.. Benim arabada aynı, sönmüyor. Kullanma kılavuzunda şöyle şöyle yapın söner, sönmezse servis söndürür diyor. Servis biz söndüremiyoruz diyor. Benimki far ile parklarıda yakıyor. Oto daha da saçma, sadece iç aydınlatmaya kontrol ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 (düzenlendi) @Çağlar BayurH4 de neymiş şöyle bir şey tak 1 Kasım 2021 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 2 1 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: . Ona ne Madem öyle anahtarda sıfır konumu neden var. Gece farlar kapalı gezen kactane bayana denk geldim. Belki işi sağlama almak istemişlerdir 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Hamit inan yazdı: Gece farlar kapalı gezen kactane bayana denk geldim. Belki işi sağlama almak istemişlerdir Tahmin edebiliyorum.. otomatik ayna, otomatik el freni falan hep bu yüzden icat edildi 1 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Kasım 2021 Paylaş 2 Kasım 2021 Yeni nesil araclar artık ya gündüz farı yakıyor ya da kısaları.. cogu aracta kapatmaya izin vermiyor.. (menüden veya kodlama vs harici ) 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 2 Kasım 2021 Yazar Paylaş 2 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: mantıken... marşa bastım gündüz farı hep yanacak , artık bu normal , gündüz de güneş varsa far değil gündüz farı yanacak, tünele vs girince far yanacak. düğme auto konumuda ise bunlara ilave olarak adaptif özelliği ile çalışacak. gündüz tepede güneş varken farlar hala yanıyorsa garip , tasarımı bu şekilde olsa da. İlk anlattığın gibi abi. Tepede güneş varken kısa far yanmıyor. Sadece gündüz farı yanıyor. Yani auto sadece adaptif farları aktive ediyor. “0” konumu far sensörleri de açık demek. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 2 Kasım 2021 Paylaş 2 Kasım 2021 Bence yazılımsal.. Kapanabileceğini düşünüyorum.. Servet abi bi görse o arabayı kapatır hemen hiç acımaz [emoji3] Yazılımla olmuyorsa yan keski var. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Kasım 2021 Paylaş 2 Kasım 2021 Servet abi bi görse o arabayı kapatır hemen hiç acımaz [emoji3] Yazılımla olmuyorsa yan keski var.Bi röle iki diod 4 triac bitti gitti 2 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 3 Kasım 2021 Yazar Paylaş 3 Kasım 2021 Servet Aydın yazdı: Bi röle iki diod 4 triac bitti gitti BMW far kodunu stajyere yazdırmış anlaşılan :)) Yorum bağlantısı
Recommended Posts