Sercan DİRİM 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Fiesta gösterge orjinal zemini modifiye ettirip tamamen led aydınlatma yapıldı ve yol bilgisayarı montajı aracın kumandasına adaptasyonu başlıca özellikleri araç motor devri sıcaklığı anlık yakıt tüketimi Akü voltajı hız sınırı uyarıları akü voltaj motor sıcaklık uyarı Hız limit alarmı araç çalıştıktan sonra ki gidilen mesafe aracı durdurunca yapıman km ekrana yansıtma özelliği dahili gps ile koordinat rakım ölçer eğim sensörü Araç obd girişi belirli voltajda çalışma ayarı kısacası tüm özellikleri menüden kişiselleştirebilir gerçek zamanlı saat 4 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Teknik olarka çok güzel olmuş. İşçilik olarak biraz sıkıntılı gördüğüm kadarıyla. Sıfır kesim olmamış vs. Ayrıca, sinyal lambalarınızdan biri sorunlu, ya da led kullanmışınız. Airbag ışığı yanıyor. Dinamo doğru çalışmıyor, 13.1 ile şarj ediyor ki, 14.4v ile şarj etmesi lazım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Dinamo doğru çalışmıyor, 13.1 ile şarj ediyor ki, 14.4v ile şarj etmesi lazım. Benzinli fiestalar da 13 lerde diye biliyorum. benzinli focus 2 de böyle. 1 Yorum bağlantısı
Sercan DİRİM 2 Kasım 2021 Yazar Paylaş 2 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Teknik olarka çok güzel olmuş. İşçilik olarak biraz sıkıntılı gördüğüm kadarıyla. Sıfır kesim olmamış vs. Ayrıca, sinyal lambalarınızdan biri sorunlu, ya da led kullanmışınız. Airbag ışığı yanıyor. Dinamo doğru çalışmıyor, 13.1 ile şarj ediyor ki, 14.4v ile şarj etmesi lazım. Merhaba hocam bilgileriniz için teşekkür ederim ama ben onları biliyorum zaten profesyonel değilim hobi amaçlı yaptım ayrıca ben gösterge ve yol bilgisayarı montajı ile alakalı paylaşım yaptım yoksa aracın detaylarını biliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2021 Paylaş 2 Kasım 2021 süper olmauş jhairka. gösterge içine gömülen bu cihazın linki var mı Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2021 Paylaş 2 Kasım 2021 Güzel işlem. Profil fotonuzdaki gibi farın içinde kırmızı ampül yoktur inşallah? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2021 Paylaş 2 Kasım 2021 Selim Bilgin yazdı: farın içinde kırmızı ampül deviil eyes 1 Yorum bağlantısı
Sercan DİRİM 3 Kasım 2021 Yazar Paylaş 3 Kasım 2021 Selim Bilgin yazdı: Güzel işlem. Profil fotonuzdaki gibi farın içinde kırmızı ampül yoktur inşallah? Evet var kendim tasarladım göz efekti Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Sercan DİRİM yazdı: Evet var kendim tasarladım göz efekti Yorum yok. Yorum bağlantısı
Sercan DİRİM 8 Kasım 2021 Yazar Paylaş 8 Kasım 2021 Selim Bilgin yazdı: Yorum yok. kötümü olmuş? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Sercan DİRİM yazdı: yol bilgisayarı montajı bu ürünün linki var mı nereden temin ettiniz acaba? obd deye mi bağlandı? Yorum bağlantısı
Ferit Gür 8 Nisan 2022 Paylaş 8 Nisan 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu ürünün linki var mı nereden temin ettiniz acaba? obd deye mi bağlandı? https://a.aliexpress.com/_m0xnpj8 Ben buna benzettim 8 Nisan 2022 tarihinde Ferit Gür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts