Tansu Kalafatoğlu Salı 20:41 Yazar Paylaş Salı 20:41 emre özpeynicidemişki bu araç türkiyeye gelemez. hatta bunun bir küçüğü yeni üretilecek olan da gelemz. 20 servis şartı falan filan. toyota servisleri distribütöre ait. toplasan belki 100 servisi vardır. neden getiremediğini anlamadm 2025 yılı Ocak ayında Brüksel Otomobil Fuarı'nda ilk kez sergilenecek aracın Avrupa’da yılın ilk yarısında satışa sunulması bekleniyor. Fiyatı ve menzili resmi olarak açıklanmadı ama tahminler fiyatının Avrupa'da 35 bin Euro, menzilinin ise 400 km civarında olacağı yönünde. Hindistan’da üretilen aracın Türkiye’ye gelmesi ise bu yılın başında devreye giren 20 servis tebliğine takıldığı için zor görünüyor. Hatırlatmak gerekirse, bir markanın Türkiye içinde ne kadar yetkili servisi olmasına bakılmaksınız,modelleri gümrük birliği veya STA olan ülkeler dışında üretilmesi halinde distribütörün/markanın kendisine ait 20 servis açma şartı bulunuyor. Bu yüzden Toyota'nın Japonya'da üretilen ve Avrupa'da satılan bZ4X'te Türkiye'ye gelemiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 21:51 Paylaş Salı 21:51 lexus olarak gelen araç hangisi peki? https://www.lexus.com.tr/elektrikli-araclar/tam-elektrikli-araclar?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=search-brand&utm_content=elektrikliarac&gad_source=1&gbraid=0AAAAADbj0iI6pX_iLncv2_KMd5ox0xZEt&gclid=CjwKCAiA34S7BhAtEiwACZzv4UpgQw6k00iN1kd0A7lD6SrsdBYmM0UtzWGGfWwJtXI3yKbiYy3hjRoCbbEQAvD_BwE Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 05:38 Yazar Paylaş Çarşamba 05:38 Mehmet Göktürk yazdı: lexus olarak gelen araç hangisi peki? https://www.lexus.com.tr/elektrikli-araclar/tam-elektrikli-araclar?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=search-brand&utm_content=elektrikliarac&gad_source=1&gbraid=0AAAAADbj0iI6pX_iLncv2_KMd5ox0xZEt&gclid=CjwKCAiA34S7BhAtEiwACZzv4UpgQw6k00iN1kd0A7lD6SrsdBYmM0UtzWGGfWwJtXI3yKbiYy3hjRoCbbEQAvD_BwE RZ 450e modeline fiyat çekiyor. Demekki gelebiliyor. Ya da rekabetçi gelemiyor da üst vergi dilimlerinden mi geliyor anlamadım. Toyota-lexus-byd hepsinin distribütörü ALJ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 15:56 Paylaş Çarşamba 15:56 Tansu Kalafatoğlu yazdı: RZ 450e modeline fiyat çekiyor. Demekki gelebiliyor. Ya da rekabetçi gelemiyor da üst vergi dilimlerinden mi geliyor anlamadım. Toyota-lexus-byd hepsinin distribütörü ALJ Tansu benim anlamadığım bu araç lexus olarak bz4x mi başka bir araç mı başka bir araç ise bu araç ne? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:54 Paylaş Çarşamba 17:54 Mehmet Göktürk yazdı: Tansu benim anlamadığım bu araç lexus olarak bz4x mi başka bir araç mı başka bir araç ise bu araç ne? pahalıya satılacaksa lexus, ucuza gidecek ise toyota olarak ambelm takarlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 18:02 Yazar Paylaş Çarşamba 18:02 Mehmet Göktürk yazdı: Tansu benim anlamadığım bu araç lexus olarak bz4x mi başka bir araç mı başka bir araç ise bu araç ne? valla bilmiyorum lexus türkiyede satışa sunuldu dediği arabasının fiyat listesine koymamış. Listede başka elektrikli var. Demekki bir şeyler satabiliyor. Lexus satabiliyorsa toyota neden satamıyor? Emre’ye sormak lazım. Ben anlamadım. ya da 20 araç sınırı ötv için mi? Gümrük vergisi için mi var? 20 servisin yoksa da getirebilirsin ama pahalıya satarsın gibisinden olabilir 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 17:31 Paylaş Perşembe 17:31 Çağlar Bayur yazdı: pahalıya satılacaksa lexus, ucuza gidecek ise toyota olarak ambelm takarlar İnfinity vardı bi ara nissanın pahalısı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 17:39 Paylaş Perşembe 17:39 Buldum As you might expect, the RZ is based on the e-TNGA architecture of the recently introduced Toyota bZ4X. It shares the Toyota's 112.2-inch wheelbase, but the Lexus is about five inches longer and https://www.caranddriver.com/reviews/a43023255/2023-lexus-rz450e-drive/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:33 Paylaş Perşembe 19:33 İlkay Başaran yazdı: İnfinity vardı bi ara nissanın pahalısı hala var gürül gürül egzos 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 20:14 Yazar Paylaş Perşembe 20:14 Mehmet Göktürk yazdı: Buldum As you might expect, the RZ is based on the e-TNGA architecture of the recently introduced Toyota bZ4X. It shares the Toyota's 112.2-inch wheelbase, but the Lexus is about five inches longer and https://www.caranddriver.com/reviews/a43023255/2023-lexus-rz450e-drive/ hocam yazdık zaten bunu. Direksiyon kolonu olmayan toyota. Ama şarj hızı ve menzil fiyasko Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 20:29 Paylaş Perşembe 20:29 yukarda bilmiyorum yazmışsın? neyse konu anlaşıldı. boşver. evet menzil çok kötü. hisler de kötü diyor yazı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts