İbrahim Aslıoğlu 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Merhaba arkadaşlar, arabama kayıtlı HGS var. Fakat yıpranmış ve ön camdan düştü. Bu hafta şehir dışına çıkacağım. Sorum şu: Araç plakasına kayıtlı HGS' nin olması yeterli mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 yeterli, ancak özel işletilen gişelerde yeterisz. onları dönünce mutlaka sitelerine girerek ödeyin otomatik olarak düşmez 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Aracımda HGS ruhsatın içinde. Problem olmaz okuyor plakadan . 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 27 Ekim 2021 Yazar Paylaş 27 Ekim 2021 Özel işletilen derken; Niğde Ankara otoyolu gibi mi? Ya da şu geçişlerin ciddi yüksek olduğu yollar mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Merhaba arkadaşlar, arabama kayıtlı HGS var. Fakat yıpranmış ve ön camdan düştü. Bu hafta şehir dışına çıkacağım. Sorum şu: Araç plakasına kayıtlı HGS' nin olması yeterli mi? Yeterli ama hgs etiketi yenilemek 10dk’lık iş. Ön camın siyah nokta puntolu yerine yapıştırabilirsiniz İbrahim Aslıoğlu yazdı: Özel işletilen derken; Niğde Ankara otoyolu gibi mi? Ya da şu geçişlerin ciddi yüksek olduğu yollar mı? Evet. Onlar çok fena. Sonradan sorgulamada borç çıkarmayıp akabinde 5-6 ay sonra icra ile parayı faiziyle cezasıyla tahsil etmeye çalışıyorlar 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 27 Ekim 2021 Yazar Paylaş 27 Ekim 2021 iyi o zaman plakadan okuyorsa yenisini almaya gerek yok. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet. Onlar çok fena. Sonradan sorgulamada borç çıkarmayıp akabinde 5-6 ay sonra icra ile parayı faiziyle cezasıyla tahsil etmeye çalışıyorlar Bu kötü işte, önce tebliğ edilmesi gerekmiyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 İbrahim Aslıoğlu yazdı: iyi o zaman plakadan okuyorsa yenisini almaya gerek yok. Bu kötü işte, önce tebliğ edilmesi gerekmiyor mu? Güya ediyor. Ptt sizi bulursa 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 HGS bankadan olsaydı sıkıntı yoktu otomatik düşüyor. Ancak sanırım PTT ye bağlı. O zaman düşmüyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Geçeceğiniz güzergahın tutarını hesaplayıp bakiyeniz yetersizse yükleme yapın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Ben hiç hgs almadan İstanbul a geldim tüm köprü otoyol ne var ne yok kullandım.Sonra karayolları geçiş ihlali sorgulama ekranından bakıp tüm borçları ödedim.Kimini o otoyolun kendi sitesinden kimini karayolları sitesinden ödeyebiliyorsunuz. Yani hgs bile olmasa sorun değil. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 İstanbul içerisindeki geçişlerde plakadan okuyup düşüyor. Ben de HGS Kart var. Cama yapışık değil. Güneşlikte duruyor. Kuzey Marmara otoyolunu, YSS Köprüsünü, Havalimanı güzergahını kullandım bu aralar sık sık. İçinde yeterli bakiye varsa yine okuyup düşüyor. Fakat yavaş geçmek lazım. Bakiye yoksa gişe memuru plakaya mı yönlendireyim nakit mi diye soruyor. Ben plakaya yönlendirip bakiye yüklüyorum, yine düşüyor. Takip ediyorum, sorun yaşamadım. Anadolu otobanını kullandım, Çamlıca-Gerede arası yine düştü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 İbrahim Aslıoğlu yazdı: Bu kötü işte, önce tebliğ edilmesi gerekmiyor mu? Nakit gişeye gir.. nakit öde özel paralı yolları 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Nakit gişeye gir.. nakit öde özel paralı yolları Abi bunun da şöyle bir sıkıntısı vardı: Sen nakit ödüyorsun, Plakaya da ayrıca yansıtıyorlar. Gündem olmuştu hatta haberlere çıktı. Bu sebeple ben plakaya yansıt diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Benzer olarak ben HGS etiketini yapıştırmadım ruhsatın içinde duruyor.Osmangazi'den geçtikten sonra bir gişede turnike açılmadı kağıt aldım. Diğer gişede açılmadı plakaya giydir dedim. Eve vardığımda plakadan çekmişti kağıt aldığımda da internetten kendim ödedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Aydın Sert yazdı: Abi bunun da şöyle bir sıkıntısı vardı: Sen nakit ödüyorsun, Plakaya da ayrıca yansıtıyorlar. Gündem olmuştu hatta haberlere çıktı. Bu sebeple ben plakaya yansıt diyorum. Haklısın.. ben de uzun süre etiketsiz gezdim. nasıl olsa okumuyor diye.. Bir sorun olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Haklısın.. ben de uzun süre etiketsiz gezdim. nasıl olsa okumuyor diye.. Bir sorun olmuyor. Sen Vip müşterisin 1 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 28 Ekim 2021 Yazar Paylaş 28 Ekim 2021 Tayfun Aydın yazdı: HGS bankadan olsaydı sıkıntı yoktu otomatik düşüyor. Ancak sanırım PTT ye bağlı. O zaman düşmüyor diye biliyorum. Ptt ye bağlı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Ersen Tapan yazdı: Sen Vip müşterisin E tabi ayda 1100 lira ödeyince 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Haklısın.. ben de uzun süre etiketsiz gezdim. nasıl olsa okumuyor diye.. Bir sorun olmuyor. Evet bir sorun olmuyor, manuel giriş yaparken harf/rakam hatası yapıp başkasına yazıveriyorlar 1 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Konunun açıldığı günden buyana mevzuat ve uygulamada değişiklik oldu mu bilmiyorum. Yıpranan HGS etiketinin değişmesi gerekiyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Ben HGS etiketimi hiçbir zaman yapıştırmadım. Iki aracımda da HGS etiketi yoktur ama HGS bakiyesi vardır. Plaka üzerinden tanımayla tüm köprü ve otoyolları kullanıyorum. Ayda 5.000 TL yakın kullanım oluyor ve bana hiçbir zaman HGS etiketi sorulmadı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Ben HGS etiketimi hiçbir zaman yapıştırmadım. Iki aracımda da HGS etiketi yoktur ama HGS bakiyesi vardır. Plaka üzerinden tanımayla tüm köprü ve otoyolları kullanıyorum. Ayda 5.000 TL yakın kullanım oluyor ve bana hiçbir zaman HGS etiketi sorulmadı Bariyerli yerlerde durum nedir? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Bariyerli yerlerde durum nedir? Bende aynı şekilde kullanıyorum bariyerlere önce kameralar var plakayı önceden görüp açıyor, bekleme yaşamadım. Kuzey Marmara ve İzmir otoyolunda. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Artık HGS alımında çoğu yerin etiket vermediğini duydum. Sorun olmuyor demekki. Zaten okunamama vs olduğunda ilgili personel manuel olarak plakayı giriyordur sisteme. Her türlü ulaşırlar yani Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Bariyerli yerlerde durum nedir? Ben çekmeköylüyüm benim her tarafım ictaş . Hiç sorun yaşamadım yaşasam Osmangaziden geçip Yalova ve Bursaya iş gezisi yapamazdım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts