Aytac Sakal 25 Mayıs Yazar Paylaş 25 Mayıs Bugün Araç Muayeneye girdik. Egzoz Muayene Ücreti 256 tl. Araç Muayene Ücreti 1821.6 tl Her zamanki gibi Kısa Uzun Hüzmeli Far ayarı Hafif Kusur geldi.Arka Plaka lambalarına bakmıştım çalışıyordu ama kirliydi onuda Hafif Kusur yazmışlar. 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Şehiriçi ortalamam 8 henüz uzun yol deneyimleyemedim, gerçi 1km bile değil mesafe o yüzden sanki yüksek gibi, bir de şu 3.6 ortalama aldığınızdaki ortalama hızınız neydi? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Azad Mirzade yazdı: Şehiriçi ortalamam 8 henüz uzun yol deneyimleyemedim, gerçi 1km bile değil mesafe o yüzden sanki yüksek gibi, bir de şu 3.6 ortalama aldığınızdaki ortalama hızınız neydi? Hemen hemen tamamı Şehir dışı 90-95 civarı hız sabitleme ile gittim.Boşluklarda 110 gördüğüm oldu. Kışın Şehir içi dur kalkta araç 7 civarı yakıyor.Ben SS kapatıyorum. Aytac Sakal yazdı: İzmirin 1 haftalık çok dur kalklı beklemeli saat 18 00 trafiği yakıt tüketimi + 2,3 lt farkediyor. Aldığımdan beri bu kadar yakmamıştı. Burada not düşmüşüm 7,3 lt. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Azad Mirzade yazdı: Şehiriçi ortalamam 8 henüz uzun yol deneyimleyemedim, gerçi 1km bile değil mesafe o yüzden sanki yüksek gibi, bir de şu 3.6 ortalama aldığınızdaki ortalama hızınız neydi? Mesafeniz çok kısa. O araç sanırım ki 6.5 7 ile gezer şehir içinde. Ben 1.5tonluk Duster ile 8.5'la geziyordum Şişli Taksim arası. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Aytac Sakal yazdı: Hemen hemen tamamı Şehir dışı 90-95 civarı hız sabitleme ile gittim.Boşluklarda 110 gördüğüm oldu. Kışın Şehir içi dur kalkta araç 7 civarı yakıyor.Ben SS kapatıyorum. Burada not düşmüşüm 7,3 lt. Benim sehirdışı sanırım 5 üstünde olur o hızlar çok yavaş benim için, min 110 müsait yerlerde 130 140 la gidiyorum. Sani Gerşon yazdı: Mesafeniz çok kısa. O araç sanırım ki 6.5 7 ile gezer şehir içinde. Ben 1.5tonluk Duster ile 8.5'la geziyordum Şişli Taksim arası. Bence de mesafeden dolayı, hanım çocukları okula götürüp getiriyor, (bazen ben kullanıyorum o nedenle 8de ortalıyor sanırım) Ka'da bu ortalama 9lt filandı, bayramda çıkar ortaya gerçekler 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Sani Gerşon yazdı: Şişli Taksim arası. sonra neden var böyle trafik.... bisiklet yok mu? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Azad Mirzade yazdı: Benim sehirdışı sanırım 5 üstünde olur o hızlar çok yavaş benim için, min 110 müsait yerlerde 130 140 la gidiyorum. Bence de mesafeden dolayı, hanım çocukları okula götürüp getiriyor, (bazen ben kullanıyorum o nedenle 8de ortalıyor sanırım) Ka'da bu ortalama 9lt filandı, bayramda çıkar ortaya gerçekler Hayırlısı Olsun bu arada , Captur otomatikmi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: sonra neden var böyle trafik.... bisiklet yok mu? Var da, şirkete su içinde gidemem. Bir de dönünce saklayacak yerim yok. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Aytac Sakal yazdı: Hayırlısı Olsun bu arada , Captur otomatikmi ? Sağolun evet otomatik. Ncap puanını sevdim. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Azad Mirzade yazdı: Sağolun evet otomatik. Ncap puanını sevdim. Kazasız Belasız kullanmak nasip olsun. Renault genelde Negatif bir imajı var ama o kadar kötü araçlar değiller.Benim tercih kriterim ekonomik oluşu ve güvenilirliği.32 aydır bende ve memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Klimanın performansı düşmuş pek soğutmuyordu.Kaçak testi yaptırdık gaz bitmiş , bastırdık.500 Tl ama Canavar gibi soğutuyor. 2 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Azad Mirzade yazdı: Benim sehirdışı sanırım 5 üstünde olur o hızlar çok yavaş benim için, min 110 müsait yerlerde 130 140 la gidiyorum. Bence de mesafeden dolayı, hanım çocukları okula götürüp getiriyor, (bazen ben kullanıyorum o nedenle 8de ortalıyor sanırım) Ka'da bu ortalama 9lt filandı, bayramda çıkar ortaya gerçekler 3bin km yol yaptım ortalama 5.9lt yalan yok kuzey marmarada 150km ile kalan yollarda 110'la gittim. Yüklü dört yolcu ikisi çocuk, klima açıktı. Köyde korkuttu beni, kötü yakıt almışım sanırım, enjeksiyon hatası verdi ustaya gidicem yarın, manuel 1 de dik rampa çıkarken de vitesi boşa atıp vites kutusu hatası verdi, dönüş yolunda da start stop hatası verdi çalışmadı, 30 dakika sonra düzeldi, çıktım aracı stop etmeden istanbula kadar geldim aracı durdurmadan yakıt alınabiliyormuş bunu da öğrenmiş oldum. 5 yıldır sorunsuz olan araç bi dağ başına çıktı diye bütün sorunlarını bana patlattı, umarım ucuz atlatırım. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Azad Mirzade yazdı: 3bin km yol yaptım ortalama 5.9lt yalan yok kuzey marmarada 150km ile kalan yollarda 110'la gittim. Yüklü dört yolcu ikisi çocuk, klima açıktı. Köyde korkuttu beni, kötü yakıt almışım sanırım, enjeksiyon hatası verdi ustaya gidicem yarın, manuel 1 de dik rampa çıkarken de vitesi boşa atıp vites kutusu hatası verdi, dönüş yolunda da start stop hatası verdi çalışmadı, 30 dakika sonra düzeldi, çıktım aracı stop etmeden istanbula kadar geldim aracı durdurmadan yakıt alınabiliyormuş bunu da öğrenmiş oldum. 5 yıldır sorunsuz olan araç bi dağ başına çıktı diye bütün sorunlarını bana patlattı, umarım ucuz atlatırım. 4 kişi 110=150 km hız klima açık bana göre iyi yüklenmişsiniz oda iyi yakmış 🙂. SS genelde hata verir ve bir süre sonra akü kendini toplayınca düzelir.Ben aldığımdan beri hep kapatırım.İlk marşta ilk ışıkta gelir ve bir süre sonra düzelir. , Akü 3 yılı geçti. Sizin araç otomatik Clio ve Capturda Manuel olanlarda Vitesi boşa alıp bir süre giderseniz Araç yol yaparken Abs sensöründen gelen veri uyumsuz olduğu için arıza ışığı yakar.Start Stop kontrol ettirin Yokuş Kalkış Sistemini kontrol ettirin aracı kontrol ettirin gibi hatalar gelir.Bir süre Viteste devam edince bu hatalarda kalkar. Enjektör arızası belirttiğiniz gibi kötü yakıt kaynaklı Rail üzerindeki müşür nedeni ile geliyor olabilir.Ben depoyu çeyrek altına inmem Uzun yolda sadece Şehir Merkezlerinden oda kalitesi bilinen Firmanın istasyonlarından mazot alırım bunlara dikkat etmekte fayda var.Depoyu iyi yakıt ile doldurup aracı biraz sıkıştırırsanız sonuç verebilir olmazsa Mazot filtresini değiştirmek gerekebilir umarım düzelir. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Bu Yıl tatil yolculuğumuzu tamamladık 2210 km yol yapıp 81,7 lt yakıt tükettik.3,6 lt ortalama çok iyi. 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Mükemmel değer. K9K bıraksalar en az 20 sene daha piyasaya hükmedebilirdi... 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Mükemmel değer. K9K bıraksalar en az 20 sene daha piyasaya hükmedebilirdi... Benim araç 90 lık biraz ağır kalkıyor 110 luk olsa tadından yenmez aracı sırf bu motor için aldım ve çok memnunum . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Aytac Sakal yazdı: Benim araç 90 lık biraz ağır kalkıyor 110 luk olsa tadından yenmez aracı sırf bu motor için aldım ve çok memnunum . 110'luk olsa üstüne 2lt koyun 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Aytac Sakal yazdı: Benim araç 90 lık biraz ağır kalkıyor 110 luk olsa tadından yenmez aracı sırf bu motor için aldım ve çok memnunum . Yazılımla 120 civarı yapın. 1 litre fark ediyor ve kinder süpriz oluyor araba. 25 k böyle kullandım, çok keyifliydi. İlk iki vites tam gazda yok oluyor ama. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Yazılımla 120 civarı yapın. 1 litre fark ediyor ve kinder süpriz oluyor araba. 25 k böyle kullandım, çok keyifliydi. İlk iki vites tam gazda yok oluyor ama. Benim ki 110'luk. Yazılım yapacaktım, 140 civarı oluyor, dpf nasılsa dolacak, dolunca ikisini birlikte yaparsın dediler, hala dolmadı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Benim ki 110'luk. Yazılım yapacaktım, 140 civarı oluyor, dpf nasılsa dolacak, dolunca ikisini birlikte yaparsın dediler, hala dolmadı. Bence bekleme. Mis olur. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Bence bekleme. Mis olur. Zehirin damarlarımda yayıldığını hissediyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Zehirin damarlarımda yayıldığını hissediyorum Dci kaldırıyor aklında soru işareti olmasın. Bendeki clio 20 binden 110 bine kadar yazılımlıydı. (2 kere kol çıkardı 3 kere blok patlattı o kadar ) Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Dci kaldırıyor aklında soru işareti olmasın. Bendeki clio 20 binden 110 bine kadar yazılımlıydı. (2 kere kol çıkardı 3 kere blok patlattı o kadar ) Kol çıkar, yen içinde kalır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts