İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Captur

Aytac Sakal

Recommended Posts

Aytac Sakal
(düzenlendi)

Aksesuarcıda 150 Tl ye montaj dahil 6000 K 60 Watt Fan soğutmalı Led vardı Pazartesi vize geçene kadar idareten bağlattım geçtim , açıkçası çok bir beklentim yok.Daha sonra CSP Chip kaliteli birşey sipariş vereceğim.200c6c03f9ba5b272fc01ed6d3d02893.jpg

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Aksesuarcıda 150 Tl ye montaj dahil 6000 K 60 Watt Fan soğutmalı Led vardı Pazartesi vize geçene kadar idareten bağlattım geçtim , açıkçası çok bir beklentim yok.Daha sonra CSP Chip kaliteli birşey sipariş vereceğim.200c6c03f9ba5b272fc01ed6d3d02893.jpg
Aydınlatma Performansı , bakalım ucuz etin yahnisi nasıl olacak çıkanların aynısından CSP Chip sipariş vereceğim.

d5e0d31935107b71abb07d480e1b966c.jpg
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mahmut Yıldız yazdı:

Karşı tarafın gözünü almıyor değil mi?

Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam özellikle belirttim göz almıyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Aytac Sakal yazdı:

Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam özellikle belirttim göz almıyor.

Fotoğraftan anlaşılmayınca merak etmiştim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Aytac Sakal yazdı:

d5e0d31935107b71abb07d480e1b966c.jpg

Performansı tam görebilmemiz için bir duvara  düz zeminde 10mt geriden yaklaşmışken foto çekerseniz hep beraber yorumlayabiliriz aslında.

LED konusunda @Servet Aydın ın mutlaka önerisi olacaktır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Mahmut Yıldız yazdı:

Fotoğraftan anlaşılmayınca merak etmiştim. 

Anladım problem yok 🙂 Far yükseklik ayarı 0 duruyor arkaya yolcu alırsam 1 çekiyorum sorun olmuyor.Benim gözüm bu konuda hassas rahatsız oluyorum direk uzunları çakıyorum.

Sani Gerşon yazdı:

Performansı tam görebilmemiz için bir duvara  düz zeminde 10mt geriden yaklaşmışken foto çekerseniz hep beraber yorumlayabiliriz aslında.

LED konusunda @Servet Aydın ın mutlaka önerisi olacaktır.

Yenisini alacağım Sani Bey bunlar Pazartesi vize bitene kadar ondan ucuz aldım çıkanın fanı değiştirmek istiyorum kesiklik yapıyor düzeltebilirsem oda çalışır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Aytac Sakal yazdı:

Yenisini alacağım Sani Bey bunlar Pazartesi vize bitene kadar ondan ucuz aldım çıkanın fanı değiştirmek istiyorum kesiklik yapıyor düzeltebilirsem oda çalışır.

Fanın arkasındaki metal kısım takarken vs farkında olmadan baskı yapıp içine eğilebiliyor.. Bu da fanın dönmesini zorlaştırıyor. Sebebi bi ihtimal bu da olabilir. Kontrol etmekte fayda var.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Fanın arkasındaki metal kısım takarken vs farkında olmadan baskı yapıp içine eğilebiliyor.. Bu da fanın dönmesini zorlaştırıyor. Sebebi bi ihtimal bu da olabilir. Kontrol etmekte fayda var.
Sanırım özelliğini yitirmiş yada içine birşeyler kaçmış sıkıştırmış elle çevirince döndü elle derken [emoji846] palleri anahtarla çevirdim hafif zorlanıp rahatladı sonra döndü tekrar yapacaktır.9c53c88010d8e5136b8d4982cd247e83.jpg
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Dün İzmir Samsun bugünde Samsun Ünye yaptım yaklaşık 1080 Km. 39,4 lt yakıt tükettip 3,6 lt ortalama tüketim değerine ulaştım.
Klima kapalı Eco Mod tek kişi sürekli CC. 92 Km setli.Ekonomi ön planlı sürüş yaptım ama yol çok sürdü ve bir kaç terslik yaşadık.
Ömrü hayatımda yaptığım en kötü Yolculuk bu oldu uzun yola yabancı yola çıkacak arkadaşlarıma çok dikkatli olmalarını tavsiye ederim özellikle Tırlardan uzak durun millet araba kullanmayı unutmuş gibi.Dönüş verilerini paylaşırım.20220702_153033.jpg20220702_152956.jpg

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Tapatalk İmza
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

millet kafayı yemiş resmen. Sokakta nasıl absürd şeyler oluyorsa aynısı trafikte oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

millet kafayı yemiş resmen. Sokakta nasıl absürd şeyler oluyorsa aynısı trafikte oluyor. 

Sağda Tırlar Soldan akıyorum Havzada adam aynadan  yüzüme baka baka en sağ şeritten Tırı U dönüşü için en sola önüme kırdı kasanın manzarası hala gözümün önünde Allah'tan  yol boştu ve yavaş gidiyordum durana kadar akla karayı çektim.

Gece gece Salihlide gereksiz korna çalan bir Aptal Hayvanları hareketlendirince önüme çıktılar boş şeride kaçtım.

Ankarada önce Şerit değiştirip Sonra Sinyal veren başka bir Aptal yüzünden yine kaza yapıyorduk zor yırttım.

Dönüşte araba Full olacak tamamen defansif sürüş yapacağım.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Perşembeye Nasipse Dönüyorum 1100 Km yol yapacağım.

20220705_090410.jpg

20220705_090433.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Ünye İzmir Git Gel Yolculuğumuzu tamamladık Yaklaşık 2192 Km yol yaptık 79,4 lt yakıt harcadık ortalama tüketimimiz 3,6 lt oldu.Yaklaşık maliyet 2130 tl.Giderken tek dönüşte eşimle 2 kişi geldik ve çok yavaş gittim sürekli CC ile seyrettim.

Yollar güzergahına yabancı uzun yol tecrübesi olmayan sürücülerle dolu.Yola çıkacak olan arkadaşlarıma her zamankinden daha dikkatli ve yavaş gitmelerini defansif kullanmalarını öneririm.

Herkese Şimdiden İyi Bayramlar Kazasız Belasız Cezasız Yolculuklar.

20220707_101953.jpg

20220707_222603.jpg

20220707_222529.jpg

20220707_222520.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun, dur kalk trafiğin en sevmediğim yanı bu.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Selçuk Bakış yazdı:

Geçmiş olsun, dur kalk trafiğin en sevmediğim yanı bu.

Teşekkür Ederim Boyasız göçük düzeltme halledermi ?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Resimden net belli olmuyor ama halledilebilir gibi sanki

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Selçuk Bakış yazdı:

Resimden net belli olmuyor ama halledilebilir gibi sanki

Bagaj kenar göçük Çamurluğa yapacak çok birşey yok.

20220708_144852.jpg

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Aytac Sakal yazdı:

Bagaj kenar göçük Çamurluğa yapacak çok birşey yok.

20220708_144852.jpg

Bagajda sanırım Boyanacak Boyada hasar var.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Geçmiş olsun

Teşekkür Ederim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Boya ister bence bu, boyası gıcık değilse lokal halledilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Gecmis olsun..  Renk işi kolay olmayacaktır.. 

Mavisinden dayıda var.. Arac İlk cıktıgında Kaza yapmıs 4 ay kapı beklemisti yurtdısından.. Sizin renk harici kolay olur.. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Selçuk Bakış yazdı:

Boya ister bence bu, boyası gıcık değilse lokal halledilir.

Bayramdan Sonra Bakacağız Artık tekrar Teşekkürler.

H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Çok geçmiş olsun. 

Teşekkür Ederim

Alpay Sumer yazdı:

Gecmis olsun.. 

Teşekkür Ederim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...