Barış AÇIL 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Zaten kötü görüntünün çoğu gitmiş, bota rengi çok farklı ama yinede rotus boyası yaparlar. Yazın sulu boya fırçası ile ince bir rotus işlemi ile hallolur 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Bence binin böyle. Boyatirsiniz iki gün sonra dengesizin biri gelir yine sürter. Canınız sıkılır. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 25 Şubat 2022 Yazar Paylaş 25 Şubat 2022 İzmirin 1 haftalık çok dur kalklı beklemeli saat 18 00 trafiği yakıt tüketimi + 2,3 lt farkediyor.Aldığımdan beri bu kadar yakmamıştı. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Sabah karşılaştığım manzara akşam arkamda Megane vardı çıkarken çamurluğa sürtmüş bu temizlenmiş hali bembeyazdı.Yine Boya yada rötuş ile uğraş dur.Semtimizin gerçeği park sorunu bakalım komşumuz sürttüğünü söyleyecekmi.Sağlık Olsun.Buda Sanırım Hurdacıların bıraktığı çizik ben gidip yeni pasta alayım [emoji35]. 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Geçmişten birkaç iyimser park manevrasıda paylaşalım bunların olduğu yerde temas doğal. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 İzmir keşmekeş, boyasız sürtmesiz zor. İzmirli olarak gezmesi dışında özlemiyorum kendisini 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Murat Sürmeli yazdı: İzmir keşmekeş, boyasız sürtmesiz zor. İzmirli olarak gezmesi dışında özlemiyorum kendisini Bende Eski İzmiri özlüyorum yazın çalışıp aylarca para biriktirip birdahaki yaza ancak 2. el bisiklet alabildiğim İzmiri. Hiçbir şeyimiz yoktu ama mutluyduk , belkide çocukluğun verdiği iyimserlikti İzmir önceleri çok güzeldi... Mehmet Ozyurek yazdı: Komşu söylemedi mi hala. Hayır 🙂 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Arkadaki Sürtmeyi 10 gün önce hallettim bayağı bir uğraştım ince ince pasta ile çözüldü rötuş boyası hazırlatıp çizikten geçeceğim.Dün oluşan sarı yeni çizik derin değil pasta ile hallolur , İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 geçmiş olsun, yalnız çok üstüne düşme nazar değer, kafana takma kendini yıpratma, sür kürdanla rötüşü devam et, zaten renk tutmaz büyük ihtimal.... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: geçmiş olsun, yalnız çok üstüne düşme nazar değer, kafana takma kendini yıpratma, sür kürdanla rötüşü devam et, zaten renk tutmaz büyük ihtimal.... Evet ne yapsak boş benden Paso 🙂. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2022 Vize yaklaşıyor Plakaların köşelerde 4 adet civata atılmış bu şekilde geçermiyiz ?. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Geçer problem olmaz, yazıların arasında vs olduğu zaman sorun oluyor genelde. Birde bu vida olayı unutuldu gitti, bakmazlar bile. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Geçer problem olmaz, yazıların arasında vs olduğu zaman sorun oluyor genelde. Birde bu vida olayı unutuldu gitti, bakmazlar bile. Teşekkür Ederim Selçuk Bey Arkadaşlar geçmez deyince sürüncemede kaldım birde etraftaki araçlara baktım benim araba hariç vida olan kalmamış Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Mayıs 2022 Paylaş 8 Mayıs 2022 Aytac Sakal yazdı: Teşekkür Ederim Selçuk Bey Arkadaşlar geçmez deyince sürüncemede kaldım birde etraftaki araçlara baktım benim araba hariç vida olan kalmamış Ben Uno ile muayeneye girip geçtim, plakada vida vardı. Hatta harf rakam grubu ortasında idi. Çevre kısımda olduğu için okuma veya yanlış okuma durumu olmadığından rahat geçer. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2022 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Ben Uno ile muayeneye girip geçtim, plakada vida vardı. Hatta harf rakam grubu ortasında idi. Çevre kısımda olduğu için okuma veya yanlış okuma durumu olmadığından rahat geçer. Forumdan görüş almak iyidir bazen kurallar farklı yorumlanabiliyor 🙂 https://www.otomobilblog.com/makale/vida-takilmis-plakalar-muayeneden-gecer-mi_495 8 Mayıs 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2022 Sol kısa far kendiliğinden yanıp sönmeye başladı söküp baktım çok ısınmış arkasındaki fan çalışmıyor oynayınca dönmeye başladı Haftaya Vize var değiştirmem lazım sipariş verecek zaman yok esnaftan tedarik edeceğim Marka yada Tip önerilerine açığım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2022 Paylaş 23 Mayıs 2022 bu led ampülü yolu aydınlatabiliyor muyud? bence halojen ampül takın tüv de işiniz bitsin sonra güzel bir led siparişi verin 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: bu led ampülü yolu aydınlatabiliyor muyud? bence halojen ampül takın tüv de işiniz bitsin sonra güzel bir led siparişi verin Şu an en üstteki Resimdeki bağlı Çağlar Bey Ortadaki Resimde yer alan Power eski fotoğraf önceden çekmiştim. Ben bu Ledler ve Farlar konusunda çok acemiyim Xenon Led diyorlar değilmi bunlara yanlışsam düzeltin lütfen.Birde bu ledi halojene çevirmek için soket gerekmiyormu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2022 Paylaş 23 Mayıs 2022 Aytac Sakal yazdı: Şu an en üstteki Resimdeki bağlı Çağlar Bey Ortadaki Resimde yer alan Power eski fotoğraf önceden çekmiştim. Ben bu Ledler ve Farlar konusunda çok acemiyim Xenon Led diyorlar değilmi bunlara yanlışsam düzeltin lütfen.Birde bu ledi halojene çevirmek için soket gerekmiyormu ? estağfurulah. aracın orjinali halojen ampül zaten, onu çıkarıp led takıyoruz. Led xenon tabiri hatalı bir piyasa işi , xenon ampül başka bir şey, şu an yeni led siparişi için süre yok ise, bir oto nalbura gidin, sizim farın tipine uygun halojen ampül taktırın, hem ampül tipini de öğenmiş olursunuz mesela H7 veya H11 gibi. sonra ona uygun güzel bir led siparişi verirsiniz. en kısa sürede en makul çözüm olur. fotodaki led tipi eski bir tip cob led. bunların aydınlatması çok iyi değildir 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: estağfurulah. aracın orjinali halojen ampül zaten, onu çıkarıp led takıyoruz. Led xenon tabiri hatalı bir piyasa işi , xenon ampül başka bir şey, şu an yeni led siparişi için süre yok ise, bir oto nalbura gidin, sizim farın tipine uygun halojen ampül taktırın, hem ampül tipini de öğenmiş olursunuz mesela H7 veya H11 gibi. sonra ona uygun güzel bir led siparişi verirsiniz. en kısa sürede en makul çözüm olur. fotodaki led tipi eski bir tip cob led. bunların aydınlatması çok iyi değildir Sanırım H7 , Ledleri söküp Parçacıya götüreyim ordan temin ederim dediğiniz gibi sonra tekrar Ledin yenisini alırız. Her zamanki gibi vakit ayırıp ayrıntıları ile yanıtladığınız için teşekkür ederim. Edit...Kılavuzda Kısa Far Tipi H1 23 Mayıs 2022 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Far Tipi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: csp chipli led olsun alırsanız Anladım , tekrar teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: csp chipli led olsun alırsanız Şimdi söktüm Power farklıymış , karıştırmışım [emoji846] MILESTONE Photon H1 55 Watt 6000 K. 1 2 gün içinde izin alabilirsem bakayım csp chipli sanayide belki bulurum. Bulamazsam Alt Resimdede soketler var H1 Halojen bu soketlere bağlanır sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts