Erkut Uysal 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Hayirli olsun guzel gunlerde kullanmak nasib olsun... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Ekim 2021 Yazar Paylaş 27 Ekim 2021 Önder Özcan yazdı: Maşallah hayırlı olsun. Teşekkür ederim Önder Bey. M. Asım Kahraman yazdı: Ooo süper! Aynı kasa, aynı motor, aynı renk, aynı donanımla tabiri caizse pişti olduk.😆 Kazasız belasız sürüşler dilerim, hayırlı olsun. Rengi gün geçtikçe daha da seveceksiniz.🧿 Teşekkür ederim Asım Bey araştırma aşamasında tavsiyede bulunmuştunuz Benim Gönlümden geçen araçlardan biride buydu severek aldım dönüşlerden anladığım kadarı ile iyi seçim yapmışız. Ersin Gökdemir yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Erkut Uysal yazdı: Hayirli olsun guzel gunlerde kullanmak nasib olsun... Teşekkür ederim. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Amin , hepimize Teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 27 Ekim 2021 Paylaş 27 Ekim 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın Yeni kasasıyla epey platonik aşk yaşamıştım, baktım ki bana yar olmayacak sessizce vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 27 Ekim 2021 Yazar Paylaş 27 Ekim 2021 Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Yeni kasasıyla epey platonik aşk yaşamıştım, baktım ki bana yar olmayacak sessizce vazgeçtim Teşekkür ederim yar olur inşallah 🙂 Hayırlısı... 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız insallah 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ekim 2021 Yazar Paylaş 28 Ekim 2021 Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Teşekkür ederim Celal Maraşlıoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız insallah Amin , Cümlemize kazasız belasız teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: 428 olmasın? O şöyle oluyor, levi’s jean 699 yerine 399 tl. O fiyatlara hiç satılmadı yani. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, mutlu ve huzurlu kullanın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ekim 2021 Yazar Paylaş 28 Ekim 2021 Ayhan Asil yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, mutlu ve huzurlu kullanın İnşallah. İnşallah , teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Hayırlı olsun .Güzel ve ekonomik araç.Donanım zaten icon olunca olması gereken tüm temel özellikler ve fazlası bulunuyor.Bende clio yerine bundan alacaktım ozaman aralarında bukadar fazla fiyat farkı yoktu.Fiyatlar yükseldikçe oransal olarak fiyat farkıda açıldı. Keşke alsaymışım.O yüzden alınan alındığı ile kalıyor.Doğru karar. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Aracınız hayırlı olsun Aytaç bey. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ekim 2021 Yazar Paylaş 28 Ekim 2021 Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... Amin Teşekkürler. Ahmet Türedi yazdı: Hayırlı olsun .Güzel ve ekonomik araç.Donanım zaten icon olunca olması gereken tüm temel özellikler ve fazlası bulunuyor.Bende clio yerine bundan alacaktım ozaman aralarında bukadar fazla fiyat farkı yoktu.Fiyatlar yükseldikçe oransal olarak fiyat farkıda açıldı. Keşke alsaymışım.O yüzden alınan alındığı ile kalıyor.Doğru karar. Teşekkür ederim İnşallah size daha iyisi nasip olur. Fiyatlar malesef uçuyor böyle olmamalı bir düzenleme şart.Araç içime sindi kullandıkça daha bir anlıyorum. Ersev Kaya yazdı: Aracınız hayırlı olsun Aytaç bey. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İyi dilekleriniz için Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Hayırlı olsun güle güle kullanın Aytaç abi. En verimli motor seçeneği bu dci'de. Bendeki 110luk bunlardan fazla yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ekim 2021 Yazar Paylaş 28 Ekim 2021 Arif Aykın yazdı: hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah Meslektaşım Arif Bey Teşekkür ederim... Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Aytaç abi. En verimli motor seçeneği bu dci'de. Bendeki 110luk bunlardan fazla yakıyor. Teşekkür Ederim Oğuzkan bu motora sahip araçların her çeşidini kullandım çok dayanıklı ve az yakan motorlar , bana görede 90 lık Dci yakıt performans olarak ideal. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız binesiniz. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ekim 2021 Yazar Paylaş 28 Ekim 2021 Cihat Küçükay yazdı: Maşallah, tekerine taş değmesin. Teşekkür ederim. Zeki Yelboğa yazdı: Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız binesiniz. Amin cümlemiz inşallah , teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Hayırlı olsun Portakal (isim bulmak gerekirse diye yoksa lüzumsuz laf ettim :)) kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 Kazasız, belasız, cezasız, güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ekim 2021 Paylaş 28 Ekim 2021 hayırlı olsun. bence de öyle. alınması gerçekten gerekli bir malzeme, mal, mülk varsa ve olanak da varsa hemen almak lazım. yoksa illaki daha pahalı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts