Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Araç frenlemeyi jeneratör ile yapınca balataları fazla kullanmıyor. Ben de sert fren yapmıyorum zaten. Sanırım disk balata pas mı tutuyor iyi temizlenmiyor mu nedir, jeneratörün frenleme yapmadığı rampa aşağı dur kalk trafikte sürtme sesi çok geliyor. Fabrika çıkışı ekipman. Birader bu ne yaağğğ balataların bitmiş dedi. Yok daha yeni dedim. O zaman araban adi dedi rencide etti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: jeneratörün frenleme yapmadığı rampa aşağı dur kalk trafikte sürtme sesi çok geliyor garantiden halledilmiyor mu? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Pas tutan frenleriniz itina ile temizlenir. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Selim Bilgin yazdı: Pas tutan frenleriniz itina ile temizlenir. Emin ol Temizlemek istemezsin 😄 Garip bir ses var.. Elektronik Güç kalkanları devrede mi diye sorasin gelir 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: garantiden halledilmiyor mu? Müziğin sesini aç dedi servis. Yanlış mı dedi acaba @Alpay Sumer tüm kalkanları mı? 😂 @Selim Bilgin az kaldı. Golf yerine hybrid alınacak hissediyorum 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Müziğin sesini aç dedi servis. Yanlış mı dedi acaba @Alpay Sumer tüm kalkanları mı? 😂 hepsini hepsini.. 😂 Ses bence kotü yaa.. Kolay kolay kötü demem biseye ama sevemedim ben.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2022 Yazar Paylaş 23 Nisan 2022 Alpay Sumer yazdı: hepsini hepsini.. 😂 Ses bence kotü yaa.. Kolay kolay kötü demem biseye ama sevemedim ben.. hybrid fren sesi mi? Sen de mi duydun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2022 Paylaş 23 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Müziğin sesini aç dedi servis. Yanlış mı dedi acaba 55 sene garantiyi öyle veriyorlar demek 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 (düzenlendi) Şaşırtıyor. bağcılar’dan halkalı marmaray’a gittim. Oradan da bahçeşehir gölet’e. Klima da açık. Çok yavaş da sürmedim. Normal trafik seyri. Toplamda; 2,7 litre gerçekten çok fena 24 Nisan 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Bende bu depomda tamamen şehir içi kullanımda 750 km mesafeye ulaştım. Reel tüketim 4,5 lt/100 km civarı ve altına geldi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Necat Ertan yazdı: Bende bu depomda tamamen şehir içi kullanımda 750 km mesafeye ulaştım. Reel tüketim 4,5 lt/100 km civarı ve altına geldi. Passat ile mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Necat Ertan yazdı: Corolla Hybrid ile Sizde de mi var hocam benim de 20.000km şehir içi dışı - yaz kış ortalamam 4,5. aşırı trafiğe girmesem, 300-500m sürüp durmasam 4’ün üstüne çıkmaz benim ortalama. Ama ev iş şartları bunu gerektiriyor maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizde de mi var varLAR 2 adet, biri bozulur diye yedekli almıştır 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 varLAR 2 adet, biri bozulur diye yedekli almıştır aynen öyle abi. 2019 dream donanım olanı değiştireyim diye düşündüm. Mantıklı bir şey bulamadım. Yine Corolla Hybrid ama bu kez passion x paket bakıyorum. İstanbul’a yolum düşebilir. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şaşırtıyor. bağcılar’dan halkalı marmaray’a gittim. Oradan da bahçeşehir gölet’e. Klima da açık. Çok yavaş da sürmedim. Normal trafik seyri. Toplamda; 2,7 litre gerçekten çok fena 100 km’de 10.8 litre yaktırır adama kibriti 😬 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Necat Ertan yazdı: İstanbul’a yolum düşebilir. her zaman bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Araç frenlemeyi jeneratör ile yapınca balataları fazla kullanmıyor. Ben de sert fren yapmıyorum zaten. Sanırım disk balata pas mı tutuyor iyi temizlenmiyor mu nedir, jeneratörün frenleme yapmadığı rampa aşağı dur kalk trafikte sürtme sesi çok geliyor. Fabrika çıkışı ekipman. Birader bu ne yaağğğ balataların bitmiş dedi. Yok daha yeni dedim. O zaman araban adi dedi rencide etti ses öylemi, yeri geldi yazayım, sen balata sesi diyorsunda ben başka sesi test ettim, şaşırdım açıkcası, sende durum ne yoksa bu korolla bozukmu, olay şöyle, dün komşunun kibrit korollasını sakin gidişte sürdük, bende dışardan dinliyorum önümden geçiyor düşük hız elektrik motoruyla gidiş, viiiiiyyyğğ diye gıcık bir elektrik motoru sesi var, sonra benim arabayı ısınmış motorla denedik, nerdeyse ses yok, lastik sesi duyuluyor sadece o da yerler kumlu biraz o yüzden, bu korolla fırçasız motorlu RC araba motoru gibi ötüyor yahu, nasıl iş bu, bu ses normalmi? frenlerden gelen ses gelince, az sert fren yap parlatsın diskleri geçer, kıy biraz benzine, bende zaten sessiz, diskler parlak ama tam ayna değil, bilirsin bende disk ve balata arabanın kullanım ömrü boyunca bitmez hatta geçer, 150 bin km falan olsunki kontrol edeyim derim ben İlkay Başaran yazdı: Lpg taksan 5 yakar. Mis olur. anca burada kullanırım 24 Nisan 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Düşük hızda elektrikte sürerken metal disklerin birbirine sürter gibi bi ses geliyor. Herkeste var o. Fırça bilmem 2022’lerde yapay motor sesi eklemişler. İğrenç 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşük hızda elektrikte sürerken metal disklerin birbirine sürter gibi bi ses geliyor. arabayı bayiden teslim aldığımda fren 2 ciyakladı, sıfır diski freni söküp attım, kırmızı çizgim.... vıykkk vıykkkkkk giden arabayı yakarım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 Çağlar Bayur yazdı: arabayı bayiden teslim aldığımda fren 2 ciyakladı, sıfır diski freni söküp attım, kırmızı çizgim.... vıykkk vıykkkkkk giden arabayı yakarım elektrik motorunu söküp çöpe atmak biraz şey ister ama ses elektrik motorundan geliyor çünkü yani ikinci bahsettiğim ses. Balata sesi ayrı. Muhtemelen az frenleme yapıldığı için temiz yüzey oluşamıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ses elektrik motorundan geliyor çünkü şu meşhur jetgiller sesi mi vijuvijuviviiyiyiyiyvvujjjj olarak 1 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 2022’lerde yapay motor sesi eklemişler. Eskiden windows un açılış müziği yerine bağırma sesi, silah sesi falan yerleştirirdik.Buna da bir formula1 v12 sesi eklemeyek mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2022 Paylaş 24 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşük hızda elektrikte sürerken metal disklerin birbirine sürter gibi bi ses geliyor. Herkeste var o. Fırça bilmem 2022’lerde yapay motor sesi eklemişler. İğrenç yapay ses berbat evet, ses gelince, biraz duyuluyor hakikaten, tabii kafa şişirecek kadar değil, olsun okadar... Çağlar Bayur yazdı: şu meşhur jetgiller sesi mi vijuvijuviviiyiyiyiyvvujjjj olarak tam otorudu valla 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts