Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: Animasyon çok iyi. Nasıl çalıştığını anladım sonunda. Tek bir güneş dişlisinin nasıl olursa cvt gibi çalıştığını anlamak zordu. Animasyonu izleyince kavradım. Ama merak ettim MG1 hiç bağlatıyı koparmıyor mu. Mg1 nört olması için illaki motormu çalışmalı. Sadece ve sadece mg2 ile yürütemiyor muyuz? Mg2 ve İce ayıran debriyajlar var mı? ICE çalıştıkça motor torkunun %28 mg1’e gider. Değişmez sabit. ICE çalıştıkça mg1 devrede Ama Sadece mg2 ile yürür. Mg1 eksi yönde döner, devri artar ama tork üretip almaz. Yani etkisi sıfır. Nötr dediğin bu olmalı. ayrılan bir şey yok bu arada. ICE bile devamlı sisteme bağlı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Benzinli motoru hiç çalıştırmadan çıkılan maks. hız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzinli motoru hiç çalıştırmadan çıkılan maks. hız Rampa aşaği inerken mg1 ve mg2 de ikisi birden elektrik üretebiliyor mu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: Rampa aşaği inerken mg1 ve mg2 de ikisi birden elektrik üretebiliyor mu. Yok. Sadece mg2 üretir. Gerek yokki böyle bir şeye. Mg1 elektrik üretse o zaman mg2 az üretir. Tekerden gelen enerji belli sonuçta. İkiye bölünmesinin anlamı yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 @Çağlar Bayur adamların hibrit şanzımanında zerre haberi yok. Ama tamir etmişler. Ben bile edermişim abi, o kadar basit demekki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 şanzıman mı varmış kipritte parça nerden gelmiş ? gürcistanda 10 dolar falandır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman mı varmış kipritte parça nerden gelmiş ? gürcistanda 10 dolar falandır yok tabi demesine göre gürcüden getirmiş. Batun’da taksilerin hepsi prius idi. İlk defa orada görmüştüm prius’u 10 sene önce falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sudan ucuz @Çağlar Bayur olmayan parça için 680 tl bile fazla 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Hani yoktu, dengeler değişti mi şimdi Usta da bulamış lastik falan sökmüş. Halbuki sağ tarafta 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Eylül Paylaş 25 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Usta da bulamış lastik falan sökmüş. Halbuki sağ tarafta Silecek değişimi için motor inen ülkede bu işin artisligi tabiki yapılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts