İlkay Başaran 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evet. sizde en uzun kaç var 52 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Haziran 2022 Yazar Paylaş 10 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: 52 Hiç denemedim. Merak ediyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2022 Paylaş 10 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sonra üst kapak. Filtre değiştir. Su kaçtı. Radyatör patladı. Boru delindi. Stop ediyor bakımsız kalan pc bile stop eder motorun suçu ne Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Haziran 2022 Yazar Paylaş 10 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: bakımsız kalan pc bile stop eder motorun suçu ne motorun suçu yok. Suç, pc’yi doğru akımla çalıştırmak isteyende Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2022 Yazar Paylaş 15 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araba ile hiç teknik kullanmadan normal bir araba gibi kullanarak yani hybrid gibi kullanmasan ne kadar yakardı. bugün bunun testini yaptım. Akşam koyarım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2022 Yazar Paylaş 15 Haziran 2022 Video geldi. - Hibrit gibi sürmedim - Yakıt pahalı, az yaksın gibi de sürmedim. - Sanki şirket arabası ya da yakıt ucuzmuş gibi normal sürdüm. klima da açtım Mehmet abi 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Video geldi. - Hibrit gibi sürmedim - Yakıt pahalı, az yaksın gibi de sürmedim. - Sanki şirket arabası ya da yakıt ucuzmuş gibi normal sürdüm. klima da açtım Mehmet abi Bende bişeyler istesem ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2022 Yazar Paylaş 15 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Bende bişeyler istesem ? üstüme rahat bir şeyler alayım mı? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: üstüme rahat bir şeyler alayım mı? Neslie nielson geldi aklıma. Takım elbise var adamda. Rehat bişeyler giyeyim diyor. Kareli başka bir takım elbise giymiş çıkıp geliyor diğer odadan 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2022 Yazar Paylaş 15 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Neslie nielson geldi aklıma. Takım elbise var adamda. Rehat bişeyler giyeyim diyor. Kareli başka bir takım elbise giymiş çıkıp geliyor diğer odadan olur mu 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Normal modda sürüş bana daha bir keyifli geldi sanki öbür türlü araç kullandığının farkına varamıyorsun 😊 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Video geldi. - Hibrit gibi sürmedim - Yakıt pahalı, az yaksın gibi de sürmedim. - Sanki şirket arabası ya da yakıt ucuzmuş gibi normal sürdüm. klima da açtım Mehmet abi fulyaya gelsene capuçino içelim Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araba ile hiç teknik kullanmadan normal bir araba gibi kullanarak yani hybrid gibi kullanmasan ne kadar yakardı. c5 in arkasından aynı yolda hiç kopmadan gelirse kaç yakardı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Güzel test oldu.. Eline sağlık, kesene bereket.. Demekki dikkat ederek her 100 km'de bugünün parasıyla (16/06/2022) 40 lira falan kar ediyorsun.. Ben bile artık bu şekilde kullanmıyorum.. Normal sürüşle bu arabanın hakkı bu trafikte 4,5 litre. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: c5 in arkasından aynı yolda hiç kopmadan gelirse kaç yakardı? 4,3 falan yakardı Ben de artık hybrid gibi kullanıyorum.. Tansu 4,3 yakardı, ben 6 litre falan yakardım o yolda. Uzun yolda benden çok yakardı ama.. Ben yol almaya başlayınca 3litreyle gidiyorum. Benim ortalamam çoktandır 5 litreyi geçmiyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: ben 6 litre falan yakardım o yolda. arıza felan mı var yok artık 6 ile pistte dönersin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Haziran 2022 Paylaş 15 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: arıza felan mı var yok artık 6 ile pistte dönersin Dikkat etmezsem şehir içi 5,6 falan görüyorum ya. Tansunun gittiği yerler de hep rampa galiba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Haziran 2022 Yazar Paylaş 15 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Dikkat etmezsem şehir içi 5,6 falan görüyorum ya. Tansunun gittiği yerler de hep rampa galiba. kısa mesafe. İstanbul’da rampa çok. Yoksa bisiklet kullanırım arabayı aldığımdan beri 23bin km sürmüşüm. Bunun 18 bini hep üstteki video gibi yollarda sürdüm. Amaca göre araba seçmek önemli bence. @Çağlar Bayur metro ile gelirim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Sabah hiç bakmadan geldim dikkat yok chr 4.4 yaktı daha ne yapsın 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tansunun gittiği yerler de hep rampa galiba. tem de gitmiş ne rampası? eyice emekli oldun lem Fatih Keskin yazdı: Sabah hiç bakmadan geldim saat kaçtı 8:30? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 tem de gitmiş ne rampası? eyice emekli oldun lemTemde 3,5 yakarım ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: metro ile gelirim teşvıkiyede henüz yok ondan, gel bak güzel Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: teşvıkiyede henüz yok ondan, gel bak güzel yakıta veredeğime ayakkabıya veririm spor yapmış olurum hem tem değildir o. Kuzey Marmara olabilir 😂Burada göz vakfı var. Çok iyi hastane abi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tem değildir o. sağda solda araba parkı olmayan yolların genel ismi o , bjk halk pazarına gelsene cumartesi leri çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2022 Yazar Paylaş 16 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: sağda solda araba parkı olmayan yolların genel ismi o , bjk halk pazarına gelsene cumartesi leri çok güzel Fatih çarşamba daha güzel. Kim kime dum duma 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2022 Paylaş 16 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fatih çarşamba daha güzel. Kim kime dum duma eski istanbul gibisi yok, memleketim orası turşucular vardı bardak bardak içerdik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts