Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2022 Necat Ertan yazdı: Bedava rakam, 2500’e yaptırdım en son 45000 km bakımını. grupta’da paylaşmış biri. Ivır zıvırı ben yaptırmıyorum. Onları çıkarınca fiyat yine aynı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: aha bitti senin kibrit, full elektrikli araba alıyoruz artık, ama şöyle... kışın üşümede sıfır bu arada, klimada aktif bu ne, 5,8 çok yakıyor. Mazda yaptı bunu. Ama büyük pillisini. Rotary motor koydu. Ama araba çok ağır olduğu için seri üretmedi. ayrıca anlık 10-15 kw güç üretmek için ciddi yakıt yakmak lazım. Zaten nissanın bu arabası çok yakıyormuş. Hibrit yerine kullanılır ama hibrit daha az yakıyor yani. Hem de bunun pili daha büyül. Değiştirmek daha masraflı. sunucunun tam hibritlerin uzun yolda çok yakıyor savı da hatalı. Normal kullanımda 5 yakıyor. Normal bi araba kadar yani. Hem pilleri dolduruyor hem tekere güç veriyor diyor. Öyle değil. Piller doluyor en başta. Sonra hep dolu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu ne, 5,8 çok yakıyor. Mazda yaptı bunu. Ama büyük pillisini. Rotary motor koydu. Ama araba çok ağır olduğu için seri üretmedi. ayrıca anlık 10-15 kw güç üretmek için ciddi yakıt yakmak lazım. Zaten nissanın bu arabası çok yakıyormuş. Hibrit yerine kullanılır ama hibrit daha az yakıyor yani. Hem de bunun pili daha büyül. Değiştirmek daha masraflı. sunucunun tam hibritlerin uzun yolda çok yakıyor savı da hatalı. Normal kullanımda 5 yakıyor. Normal bi araba kadar yani. Hem pilleri dolduruyor hem tekere güç veriyor diyor. Öyle değil. Piller doluyor en başta. Sonra hep dolu. ilk anda sarfiyatı benimde dikkatimi çekti, benimki daha az yakıyor yahu, desene yine araba değişemiyoruz, değişecektikya hani hey yavrum heyy 20 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Toyota pilleri hava ile soğutmaya çalışıyor. Bence doğru değil. Birçok arabada piller sıvı ile soğutuluyor veya ısıtılıyor. Bu konuda toyota’da kırgınım. sıcakta veya aşırı soğukta piller kendini kısıtlıyor ve yakıt tüketimi artıyor. Isınan pili hava ile soğutmak çok güç. İstanbul’da falan sorun değil ama güney bölgelerde yazın sorun olabiliyormuş Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota pilleri hava ile soğutmaya çalışıyor. Bence doğru değil. Birçok arabada piller sıvı ile soğutuluyor veya ısıtılıyor. Bu konuda toyota’da kırgınım. sıcakta veya aşırı soğukta piller kendini kısıtlıyor ve yakıt tüketimi artıyor. Isınan pili hava ile soğutmak çok güç. İstanbul’da falan sorun değil ama güney bölgelerde yazın sorun olabiliyormuş Batarya söndürme nasıl yapılacak acaba? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Murat Sürmeli yazdı: Batarya söndürme nasıl yapılacak acaba? şu güzel havai görüntü söndürülürse üzülürdüm 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 pilde en çok kortuğum kısım, bomba gibi ve durmuyor meret, tabii benzinde sakat ama onun en azından ne olduğunda patlayacağını biliyoruz, pil konusunda devrimsel birşeyler şart, bence çok ilkeller şuan... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Daha sadece 100 km olmayan araç bu gün servise gitti. Viraj demirine izalasyon yapılacak demişler. :∆ şikayet aşırı sert süspansiyon ve ön takımdan gelen sesler . Ben önce dedim acaba amortisörlerde takozu mu unuttular taşıma sonrası. 😛 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Daha sadece 100 km olmayan araç bu gün servise gitti. Viraj demirine izalasyon yapılacak demişler. :∆ şikayet aşırı sert süspansiyon ve ön takımdan gelen sesler . Ben önce dedim acaba amortisörlerde takozu mu unuttular taşıma sonrası. 😛 sonra Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sonra Daha yeni başlıyor gibi, ben binmedim üstüne daha. Binince yorumları yazarım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Daha yeni başlıyor gibi, ben binmedim üstüne daha. Binince yorumları yazarım 2 senedir corolla gruptayım. O dediğini ilk defa duydum. Ne yaptınız arabaya neyi deniyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 senedir corolla gruptayım. O dediğini ilk defa duydum. Ne yaptınız arabaya neyi deniyorsunuz Sıfır km arac İstanbul dan teslim alındı. İki şoför geldiler. İlk şikayet aracın süspansiyon cok sert takur tukur denildi. Ben de dedim arac teslimatında arac taşınırken amortisörlere koyulan takozlar var hani tır da gemide sekmesin araba diye, onları sokmemis olmasınlar. Bu gün arac servise gitti. Sesler için viraj demirine izalasyon yapılacak denilmiş ve geri yollamışlar arabayı işte . Bişi denendiği yok normal insan gibi binilen araba Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sıfır km arac İstanbul dan teslim alındı. İki şoför geldiler. İlk şikayet aracın süspansiyon cok sert takur tukur denildi. Ben de dedim arac teslimatında arac taşınırken amortisörlere koyulan takozlar var hani tır da gemide sekmesin araba diye, onları sokmemis olmasınlar. Bu gün arac servise gitti. Sesler için viraj demirine izalasyon yapılacak denilmiş ve geri yollamışlar arabayı işte . Bişi denendiği yok normal insan gibi binilen araba var bi sıkıntı. Garantiden çözer servis heralde. Normalde süspansiyonları sınıfının en yumuşağıdır. servis çözümü söyleyip niye geri yollamış, yapaymış işte Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Toyoto işte geri yollamış randevu hesabı herhalde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Toyoto işte geri yollamış randevu hesabı herhalde Sonucu bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Görev çıkarsa bi test de ben yaparım bakalım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2022 Paylaş 31 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 senedir corolla gruptayım. O dediğini ilk defa duydum. Ne yaptınız arabaya neyi deniyorsunuz herkes her arızayı yazmaz, değişen parçalara tamir edildi bile yazanı gördü bu gözler, sonra 2. el değeri düşüyor, satarken mesaj atıp konumu silin falan derler.. 10.köydeyiz 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: herkes her arızayı yazmaz, değişen parçalara tamir edildi bile yazanı gördü bu gözler, sonra 2. el değeri düşüyor, satarken mesaj atıp konumu silin falan derler.. 10.köydeyiz Yok yav. O kadar çok yazıp kötüleyen var ki. Yok orasından ses geliyor burası şöyle böyle diyenler, direksiyon kolonu, aküsü, cam tıkırtısı, fren ciyaklaması, fitil solması, tampon boya atması gibi şeylerden arabayı gömenler çok. Ama bunu ilk defa duydum. Fabrikada vidayı sıkmayı unutmak gibi bişi heralde. Detayı da tam anlamadım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Cam krikosu da olabiliyormuş öyle diyolar 🤔 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Yazar Paylaş 1 Haziran 2022 Alpay Sumer yazdı: Cam krikosu da olabiliyormuş öyle diyolar 🤔 Sen misin o kötüleyen grupta. Çıksana arkadaş, das auto yanda tıkırdayınca hafif esnetiyorum ses gidiyor bende. Çözüm basit 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok yav. O kadar çok yazıp kötüleyen var ki. Yok orasından ses geliyor burası şöyle böyle diyenler, direksiyon kolonu, aküsü, cam tıkırtısı, fren ciyaklaması, fitil solması, tampon boya atması gibi şeylerden arabayı gömenler çok. Ama bunu ilk defa duydum. Fabrikada vidayı sıkmayı unutmak gibi bişi heralde. Detayı da tam anlamadım. onlar zaten fabrikasyon hediyesi ayrıca ücret talep edilmeden seri imalatta ekleniyor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: das auto yanda tıkırdayınca hafif esnetiyorum ses gidiyor bende. Çözüm basit Yok estagfurullah.. Hic kotulemem, Oyle huylarım hic yoktur.. Tam aksine cok severim.. Sağlam arabadır dogruya dogru 👍 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran 2022 Yazar Paylaş 8 Haziran 2022 Bugün bayrampaşa’dan fatih’e gidip hiç stop etmeden döndüm. 11km, 40 dakika. Sohbet ede ede kayıt aldım. Soğuk motorla başladım. Tüketim çok güzel. Ama yakıt yine pahalı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 İzledim videoyu. Bu araba ile hiç teknik kullanmadan normal bir araba gibi kullanarak yani hybrid gibi kullanmasan ne kadar yakardı. Tabi yine stop edecekti yine süzülecekti yine rampa aşağı batarya dolduracaktı vs. Bir kaç da sorum var. Benzinli motıoru Stop ettim. Çalıştırdım vs diyorsun. elle mi yapıyorsun. Yoksa gaz tepkisi ile mi. Ortalama hızın kaçtı bu sürüşte. Klima hep açık olsa ne yapacaktı araba. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2022 Paylaş 9 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İzledim videoyu. mahalle arası sokaklarda 20 km/h hızla sürüyor, fark ettin mi? 80 le değil hani .... 10:57 de korna yemiş, inip ne var demke te yok ona göre.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts