İlkay Başaran 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyanın bir ucundaki adama benim telefonumdan konum gidiyormuş o airtag zımbırtısıyla. Onu öğrendikten sonra bıraktım düşünmeyi 5 g den covid yaydılar o ne ki 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 İlkay Başaran yazdı: 5 g den covid yaydılar o ne ki Silecek beyni olanlar düşünsün, beni etkilemez, fazla beyin taşımıyorum 🤪 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat 2022 Paylaş 14 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyanın bir ucundaki adama benim telefonumdan konum gidiyormuş o airtag zımbırtısıyla. Onu öğrendikten sonra bıraktım düşünmeyi mavidişle yapıo lem onu , airdrop un numarası başka tek kelime tekink açıklması yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Şubat 2022 Yazar Paylaş 14 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: mavidişle yapıo lem onu , airdrop un numarası başka tek kelime tekink açıklması yok Kabul et deyince ne olduğunu anlamadan 500mb video transfer oluyor. Bu hıza focus st bile çıkabilmiş değil 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat 2022 Yazar Paylaş 15 Şubat 2022 Facebook’ta insanlara bir şey anlatmak çok zor. Kalıplaşmış bir düşünce var. Onu atamıyor adamlar. Normal arabayla viteste rampa inerken cutoff olayına ilah gibi tapıyorlar. Bunu yorumlayıp hybrid’e modifiye ediyorlar. diyorum ki; rampa inerken vites D’de ve frene basarak inerseniz, daha fazla şarj kazanırsınız. onlar da diyor ki; Vites B’de rampa inersek motor kompresyonu ile piller daha çok dolar. diyorum ki; motor cutoff çalışsa bile, iç sürtünmelerinden dolayı enerji kaybı olur. Yolun potansiyel enerjisini, frene basarak pillere doldurmak varken, B’ye alıp motoru cutoff çalıştırıp neden o enerjiyi soğuralım ki? B modu sadece çok uzun inişlerde balatalar ısınmasın diye yapılmış düşük vites konumudur. Motor tekerden gelen enerjiyi soğurarak yavaşlatır bizi okuyan eden olursa B modunu kullanmak yakıt sarfitatını artırır arkadaşlar. Videoda test ettim. 280m’de çok düşük hızda iki konumu denedim. Şarj %2 fark etti. Hız yüksek olsa bu kadar kısa mesafede şarj %5’ten daha fazla fark ederdi. Yüksek hızda motor yüksek devirde cutoff yapıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: onlar da diyor ki; Vites B’de rampa inersek motor kompresyonu ile piller daha çok dolar. yutbur kona videosunda pompaladı onu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat 2022 Yazar Paylaş 15 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: yutbur kona videosunda pompaladı onu Hangisinin acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat 2022 Paylaş 15 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hangisinin acaba isme bakmadım seçici değilim tıklayıp geçmiştim tek şarjla ankaraya felan gidiyor gibi bir video idi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat 2022 Yazar Paylaş 15 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: isme bakmadım seçici değilim tıklayıp geçmiştim tek şarjla ankaraya felan gidiyor gibi bir video idi Bulurum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 Tuzla’dan mahmutbey’e E-5 ve 2. Köprüden hep sol şeritten sürerek geldim. Akşam 8’de. Trafik aktıkça bastım gaza. Öndekilere selektör bile çaktım 3,8 lt/100km 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hep sol şeritten sürerek geldim biz de biraz erken geçmiştik o yüzdendir Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öndekilere selektör bile çaktım en sevdiğim 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öndekilere selektör bile çaktım Öndekielr ne yaptı 🤔 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 @Metin Uzunoğlu hocam sağdan gidiyorum suç, soldan gidiyorum eksi puan yiyorum. Ne yapayım uçayım mı? Yok ki dumanımız arkamızdakini de boğamıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 @Selim Bilgin siyah olmayınca yol vermiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Metin Uzunoğlu hocam sağdan gidiyorum suç, soldan gidiyorum eksi puan yiyorum. Ne yapayım uçayım mı? Yok ki dumanımız arkamızdakini de boğamıyoruz Gittiğin yer suç değil, sadece şeridimde öndeki aracı uygun hızla takip ederken arkadan selektör yapanlara aşırı gıcık oluyorum hemen fren lambalarını yakıp dikiz aynasından panik durumlarını izliyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Şubat 2022 Yazar Paylaş 20 Şubat 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Gittiğin yer suç değil, sadece şeridimde öndeki aracı uygun hızla takip ederken arkadan selektör yapanlara aşırı gıcık oluyorum hemen fren lambalarını yakıp dikiz aynasından panik durumlarını izliyorum. Takip mesafesi var hocam. Öndekinin önü de boş. Sen bizi hızlı ve dumanlılardan sandın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2022 Paylaş 20 Şubat 2022 Selim Bilgin yazdı: Öndekielr ne yaptı 🤔 h1 selektörünü görebildiler ise ne mutlu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: airdrop un bir hinliğini test ettim , ispatlayamam ama wifi felan halt etmiş yanında, arkadan ne işler çeviriyorsa.. şimdi nimh mı iyi lion mu onu de hele? şahenk gibisin nimh de hafıza etkisi var. istediğinde şarj edemiyorsun. lityumu edebilirsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2022 Paylaş 21 Şubat 2022 Doğan Arşiray yazdı: nimh de hafıza etkisi var. istediğinde şarj edemiyorsun. lityumu edebilirsin. toyoda zırt pırt şarjı basıyor nimh ye? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Şubat 2022 Yazar Paylaş 21 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: toyoda zırt pırt şarjı basıyor nimh ye? Hiç affetmiyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat 2022 Yazar Paylaş 25 Şubat 2022 Benzin lambası yandığı an kalan menzil 50km gösteriyor. Tam o anda doldurdum. Benzinliğin yanında yandı lamba. 34,5 litre aldı. İstanbul içinde 950km menzil verdi. Depo kitapçıkta 43 yazıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzinliğin yanında yandı lamba. benzin alabildi isen ne mutlu, bugün 2 istasyon gittim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat 2022 Yazar Paylaş 25 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: benzin alabildi isen ne mutlu, bugün 2 istasyon gittim Normalden bir iki tık fazla yoğundu. Genelde kamyonlar yanaşmış pompaya. Onlar sömürüyor. istoç çetaş’ın oradayım. Yanyana 7 istasyon var. Rakebet hat safada burada. ben az önce aldım saat 17.00 falandı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2022 Paylaş 25 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: istoç çetaş’ın oradayım en sevdiğim yol 1 Yorum bağlantısı
Barış Güler 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Merhaba, Hybrid arabaların pillerinin sağlık problemi olanlara bir zararı var mı? Örneğin Kalp pili, kalp kapakçığı değişimi, işitme cihazı vb. gibi durumlarda pillerin bir zararı olur mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts