Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Köyde soba borusu lazımdı. Olur bu 😁 he valla, bu ney arkadaş, servistekilerle beraber şaştık, bu arada adamlar arabanın altına bakıyor birde yandaki b series mersoya, yav aynıya bu diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık 2021 Yazar Paylaş 10 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: he valla, bu ney arkadaş, servistekilerle beraber şaştık, bu arada adamlar arabanın altına bakıyor birde yandaki b series mersoya, yav aynıya bu diyorlar Bu beni çok aştı 😂 @İlkay Başaran 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 he valla, bu ney arkadaş, servistekilerle beraber şaştık, bu arada adamlar arabanın altına bakıyor birde yandaki b series mersoya, yav aynıya bu diyorlar [emoji3]Aynı abi evet. 4 lastik bi soba borusu devam Benim araba da s serisi mercedesle aynı geçen yağ değişirken baktık. Motor önde onunda dört tekerlek var hepsi disk falan. Bi farkı yok yani 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Aralık 2021 Paylaş 10 Aralık 2021 İyi olanı biz yaptık kötü dış güçler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2021 Paylaş 12 Aralık 2021 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aynı abi evet. 4 lastik bi soba borusu devam Benim araba da s serisi mercedesle aynı geçen yağ değişirken baktık. Motor önde onunda dört tekerlek var hepsi disk falan. Bi farkı yok yani tabe tebeee öyledir senin naylon bende motor şanzıman vs aynıydıya neyse 12 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Aralık 2021 Paylaş 13 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: tabe tebeee öyledir senin naylon bende motor şanzıman vs aynıydıya neyse Mercedes e den başlar diyordun abi. Yine mi ifade değiştirdin? B den mi başlıyor artık Ne clioymuş be tüm ifadeleri , tüm dengeleri, tüm standartları değiştirdi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Mercedes e den başlar diyordun abi. Yine mi ifade değiştirdin? B den mi başlıyor artık Ne clioymuş be tüm ifadeleri , tüm dengeleri, tüm standartları değiştirdi Yok E den başlar hala (gerçi eskilerin yerini asla tutmazya neyse), clio iyi ama test ettim, evvelsi gün hanımla, Edremit-Yalova(da kaldık 1 gece) sonra İstanbul (Bahçelievlere, Yalova-Yenikapı feribot ile) giderken Edremit ten çıkıp Balıkesir Batı gişeden kazık yoldan daldım, gittim geldim, 120 sürekli otobanda, şehir içinde 30 km kadar dolandım aynı yoldan geri döndüm, ortalama yakıt 5.5 lt. 2 kişi bagaj az dolu nede olsa Merso motorlu İstanbulda 150 hp yazılımlı poloyu resmen ezdim arkadaş satacaktı, hatta o dedi, yazılımı yaptım geçemiyorum ne biçim motor bu dedi, ister inan ister inanma, gitmişken elektrikli zoe yu test ettim, sahibiyle baya konuştuk, verimlli bir gezi oldu... şu net, bu motor bu kombinasyon bu sınıfta şuan satılanlar arasında rakpisiz, net kesin, birde bunu 165 hp yaparsam acaip olur ama böyle bir araç acemi elinde ölüm makinasına dönüşür, çok net.... bu arada aracın gizli özelliklerini açtım, kablosuz carplay açık, WİFİ açık, geri kamera takıldı orjinal sistemden açıldı aktif klavuz çizgiler direksyon hareketi vs oluyor, ön park sensörleri orjinal olarak takıldı ve aktive edildi... sıradakiler, full Bose ses sitemi ve subwofer (orjinal tabii) düşünüyorum ama yapmayabilirim, ses sistemi tatminkar radar sistemi parça temini ve kurulumu hakkında araştırma aşamasındayız, bunuda yapmayabilirim meraktan bakınıyorum, şuan gayet güzel oldu, hayalet ekrana bazı ek özellikler geldi vs. cillop oldu anlayacağın.. 15 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Yok E den başlar hala (gerçi eskilerin yerini asla tutmazya neyse), clio iyi ama test ettim, evvelsi gün hanımla, Edremit-Yalova(da kaldık 1 gece) sonra İstanbul (Bahçelievlere, Yalova-Yenikapı feribot ile) giderken Edremit ten çıkıp Balıkesir Batı gişeden kazık yoldan daldım, gittim geldim, 120 sürekli otobanda, şehir içinde 30 km kadar dolandım aynı yoldan geri döndüm, ortalama yakıt 5.5 lt. 2 kişi bagaj dolu neden olsa Merso motorlu arada artislik yapanlara acı fark attım, İstanbulda polo 150 hp yazılımlı poloyu resmen ezdim arkadaş satacaktı, hatta o dedi, yazılımı yaptım geçemiyorum ne biçim motor bu dedi, ister inan ister inanma, gitmişken elektrikli zoe yu test ettim, sahibiyle baya konuştuk, verimlli bir gezi oldu... şu net, bu motor bu kombinasyon bu sınıfta şuan satılanlar arasında rakpisiz, net kesin, birde bunu 165 hp yaparsam acaip olur ama böyle bir araç acemi elinde ölüm makinasına dönüşür, çok net.... bu arada aracın gizli özelliklerini açtım, kablosuz carplay açık, WİFİ açık, geri kamera takıldı, orjinal ve aktif, ön park sensörleri orjinal olarak takıldı ve aktive edildi... sıradakiler, full Bose ses ssitemi ve subwofer (orjinal tabii) düşünüyorum ama yapmayabilirim, ses sistemi tatminkar radar sistemi parça temini ve kurulumu hakkında araştırma aşamasındayız, bunuda yapmayabilirim meraktan bakınıyorum, şuan gayet güzel oldu, hayalet ekrana bazı ek özellikler geldi vs. cillop oldu anlayacağın.. Clio mu? E mi? 😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Clio mu? E mi? [emoji16]Mercedes motorlu clio diyeceksin lütfen. [emoji14]Reno nissan ya neyse. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Mercedes motorlu clio diyeceksin lütfen. Reno nissan ya neyse. Biraz ondan biraz ondan. 🤔 oha, s mi olmuş. ali abi satıp 130’luk tce alacam. Hele istanbul’da 5,5 görmeyeyim o ekranda, o zaman hesaplaşırız 15 Aralık 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Biraz ondan biraz ondan. [emoji848] oha, s mi olmuş. ali abi satıp 130’luk tce alacam. Hele istanbul’da 5,5 görmeyeyim o ekranda, o zaman hesaplaşırız [emoji4] Ölüm makinasıdır dikkat et 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Clio mu? E mi? 😁 E tabiki canım, para olsa e tabiki yok reno motorlu merso, üst kapak merso, blok galiba reno-nissan, silindir gömlek egzantrik kısmı Nissan (GTR teknolojisi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biraz ondan biraz ondan. 🤔 oha, s mi olmuş. ali abi satıp 130’luk tce alacam. Hele istanbul’da 5,5 görmeyeyim o ekranda, o zaman hesaplaşırız İstanbulda Feribottan Bahçelievlere gittim geldim o a kadar, yoğun trafik yoktu, ama şu net Allah zorunda bırakmasın, İstanbula adım atmam... bu ortlama %90 uzun yolda oldu, o kısa İstanbul tutunda 6 lt duruyordu galiba.. İlkay Başaran yazdı: Ölüm makinasıdır dikkat et 165 hp de evet, şeytan dürter kesin, piyasada dolu kazalı 1.3 tce var adamlar pata küte dalıyor sağa sola, gaza gelen acemilere göre değil, arabaya yazık ediyorlar.... 15 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Polo 150 hp olsa içinden geçer kilyonun ileride de çay molası verir bir daha içinden geçer. Ya sürücü basmadı ya da araçta sorun var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Polo 150 hp olsa içinden geçer kilyonun ileride de çay molası verir bir daha içinden geçer. Ya sürücü basmadı ya da araçta sorun var Bence haberi yok olaydan. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Bence haberi yok olaydan.Ekmek almaya gidiyordu muhtemelen 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Polo 150 hp olsa içinden geçer kilyonun ileride de çay molası verir bir daha içinden geçer. Ya sürücü basmadı ya da araçta sorun var valla ben bilmem, çocuk çok uğraştım diyor bir türlü olmadı diyor, ben 150 lik golfle kendim denedim, yan yana gittik ki tanırım aracıda şoförünüde, ağırlık farkı denk getirdi sanırım,bu motor harika aga, polo falanda hikaye, R falan olsun sonra gelsin, o kiloyla nasıl geçliyor bende inanamadım, hem hafif hem güçlü, çocuğun dediği bu istanbul bitirimi, beygirlerde emisyon gibi Bosch destekli sanırım... İlkay sen hiç düşünme bile, 1 e atana dek yersin tokadı meganla gidin deneyin aga, kendiniz karar verin... 15 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Ha bu arada clio pasatın üstünden atlıyor. Çerez gibi yiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Polo 150 hp olsa içinden geçer kilyonun ileride de çay molası verir bir daha içinden geçer. Ya sürücü basmadı ya da araçta sorun var bende de var o, hunday görünce aynada hemen arabam gitmemeye başlar, her hunday gelir gçer 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 bende de var o, hunday görünce aynada hemen arabam gitmemeye başlar, her hunday gelir gçerSürücü dostu araç demekki sendeki de 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 0 100 kaç bunun ali abi? 9 saniye falandır heralde? Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Ha bu arada clio pasatın üstünden atlıyor. Çerez gibi yiyor Direksiyonda başkası vardır passatın sen varken yiyemezler ya , Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: Ekmek almaya gidiyordu muhtemelen hehe o gidene kadar ben dönerim İlkay Başaran yazdı: 0 100 kaç bunun ali abi? 9 saniye falandır heralde? 8.2 ye iniyor en fazla, yazılım atarsan bilmem ama, işim olmaz, hanıma bu bile çok, eco da kullandırıyorum, sanki gaz pedalı bile daha ağır geliyor bana bu halde, işin muhabbeti ayrı, cidden güzel kasa motor şanzıman kombini olmuş, tatminkar, bana basınca gidecek ama yakıtıda güzel olacak araç lazımdı bu cuk oldu, gönül isteki suv alayım ama malum piyasa nanay... bu arada bende şuting oldum, mikseri hazırla geliyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bende de var o, hunday görünce aynada hemen arabam gitmemeye başlar, her hunday gelir gçer pis çipuracı eco moda alırsan gaz pedalı bile sertleşiyor yemekte yedim çipurayı 2 saat önce, gork üzerine afiyet... 15 Aralık 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Direksiyonda başkası vardır passatın sen varken yiyemezler ya ,Kangoo olsa yiyemez zaten. Pasat sağ şerit aracı [emoji378]130bg kilyo launch ile kalkınca 9sn. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 benzin olmuş 10 küsür, şuan depo full duruyor, eco mode on gaz pedalına 2 yumurta, mır mır gidiyorum artık, öyle gaza geldik uçtuk kaçtık yeter, zaten yakında kapının önünde yatacak bu gidişle, benzin 15-17-20 tl diye uçup gittikçe bizim beygirlerde kış uykusana yatacak bu gidişle... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts