Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Tek akıllı sen değilsin diyorsun yani abi Onlar her zaman bir adım önde Poliçeleri erken yapıyoruz diye, erken yapma süresini de 15 güne çektiler.. Eskiden 30 gün kala poliçe yenileyebilirdik.. Artık 15 gün kala yenileyebliyoruz. Tabi eskisinin bitiş tarihindne başlıyor. 2 Yorum bağlantısı
Selim Gül 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Mümkün değil maalesef. Satış veya trafikten çekme işlemi olmadan poliçe iptali yapılamaz.. Erken yaptırmak da çözüm değildir. 1 haziran tarihli poliçeyi bugün yapsanız bile yeni tarifeye göre prim alırlar. Yasada yapılan düzenleme geniş arkadaşlar. sadece zam değil bu yapılan. 50 bin lira olan karşı ödeme teminatı 100 bin liraya çıkıyor. Araçların yakıt cinsine ve emisyonuna göre bir düzenleme de var. Ayrıca % 10 olan eksiltme ve artırma limiti de % 20 ye çıkıyor. Bunlara bağlı olarak da mayıs primleri baz alınarak, 1 Hazirandan geçerli olmak üzere primlerde % 25 artış olacak. 👍 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Umut Taşlı yazdı: cahil bir ekonomist Ekonomist? İki kere düşünelim bunu. Ekonomist miymiş? Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Sani Gerşon yazdı: Ekonomist? İki kere düşünelim bunu. Ekonomist miymiş? zamana ve mekana göre bazen hiçbir şey, bazen her şey abi. o bizden değil, o ayrı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Gelecek kuşaktan hem ümidim var hem de yok. hiçbir vasfı olmayıp torpille girdiği temizlik-şöförlük gibi işlerde bile yatmayı düşünen milyonlarca genç var. Adama iş beğendirilmiyor. Biraz zor işe versen torpilimi ararım diyor. Ara diyorsun. Torpili dönüş yapıyor, ona da referans olduğunuz adam böyle böyle yapıyor deyince, hiç aramadım sayın deyip kapatıyor telefonu. insanlar işi gereği araba sürüp sağa sola gidiyor. Esas sorunu iş. Bizim şöförler sadece 2 saat direksiyon sallasa of pof edip şikayet etmeye başlıyorlar. yok arkadaş. Bu millete asla rahat vermeyeceksin. Anlamıyoruz. Sürekli kırbaçlanmak, ezilmek istiyoruz. Azcık rahatta bi yerimiz kalkıyor. Sonuçları da bu başlık altında konuşuyoruz işte 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 şeylerin şey olduğunu şaapınca gördükten sonra hala şaapanların şey olduğuna ikna olmadan şey ediyoruz.. dolayısı ile de şoooluyor 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Mayıs 2022 Paylaş 28 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: şeylerin şey olduğunu şaapınca gördükten sonra hala şaapanların şey olduğuna ikna olmadan şey ediyoruz.. dolayısı ile de şoooluyor Klasik bir söz olacak ama yine söyleyeyim. Ben ikna oldum😊 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Maaşa zam çözüm değil ki. Sorunun asıl olmasa da hızlandırıcı faktörü. Yapılmasa daha berbat. Yapılınca berbat. Gitti on senemiz. "...Sultan Abdülaziz, ekonomiyi Sultan Abdülmecit’ten iflas halinde devralmıştır. Fakat Sultan Abdülaziz döneminde israf daha da artmıştır. Saray 5.000.000 altına mal olmuştur. Abdülaziz döneminde ise rüşvetler ve usulsüz atamalar gerçeklemiştir..." Tarihten ders almak iyidir: https://www.eliteworldhotels.com.tr/blog/tum-turkiyenin-kalbinde-ayri-bir-yeri-olan-dolmabahce-sarayinin-hikayesi.3349.aspx 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 2 hafta öncesi tarihte şöyle bir şey yaşadım: türk şeker 55 tl idi, 129 TL olmuş. daha önceki tarihe vakit kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: türk şeker 55 tl idi, 129 TL olmuş 🤬 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Ramazan öncesi 70 tl olan peynirin dünki performansı 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Bence şükretmek lazım. Dün Neil Armstrong un aya iniş görevindeki menüsünü gördüm de. Zor. O yemekle bakkala gönderemezler beni bırak uzayı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Ramazan öncesi 70 tl olan peynirin dünki performansı Bir yerden denk getirip 5 kilo almıştım. Aldıklarımdan sadece çay çok bekletti. Kağıt grubu Şeker Yağ Peynir Şampuan Bakliyat Makarna Salça Un Hepsi de kısa vade oldu. İlkay Başaran yazdı: Bence şükretmek lazım. Dün Neil Armstrong un aya iniş görevindeki menüsünü gördüm de. Zor. O yemekle bakkala gönderemezler beni bırak uzayı. Baş vuranlar arasında ismin olduğu söyleniyor. Çağlar Bayur yazdı: 2 hafta öncesi tarihte şöyle bir şey yaşadım: türk şeker 55 tl idi, 129 TL olmuş. daha önceki tarihe vakit kalmadı Dip idi o fiyat dipten aldık biz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) tam güm sonrası ne olacaksa olacak, dünya çapında hemde, bizde misliyle tabii, sonra elbet düzelecek, bari bu iş akıllanmamıza sebeb olsada biraz uyansa şu toplum, yinede gördüğüm kadarıyla biraz uyanma var, bu farkına varma akıl kullanma anlamında var, şu kula kul olma kafasını ve masallara değilde gerçeklere ve ileriye bakma durumuda bir olsa tam olacakta öncesi sağlam sancı var sanırım... önümüzdeki zaman zarfında çok şeye gebe gibi ülke ama bakalım neler olacak, sakin olmakta ve zamanı gelince doğru karar vermekten başka çare yok, özellikle gaza gelmeme ve sakin kalma konusuna dikkat lazım, aman diyim hatta.... Bunları dedik zamanında, bunları tencereyle düdükle davulla anlattık be arkadaş Mehmet Ozyurek yazdı: Dip idi o fiyat dipten aldık biz. ben o işi aylar önce başka bir enstrumanla çözdüydüm, gidişatı okumak iyidir 29 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 13.8 milyar yıllık evrende denk geldiğimiz yere bak esprisi yapayım mı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Almanyada enflasyon 0.5 den 5 e çıktı 10 kat arttı. Bizdeyse 20 den 100 e çıktı beş kat arttı. Almanya bizi kıskanıyor. (aynen demire zam geldi diyerek 1 milyon zamlı maliyeti olan dairenin 10 milyona satılması gibi) 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 yapacak birşey yok, başa gelen çekilir, sonrasına akıllı olmamız lazım... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Almanyada enflasyon 0.5 den 5 e çıktı 10 kat arttı. Bizdeyse 20 den 100 e çıktı beş kat arttı. Almanya bizi kıskanıyor. (aynen demire zam geldi diyerek 1 milyon zamlı maliyeti olan dairenin 10 milyona satılması gibi)Malzemeye %17 zam yaptılar. Bir yılda çok ciddi oran 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Malzemeye %17 zam yaptılar. Bir yılda çok ciddi oran Bedava Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Bedava%4-7 arası oranda satış yapan ben için çok fazla. Onların iç piyasa içinde Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 13.8 milyar yıllık evrende denk geldiğimiz yere bak esprisi yapayım mı Dünya'nın yaşını 24 saate sığdırırsak insan atalarımız 2 dakika önce yürümeye başlamışlar. Çok uzun bir süre varolmayı beklemişiz 29 Mayıs 2022 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mayıs 2022 Paylaş 29 Mayıs 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Almanyada enflasyon 0.5 den 5 e çıktı 10 kat arttı. Bizdeyse 20 den 100 e çıktı beş kat arttı. Almanya bizi kıskanıyor. (aynen demire zam geldi diyerek 1 milyon zamlı maliyeti olan dairenin 10 milyona satılması gibi) Dünya savaşı planlanıyor. Başka açıklaması yok. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünya savaşı planlanıyor. Başka açıklaması yok. Fırtına öncesi sessi.......... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın, suyu bulandırmayın. Su kürekten bulanır Neriman damdan dolaaaanıııır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Malzemeye %17 zam yaptılar. Bir yılda çok ciddi oran % 17 + döviz kuru olarak bize yansıyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts