Hüseyin Sönmez 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu veri çok önemli.. Nesi önemli? 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Ürdün'de de arkadaşlar oy kullananların yüzde 70 inin Türkçe konuşmadığını söyledi. Hocam her şeyi biliyoruz da elden bir şey gelmiyor. Adam Urfa'dan tarla satın alıyor. Biz oralar sulanabilsin diye enflasyon ile yaşadık. GAP projesinin maddi açığını kapattık. Şimdi bir fistanlı gelip hazır yeri satın alıyor. İyi ya da kötü yeni yolların köprülerin ödemesini biz yapacağız. Yine fistanlı atlıyor uçağa gelip burada yolları köprüleri kullanıp gidiyor. 2 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Hüseyin Sönmez yazdı: Nesi önemli? adamın gysi kişi başı 50 bin dolar ama kahveyi 7 dolardan içiyomuş 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 bizde dominos pizzayı 195 tl den yiyoruz? yemedik tabi de lafın gelişi. italyan restoranında aynı pizza 180 tl bu arada.?! Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Ali Darbaz yazdı: adamın gysi kişi başı 50 bin dolar ama kahveyi 7 dolardan içiyomuş Sonuçta biz daha zenginiz yani, öyle mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Doğan Arşiray yazdı: bizde dominos pizzayı 195 tl den yiyoruz? yemedik tabi de lafın gelişi. italyan restoranında aynı pizza 180 tl bu arada.?! Almanyada döner kaç lira acaba.. Burada pilavsız 188 lira.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 (düzenlendi) Yerli tavukla ithat et dün çektim, zincir marketlerden biri 10 Mayıs 2023 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Yerli tavukla ithat et dün çektim, zincir marketlerden biri Kuşbaşından kıyma çek diyorum çekmiyorlar.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Yerli tavukla ithat et dün çektim, zincir marketlerden biri 320 nin altında dana eti ben denk gelmiyorum nedir bu et acaba Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kuşbaşından kıyma çek diyorum çekmiyorlar.. Ben aldım bikaç sefer, çift çekiyorlar hatta. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kuşbaşından kıyma çek diyorum çekmiyorlar.. evde blenderdan kendin çek tecrübe var burada Ali Darbaz yazdı: adamın gysi kişi başı 50 bin dolar ama kahveyi 7 dolardan içiyomuş adam nerde o kaveyi içiyorsa biz de içelim? kağıthanede eski çöp yolundaki yeni avm de 180 TL Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kuşbaşından kıyma çek diyorum çekmiyorlar.. Parasını verince çekerler. Markette kafası karışıyor kıyma parasına mi diyor mavi ekrana geçiyor burda da Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 kıyma olarak çekilmiş vaziyettemi satıyorlar orda ? benim aldığım yerlerde hep et olarak duruyor reyonda eti kesip kıyıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: kıyma olarak çekilmiş vaziyettemi satıyorlar orda ? benim aldığım yerlerde hep et olarak duruyor reyonda eti kesip kıyıyor Hazır kıyma var işte ondan error veriyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hazır kıyma var işte ondan error veriyor yasak değilmiydi ya kıymayı hazır satmak ? o değilde tavukta çok pahalandı be Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Hazır çekilmiş kıyma ve yanında doğranmış kuşbaşı.. Şundan çek diyorum.. çekmiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Marketler belki öyle yapıyordum ama kasapta etin neresinden dersem oradan çekip veriyorlar. Hazır kıyma da hiç bulunmuyor, sadece köfte olarak hazır bulunur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Marketler belki öyle yapıyordum ama kasapta etin neresinden dersem oradan çekip veriyorlar. Hazır kıyma da hiç bulunmuyor, sadece köfte olarak hazır bulunur. Kasap tabi ki.. Ancak ESK etlerinde muhtemelen kendi kıymalarını satmak için zorluk çıkarıyorlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Mayıs 2023 Paylaş 10 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kasap tabi ki.. Ancak ESK etlerinde muhtemelen kendi kıymalarını satmak için zorluk çıkarıyorlar. Uzun zamandır hazır kıyma almadım, sadece ramazandan önce metroda indirim vardı, onda da sürekli çekip reyona ilave yapıyorlardı. Dediğin gibi olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Almanyada döner kaç lira acaba.. Burada pilavsız 188 lira.. Ekmek arasi 5 liradan basliyor. 7-8 hatta lüx yerlerde 10 lira. Dürüm 6-7 lira. Tabak döner 7 liradan baslar 12 liraya kadar gider. Pilav yada patates kizartmasi ile birlikte veriliyor. Eskiden tavuk, hindi karisik yapilirdi. Simdi tavuk hindi pahalandi diye dana etinden yapiliyor. 2 farkli et var. birisi süt danasi. rengi beyaz gibi. Türkiye den gelenler tavuk diye yiyor. Birde bildigimiz dana var. Türkiye de ki gibi kirmizi et. Dönerin resmini eklemek isterken seni buldum abi. döner gözüküyor biraz fermante bugday suyu iyi gider yaninda. markette 50 cent, restoranda 3 euro civari. 5 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Dönerin resmini eklemek isterken seni buldum abi. döner gözüküyor biraz fermante bugday suyu iyi gider yaninda. markette 50 cent, restoranda 3 euro civari. Hem de makyajsız boyasız hali 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2023 Paylaş 11 Mayıs 2023 Erdem Doğan yazdı: Ekmek arasi 5 liradan basliyor. 7-8 hatta lüx yerlerde 10 lira. Dürüm 6-7 lira. Tabak döner 7 liradan baslar 12 liraya kadar gider. Pilav yada patates kizartmasi ile birlikte veriliyor. Eskiden tavuk, hindi karisik yapilirdi. Simdi tavuk hindi pahalandi diye dana etinden yapiliyor. 2 farkli et var. birisi süt danasi. rengi beyaz gibi. Türkiye den gelenler tavuk diye yiyor. Birde bildigimiz dana var. Türkiye de ki gibi kirmizi et. Dönerin resmini eklemek isterken seni buldum abi. döner gözüküyor biraz fermante bugday suyu iyi gider yaninda. markette 50 cent, restoranda 3 euro civari. Bunun yüzü biraz uzunmuş.. fotoşopla biraz daralt.. Direk benim 5 yıl sonraki halimi bulmuşsun.. Haşmet Güngör yazdı: Hem de makyajsız boyasız hali Haha.. aynen.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 1 Haziranda 1100 liraya aldığım kulaklık.. Şu an 1800 lira olmuş.. https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-note-3i-tws-bluetooth-5-2-kulaklik-hibrit-aktif-gurultu-onleme-a3983-siyah-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00002281CU?magaza=Hepsiburada 19 martta 276 liraya aldığım şarj standı Şu an 547 lira.. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0864N5X2M/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 27 Aralık ta 27500 liraya aldığım telefon Şu an 40677 lira. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 24 Ağustos 2023 Paylaş 24 Ağustos 2023 Mayısta ödediğim bizim kızın okul ücretine de artan KDV farkını istedi okul. Servis ücretini de ödemiştim. Ona da fark istemelerini bekliyorum ve bunu da yadırgamıyorum artık:( 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts