Alptuğ Özcan 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Zamları yazalım Elma logolu tüm ürünlere hatrı sayılır zam geldi. (Telefon bataryası bile 1.019TL olmuş) Mazot ve benzine de güzel zam gelecek. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ben artık bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Ben artık bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. tüm dünyada. türkiye en önde gidiyor o da ayrı sorun. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Ben artık bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Amaç? Biliyorum ama söylemeye dilim varmıyor 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tüm dünyada. türkiye en önde gidiyor o da ayrı sorun. Yok ben kendi içimizde demek istedim... Birşeyleri şişirip aa biz zam yaptık demek istiyorlar sanırım. Seçim taktiği gibi geliyor bana.. Abi sen benim gözlerimde ışıltıyı halen göremedin mi pozitif olacaksınız 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Yok ben kendi içimizde demek istedim... Birşeyleri şişirip aa biz zam yaptık demek istiyorlar sanırım. Seçim taktiği gibi geliyor bana.. Abi sen benim gözlerimde ışıltıyı halen göremedin mi pozitif olacaksınız Üstte arkadaş tüp fiyatını yazmış mesela. son sene nasıl iki katına çıkmış grafik burada. Bizde dolar epeydir 14-15 aralığındaydı. Dolar sabit kalsa bile gaz iki katına çıkmış. Bunu görmeyip yaaa her şeye zam demek yanlış. Ha bizde ayrıca katmerli zamlanıyor dolar yüzünden. O da ayrı. Az ve orta gelirlinin boğazına yapıştılar. Dün itiraf etti zaten nebati 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Ümit Türk yazdı: Ben artık bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. kasıt derken? herşeyin planlandığı şekilde yürüdüğü gayet net olarak açıklandı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dün itiraf etti zaten nebati açıklama yaptı gayet açık ve net idi daha ne desin, gözleri de ayrı bir ışıklı 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: ışıklı Işık değil lütfen "Işıltııı" 🤑 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 (düzenlendi) bu kış battaniye satışları patlar. 7 Haziran 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: paranla gaz alabileceğini varsıyorsun yani? hayatta paradan önemli şeyler var mesela çay demleyebilmek günde 133 kg ? kürekle mi atıon? Pelet sobasında ne yakacak ki abi. Verim yok habire yükleme yapıyor. Ayvalıkta 3 ton altına inmiyor yakıtı. İstde daha çok yakar. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Eskiden kredi kartına taksidi hiç sevmezdim. Genelde peşin öderdim. Ama artık peşin parayla en kötü döviz alıp her şeyi kredi kartına taksit yapıyorum. Sıkıştığım yerde dövizi bozdurup destek atıyorum ve her türlü kardayım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Hakan Yavaş yazdı: Ama artık peşin parayla en kötü döviz alıp her şeyi kredi kartına taksit yapıyorum. ben de aynı sayın meslektaşım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2022 Paylaş 7 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Erik yer misin. Kütür kütür Tamam ya açacağım senin erik konunu, her yerden laf sokuluyormuşsun gibi geliyor bana ama önce boş kalayım, temizleyim, ayıklayım.. Çağlar Bayur yazdı: açıklama yaptı gayet açık ve net idi daha ne desin, gözleri de ayrı bir ışıklı Bizim tercihimiz dedi.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Fiyatı artacak korkusuyla harç borç Edremite ısı pompası almaya gidiyorum yazın ortasında. Şu an otobüsteyim slm 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Tamam ya açacağım senin erik konunu, her yerden laf sokuluyormuşsun gibi geliyor bana ama önce boş kalayım, temizleyim, ayıklayım.. Bizim tercihimiz dedi.. Erik konusunda ne oldu da kapandı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Erik konusunda ne oldu da kapandı. dalda manda yuva yapmış düştü ufff oldu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Emre Şimşek yazdı: Fiyatı artacak korkusuyla harç borç Edremite ısı pompası almaya gidiyorum yazın ortasında. Şu an otobüsteyim slm ısı pompası da nedir? Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: ısı pompası da nedir? https://www.baymak.com.tr/isi-pompasi-nedir demişler 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Erik konusunda ne oldu da kapandı. Erik hariç her şey konuşuldu.. siyaset devlet vs. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: ısı pompası da nedir? yazkış her yola gelir Mehmet Ozyurek yazdı: Erik hariç her şey konuşuldu.. siyaset devlet vs. kiraz da vardı ama lütfen 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Erik hariç her şey konuşuldu.. siyaset devlet vs. Platon un devleti mi? Devlet: Hasan Ali Yücel Klasikleri : Platon, Sabahattin Eyüboğlu, M. Ali Cimcoz: Amazon.com.tr: Kitap Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Cem Işık yazdı: https://www.baymak.com.tr/isi-pompasi-nedir demişler biraz yoğun bugün. bunu nereye bağlıyoruz kombiye mi? yoksa klima gibi mi çalışıyor? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: dalda manda yuva yapmış düştü ufff oldu Erik dalı gevrektir, tabi düşer olsa da yesek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Doğan Arşiray yazdı: biraz yoğun bugün. bunu nereye bağlıyoruz kombiye mi? yoksa klima gibi mi çalışıyor? ikisinin yerine Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 Dini eriğe alet etmeyin arkadaşlar. O başkaydı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts