Ali Darbaz 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Araba şehir içi 1,8 lira yakıyor… vaat ber Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Bugun itibari ile çalıştığım fabrikada doğalgaz birim fiyatı 12,5 TL/sm3 + kdv oldu:( Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: koko yerken iyiydi ama 🤪 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Araba şehir içi 1,8 lira yakıyor… vaat ber hangi şehir ben de oraya taşınayım? çok iyi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Çağlar Bayur yazdı: hangi şehir ben de oraya taşınayım? çok iyi Paşaköy’den riva yolu işte 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Paşaköy’den riva yolu işte İstanbul un kremalı yerleri yani, oraları bilmem 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Avrupa enflasyon haritasıymış... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Grafik hatalı.. 20 40 80 diye gidiyor. normalde çooook yukardayız. 0 20 40 60 80 gitmesi gerek. logaritmik olursa türkiye görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 2 Haziran 2022 Paylaş 2 Haziran 2022 Avrupa geneli en doğru olan şu. He Türkiye için hissedilen enflasyon bence %200-250 filan ama 80 üstü gösteriyor. Türkiye'yi arayanlar için söyleyelim baştan, en üste bakın sağa doğru.. İsviçre reis yine negatif enflasyonda. Helal olsun ne diyelim. Bizi en çok kıskanan ülke onlar zaten... Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Ülkemizdeki enflasyonun Afganistan'daki enflasyondan fazla olması beni çok üzüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Ali Tuğberk Avar yazdı: Avrupa geneli en doğru olan şu. He Türkiye için hissedilen enflasyon bence %200-250 filan ama 80 üstü gösteriyor. Türkiye'yi arayanlar için söyleyelim baştan, en üste bakın sağa doğru.. İsviçre reis yine negatif enflasyonda. Helal olsun ne diyelim. Bizi en çok kıskanan ülke onlar zaten... Bunu kim yayınlamış ? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Haziran 2022 Paylaş 3 Haziran 2022 Kıbrıs neden tek devletmiş gibi yayınlamış. 😡 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Serkan Karadağ yazdı: Kıbrıs neden tek devletmiş gibi yayınlamış. 😡 Tek devlet olduğu için. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Tek devlet olduğu için. nasıl yani tek devlet? konu silinecek mi denemesi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl yani tek devlet? konu silinecek mi denemesi Bm de tek kıbrıs var bitti gitti 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bm de tek kıbrıs var bitti gitti sınırları nedir? Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bm de tek kıbrıs var bitti gitti Bkz:(Adam Kazandı) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 https://t24.com.tr/haber/denktas-erbakan-kibrisin-tamamini-alacakti,306657 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 20 senelik arabanın 150.000 TL olduğu yerde konuşulan konulardan biri Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Mehmet Göktürk yazdı: bi ada şeklinde.. Doğru mu anladım? demek istediğiniz; “tek kıbrıs var. Bm adanın tamamını kabul görüyor. Bm ve diğer ülkeler sadece rumları tanıyor. bitti gitti diyerek ben de bunları onaylıyorum” Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doğru mu anladım? demek istediğiniz; “tek kıbrıs var. Bm adanın tamamını kabul görüyor. Bm ve diğer ülkeler sadece rumları tanıyor. bitti gitti diyerek ben de bunları onaylıyorum” Dünyada KKTC'yi devlet olarak kabul eden tek ülkeyiz. BM'nin ve tüm dünyanın gözünde KKTC bir "defakto" Yani bir ülke içinde kendi yönetimini yapan bir alan. Misal, tüm KKTC vatandaşları Kıbrıs vatandaşı olduklarından AB üyesi vatandaşlarla eşit haklara sahipler. Bir ülkenin "ülke" olarak kabul edilmesinin tek yolu, BM tarafından tanınmış olmak. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Sani Gerşon yazdı: Dünyada KKTC'yi devlet olarak kabul eden tek ülkeyiz. BM'nin ve tüm dünyanın gözünde KKTC bir "defakto" Yani bir ülke içinde kendi yönetimini yapan bir alan. Misal, tüm KKTC vatandaşları Kıbrıs vatandaşı olduklarından AB üyesi vatandaşlarla eşit haklara sahipler. Bir ülkenin "ülke" olarak kabul edilmesinin tek yolu, BM tarafından tanınmış olmak. Ben hocaya “bitti gitti” vurgusunu soruyorum aslında Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Haziran 2022 Paylaş 5 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben hocaya “bitti gitti” vurgusunu soruyorum aslında Tüm dünya bitti gitti demiş 74'ten beri, hoca dese nolur Biz kendimizi bilelim, 74'e kadar verilen sivil ve askeri şehitleri, kahramanlıkları unutmayalım, yeter. Yorum bağlantısı
Recommended Posts