Servet Aydın 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 % 17 + döviz kuru olarak bize yansıyor.. Öyle böyle değil hemde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Neriman damdan dolaaaanıııır. Kim o.. neden dolanıyormuş ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bedava avro kuru üstünden %17 ... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kim o.. neden dolanıyormuş ? Halime isminin geçtiği bi türkü vardı aralarında bir bağlantı olabilir Kim olduğu konusunda çeşitli söylentiler olup aslında kim olduğu belli değildir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: % 17 + döviz kuru olarak bize yansıyor.. (% 17 + döviz kuru) x 4 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünya savaşı planlanıyor. Başka açıklaması yok. neler duyuyorum İlkay Başaran yazdı: Fırtına öncesi sessi.......... deme yaa ww3 diyosun yani savaşların çıkış sebebi genelde para olmuştur, unutmamak lazım, bizim ülkede ise başka şeyler pusuda bekliyor...... 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: deme yaa ww3 diyosun yani savaşların çıkış sebebi genelde para olmuştur, unutmamak lazım, bizim ülkede ise başka şeyler pusuda bekliyor...... Yok be abi geyik yapıyorum. Birşey olacağı yok. 3.dünya savaşı falan çıkmaz. Bunu da yaz buraya. Bişeyleri biliyor da söylemeyip bekliyor izlenimi yapıp tansiyon verme huyun yok mu öldürüyor beni 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: savaşların çıkış sebebi genelde para olmuştur, hiçbir zaman para olmadı? savşa hazırlanırken kullanılan ülke paraları karşılığı müttefiklikler kuruldu o ayrı, manyaq hitler silah için hammaddeyi isviçre banknotu ile aldığı için bir tek oraya girmedi, hatta fransaya girerken uslu uslu az ilhak etti o kadar. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: hiçbir zaman para olmadı? savşa hazırlanırken kullanılan ülke paraları karşılığı müttefiklikler kuruldu o ayrı, manyaq hitler silah için hammaddeyi isviçre banknotu ile aldığı için bir tek oraya girmedi, hatta fransaya girerken uslu uslu az ilhak etti o kadar. Hitler alman bile değildi bu arada neyin kafasını yaşıyorsa artık. Hitler, The Rise of Evil güzel film bu arada. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Yok be abi geyik yapıyorum. Birşey olacağı yok. 3.dünya savaşı falan çıkmaz. Bunu da yaz buraya. Bişeyleri biliyor da söylemeyip bekliyor izlenimi yapıp tansiyon verme huyun yok mu öldürüyor beni biliyorum çünki, bu işin sonu savaştır net ve kesin, eninde sonunda olacak, haa hemen şuanki durum evrilirmi bilmiyorum ama olacak kardeş, şimdilik zorlanıyorlayor ama son raddeye gelirse.... inşallah görmeyiz... 30 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Hitler alman bile değildi bu arada neyin kafasını yaşıyorsa artık. Hitler, The Rise of Evil güzel film bu arada. Hitler diye biri yok. Uydurmayın 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hitler diye biri yok. Uydurmayın Bu ne o zaman bay mükemmel? Ali Cihangiroğlu yazdı: biliyorum çünki, bu işin sonu savaştır net ve kesin, eninde sonunda olacak, haa hemen evirilirmi bilmiyorum ama olacak kardeş, inşallah görmeyiz... Tabi meslek harita teknikerliği olunca yeni haritalar çıksın iş kapalım modundasın. Yemezler 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hiçbir zaman para olmadı? savşa hazırlanırken kullanılan ülke paraları karşılığı müttefiklikler kuruldu o ayrı, manyaq hitler silah için hammaddeyi isviçre banknotu ile aldığı için bir tek oraya girmedi, hatta fransaya girerken uslu uslu az ilhak etti o kadar. genelde dedim yalnız, bu arada hitlerin durumuda karışık bu arada, neyse bu böyle, yaz kenara unutma, yine haklı çıkacağım, hep çıktığım gibi ve diyorumki insanlık savaşsız rahat edemez, ayrıca bu nüfusta fazla, indirilecek, öyle yada böyle... Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hitler diye biri yok. Uydurmayın İlkay Başaran yazdı: Bu ne o zaman bay mükemmel? Tabi meslek harita teknikerliği olunca yeni haritalar çıksın iş kapalım modundasın. Yemezler ohoo yeni haritalara çıkacak o net, hemde baya yakınımızda çıkacak fakat ben bıraktım gibi bu işleri, yetti gari... şimdiki planım durumu izlemek, baktım gidişat kötü ilk yapacağım her iki gözümede trifocal akıllı mercek taktırmak olacak, lazım olacak bu gözler... 30 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Pandemiyi de dünya nüfusunu azaltmak için yaptılar. Harbiden böyle mi düşünüyorsun Ali abi. 8 10 kişi toplanıyorlar. İçtima defteri geliyor (2 milyon kişi tabur komutanı şoförü ) "Len olm 8 milyar olmuşuz ya bunu 4 e çekmek lazım. Hadi savaş çıkarak." Bu mu? Yurdaer Elay yazdı: Dünya'nın yaşını 24 saate sığdırırsak insan atalarımız 2 dakika önce yürümeye başlamışlar. Çok uzun bir süre varolmayı beklemişiz O iki dakikayı da 24 saate bölersek son 3 saniye gelmişiz. Nasıl tutturduysak 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Pandemiyi de dünya nüfusunu azaltmak için yaptılar. Harbiden böyle mi düşünüyorsun Ali abi. 8 10 kişi toplanıyorlar. İçtima defteri geliyor (2 milyon kişi tabur komutanı şoförü ) "Len olm 8 milyar olmuşuz ya bunu 4 e çekmek lazım. Hadi savaş çıkarak." Bu mu? olabilirde ne biliyorsun olmadığını, nüfus azalacak ama nasıl yapacaklar yada önce doğamı yapacak göreceğiz ömrümüz yeterse... ve evet bu bukadar basit, ne sandın iyilik güzellikmi bu işler öyle yürümüyor kardeş bakma sen makyaja, ilk ayvayı yiyecekleride yazayım, ortadadoğudaki milletler, savaş olmazsa zaten büyük göçlerle duman olacaklar, bu göçler bile belkide savaşı tetkleyebilir ve anında harcalar hiç acımazlar bu insanları, hayatta almazlar ülkelerine, bak daha bir suriyeliyi kaldırımadılar 3-5 kişi oda seçerek alıyorlar, sanıyormusunki alayı kalkınca buyur diyecekler, o yüzden diyorumya bu insanlıkta acıma yoktur, herşey güllük gülüstanlıkken ama hayvanlar insanlar mutlu mesut yaşasın derler, sonra hoop boom... 30 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: olabilirde ne biliyorsun olmadığını, nüfus azalacak ama nasıl yapacaklar yada önce doğamı yapacak göreceğiz ömrümüz yeterse... ve evet bu bukadar basit, ne sandın iyilik güzellikmi bu işler öyle yürümüyor kardeş bakma sen makyaja, ilk ayvayı yiyecekleride yazayım, ortadadoğudaki milletler, savaş olmazsa zaten büyük göçlerle duman olacaklar, bu göçler bilşe savaşı tetkleyebilri ve anında harcalar hiç acımazlar, o yüzden diyorumya bu insanlıkta acıma yoktur, herşey güllük gülüstanlıkken ama hayvanlar insanlar mutlu mesut yaşasın derler, sonra hoop boom... Ortadoğudakiler hala orucu bozan şeylerle uğraşıp deve sidiği içerken "günahkarlar" aldı yürüdü. Onlar kaybetmeye mahkum. Fatih surlara dayandığında meleklerin cinsiyeti tartışılıyormuş o esnada batıda Mehmet hoca yazmıştı galiba bunu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ortadoğudakiler hala orucu bozan şeylerle uğraşıp deve sidiği içerken "günahkarlar" aldı yürüdü. Onlar kaybetmeye mahkum. Fatih surlara dayandığında meleklerin cinsiyeti tartışılıyormuş o esnada batıda Mehmet hoca yazmıştı galiba bunu. valla kardeş savaş ne zaman olur nasıl olur nasıl başlar bilmem, ama bu gidişatın sonu bellidir, uzman olmaya kahin olmaya falan gerek yok, insanlık tarihine bak görüceksin, inşallah olmaz ne diyim.... ortadoğudakilere gelince, bizde bunlara sınırdaşız ne yazıkki,bizi bozanda bunlar, ilk bize gelecekler, hadi almıyoruz dedik ne yapacaksın almamak için, ha şunuda yazayım, onlarla ilk ciddi krizimiz sanırım su yüzünden olacak, yaz kenara, bu arada her devlet önce kendi refahını düşünür... şimdi önümüzde ağır bir ekonomik kriz var, üstüne birde iklimsel felaket kapıda, işler karışık, olur yada olmaz ama savaş olmaz derken bir bakmışsın delinin biri taşı atmış, böyle başlar bu işler, bakalım ne olacak, inşallah düzelir durum. 30 Mayıs 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: Hitler alman bile değildi bu arada neyin kafasını yaşıyorsa artık. 1930da bunu berlinde sesli söylese idin..... Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hitler diye biri yok. Uydurmayın güzel proce idi ama başardılar, insanlık ders aldı mı? yooo...... Mehmet Göktürk yazdı: biraz bıraktık neler konuşulmuş. hocam cafeye gitsek adam başı 85 TL 2 çay 1 kek... buralarda takılıyoruz işte pilav ayran olmuş 25 TL , tepki büyük 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: 1930da bunu berlinde sesli söylese idin..... güzel proce idi ama başardılar, insanlık ders aldı mı? yooo...... hocam cafeye gitsek adam başı 85 TL 2 çay 1 kek... buralarda takılıyoruz işte pilav ayran olmuş 25 TL , tepki büyük Millet bahçesinde ne zaman çay+kek eşliğinde yuvarlanacağuk çocuklarla 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs 2022 Paylaş 30 Mayıs 2022 İlkay Başaran yazdı: deve sidiği içerken koko yerken iyiydi ama 🤪 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Dun mutlu marketten sigara almak istedim.Zam gelecek 2 tane verebiliriz diyor.Dedim ne zammı, ne zaman gelecek,bilmiyorum bugün yarin gelecek hemde 5 6 lira birden.Fark etmez bana Niye vermiyorsun,veremem zam gelecek. Yahu bu nedir,istifcilik,karaborsa?? Anlattım insanlara,güldüler sigara diye.Iyide bunu şekere de yapıyorlar çaya da,yağa da. Herkes çıksa da memlekete bi su tutsak.Her taraf şey oldu 4 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 1 Haziran 2022 Paylaş 1 Haziran 2022 Elektrik,ekmek,doğalgaz,akaryakıt.....ZAAAAAAAAAAAAAAMS loading...... Yorum bağlantısı
Recommended Posts