İsmail Kurnaz 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Arkadaşlar iyi günler geçtiğimiz günlerde başıma talihsiz bir kaza sonucu sol fardan darbe aldı aracın sol far orjinali ile değişti aracı teslim aldığında 1 dk bir far 1 saniye kapanıp geri yanıyordu ve far bir süre sonra uzunlarda takılı kaldı yeni ampul taktım ancak yine uzunlarda takılı kaldı elektrikciye gittim kablo tesisatı falan herşeye baktı sol farı sağ tarafa takınca çalışıyor sağ farı sola takınca çalışmıyor bilgisayara bagladi arıza vermiyor bcm beynine kod attı yine olmuyor bcm beyni arızalı dediler beyinciye gönderdim beyin sağlam diyorlar yapılabilecek ne var daha önce başına gelen tecrübesi olan varmı yardımcı olabilir misiniz Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 Tecrübe etmedim ama sol far tesisatta bir sorun var gibi. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 İsmail Kurnaz yazdı: Arkadaşlar iyi günler geçtiğimiz günlerde başıma talihsiz bir kaza sonucu sol fardan darbe aldı aracın sol far orjinali ile değişti aracı teslim aldığında 1 dk bir far 1 saniye kapanıp geri yanıyordu ve far bir süre sonra uzunlarda takılı kaldı yeni ampul taktım ancak yine uzunlarda takılı kaldı elektrikciye gittim kablo tesisatı falan herşeye baktı sol farı sağ tarafa takınca çalışıyor sağ farı sola takınca çalışmıyor bilgisayara bagladi arıza vermiyor bcm beynine kod attı yine olmuyor bcm beyni arızalı dediler beyinciye gönderdim beyin sağlam diyorlar yapılabilecek ne var daha önce başına gelen tecrübesi olan varmı yardımcı olabilir misiniz Bence takılan farda sorun var gibi duruyor. Yorum bağlantısı
İsmail Kurnaz 25 Ekim 2021 Yazar Paylaş 25 Ekim 2021 Hepsi kontrol edildi ne sigortası ne tesisatı bu baya antik bir arıza sanirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2021 Paylaş 25 Ekim 2021 olayın başına dönersek bir hasar var, bu hasarda takılan far solda çalışmıyor , sağa alınca çalışması kafa karıştırıcı , bu denemeyi siz mi yaptınız, elektrikçi veya başka bir usta mı anlattı denedim diye? Yorum bağlantısı
Recommended Posts