İçeriğe Yönlendir

150.000 Lira Civarında Araç Önerileriniz

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2 yaşında tramersiz, otomatik, 30 bin km’ye kadar, 1.4 a4’ler 180-190 bin lira. A4 nere golf nere. Akıl işi değil. 

Golf ile A3 arasinda hic bir fark yok. Biri dugune gider gibi giyinmis, digeri ise gider gibi giyinmis ayni kadin :D

A4 ise sedan malesef olmuyor

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Sunrooflu araç kullanıcısı olarak kesinlikle katılıyorum hatta artırıyorum. Sunroof kesim yerinde eğer bir hata varsa, fabrikasyon veya sonradan olabilir, pas alır. Tavan sacı içinden yürür. 

Mazda bayileri indirime girmiş bu arada. 

o paraya ben olsam d segment bakardım. Birkaç yıllık mondeo, superb, a4 gibi güzel ve konforlu makineler var. Kendinizi hb dar araca mahkûm etmeyin. 

Esim mahkum ediyor malesef. Sedan ya da suv kullanmak istemiyor.

Alptuğ Özcan yazdı:

Bence tüm forumda sizin hangi araçta karar kılacağınızı merak ediyor 😁

Napayim ben de kendi capimda heyecan yaratiyorum :)

tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

yeni Ceed e bakın marka takıntınız yoksa.

VW takıntısı olan ve halihazırda Jetta ya binen bir arkadaşla tesadüfen Kia bayiinde karşılaştık.

Golf ten sonra bakmıştı Ceed e, yorumu ilgi çekiciydi..

Golften çok ama çok ucuz ve kesinlikle çok daha kaliteli ve keyifli...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eşin sözü geçiyorsa yapacak birşey yok :D benimkide bastırıyor ama ben diretiyorum, ikimizde kullanacağız ona göre alacağız diye, şimdi yeni trendim Ford Ranger Raptor, 5 küsür mt. boyuyla canavar, bakalım ne diyecek bizim müdür :D bir kez son kasa Wildtrak a bindirmiştim, daha doğrusu tırmanmıştı :) kamyon sürmek istemiyorum demişti, ama hanım bak bu oto vites diyince bir an gözü parlamıştı, dur bakalım buna ne diyecek 10 ileri oto diyim bakalım kanacakmı :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Armağan Pekatik yazdı:

Mazda cam tavan yapsa keşke. Kesin almıştım

Ama 20 bin km uzeri cx-3 ve 3 lerin malzeme sorunu var

2017 model 22k km de CX3 direksiyona dikkat

x16_732224045yjx.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Armağan Pekatik yazdı:

x16_732224045yjx.jpg

45k kullandım. Direksiyon üzerindeki izin metal izi olduğu çok net belli oluyor. 

Şu an 100.kyı geçen arkadaşım var sorunsuz yürüyor 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Armağan Pekatik yazdı:

x16_732224045yjx.jpg

İlk defa gördüm. Deri soyulması 100 binden sonra başlıyor. Bunda başka bir şey var. Ben sevdiğim deri kılıfı Diktim. 90 binde. Deri hiç soyulmamıştı. Hatta gerçek deriyi de korumuş olurum dedim. 

Ahmet Çankaya yazdı:

yeni Ceed e bakın marka takıntınız yoksa.

VW takıntısı olan ve halihazırda Jetta ya binen bir arkadaşla tesadüfen Kia bayiinde karşılaştık.

Golf ten sonra bakmıştı Ceed e, yorumu ilgi çekiciydi..

Golften çok ama çok ucuz ve kesinlikle çok daha kaliteli ve keyifli...

Ceed de ucuz değil ki. Ama donanımı çok çok dolu. Kia sağlam araba. Amerika’da çok tercih ediliyor. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ceed de ucuz değil ki. Ama donanımı çok çok dolu. Kia sağlam araba. Amerika’da çok tercih ediliyor. 

Haziran sonunda sanırım en dolu paketinden sunroof eksik olanı 140 a veriyorlardı...

Ali Gök yazdı:

tartışmaya çok açık :)

Birçok marka araca bindim. Fiyatına göre en iyiler arasında... Tabiki bana göre...

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

1 tane fiesta 2000 flair (şehir içi için)

1 tane focus 2004 cmax (aile için)

1 tane focus 2004 ghia (karizma için)

1 tane renault toros (köy için)

1 tane VW Bora (konfor için)

1 tane doğan slx (sanayi için)

170 etti sanırım :D

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ahmet Çankaya yazdı:

Haziran sonunda sanırım en dolu paketinden sunroof eksik olanı 140 a veriyorlardı...

Birçok marka araca bindim. Fiyatına göre en iyiler arasında... Tabiki bana göre...

1 serisi yol tutuşu çok iyi

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

tabi her gün e5 te 80 km/saat hızla yarış halindeyiz slalom yapıyoruz.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kia hunday yalıtım olarakta iyiler bu arada koreliler iyi, japonlardan özellikle...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

tabi her gün e5 te 80 km/saat hızla yarış halindeyiz slalom yapıyoruz.

Yol tutuş kaliteli lastik gibidir. Belki 5 senede bir kere lazım olur, hayat kurtarır. 

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Kia hunday yalıtım olarakta iyiler bu arada koreliler iyi, japonlardan özellikle...

göz boyama. Yalıtım falan :) o kadar çok şikayet aldı ki, mazda 6, 2016’da makyajlandı tam 70 noktadan yalıtım iyileştirildi. 4.nesil mazda 3’ü test edenler ses yalıtımı ile ilgili japon devrimi diyor. Japonlar arasında tabi. Ama yeni toyota çok kötü mesala. Ultra kötü. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yol tutuş kaliteli lastik gibidir. Belki 5 senede bir kere lazım olur, hayat kurtarır. 

Katılmıyorum.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Güvenlikten ziyade sürüş keyfi var, karda kışta önden çekerler daha iyi.
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Katılmıyorum.

Neye katılmadığınızı anlamadım

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

45k kullandım. Direksiyon üzerindeki izin metal izi olduğu çok net belli oluyor. 

Şu an 100.kyı geçen arkadaşım var sorunsuz yürüyor 

Test aracı vardı vitesi silinmişti ve aşınmıştı

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

göz boyama. Yalıtım falan :) o kadar çok şikayet aldı ki, mazda 6, 2016’da makyajlandı tam 70 noktadan yalıtım iyileştirildi. 4.nesil mazda 3’ü test edenler ses yalıtımı ile ilgili japon devrimi diyor. Japonlar arasında tabi. Ama yeni toyota çok kötü mesala. Ultra kötü. 

zaten Kore daha iyi dedim kardeş, japon değil, toyota zaten listemde bile değil adam gibi modeli bile yok, pikabı asla değil, yalıtım bence en başta olması gereken şey, o yoksa benim gözümde beş para etmez o araç, arabayı tamamen keyfim için alıyorum, ses mes olmayacak en az olacak...

Gücümün yettiği aracı alacağım elbet ama o yalıtım yinede parasına göre olacak, ne demek yalıtım göz boyama onu sağlamak zor ve masraflı, ucuz basit bir iş sandın sanırım, aracın tasarımı bile ona göre olmalı,  diğer şeylerde elbet olacak ama bu kesin olacak, yalıtımı zayıf araba çöp benim için, bu yaştan sonra hiç çekemem hemde tamamen keyfim için lüks için aldığım arabada...

o yüzden alabilirsem batmazsak 2. el üst sınıf araç dışında almam, gücüm yeterse sıfır Kuga gibi birşey belki, hadi alamadım yada mecbur kalırsam kalırsam sadece i10 alırım onuda hanıma veririm, onunla idare ederiz artık çünki ben i10 alınca daha araba almam Motorsiklete binerim, yerim arabayı :D

yaş 46 bundan sonra tırtlarla işim olmaz....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Armağan Pekatik

Arkadaslar 2019 Mayıs cıkıslı 10bin km de Pejo 3008 gt line aldım

eşimi zor ikna ettim

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Hayırlı olsun o zaman başlıktaki 170 bin bandı kırıldı

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
Erkam Elma yazdı:

Hayırlı olsun o zaman başlıktaki 170 bin bandı kırıldı

Hem de ne kırıldı

180+polo yu verdik :)

240 etti

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Dairemsi dükkanımsı beklerdim bu paraya, hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...