Armağan Pekatik 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Selam arkadaşlar. Nasılsınız? Eşimin 2014 1.4 TDI bmt comfortlıne manuel Polo'yu satıp. Model ve sınıf yenilemek istiyoruz. aşağıdaki özelliklerde araç bakıyorum: - fiyat : 170 bin TL ye kadar - yıl : mümkünse 2016 üstü - kasa : hatchback 5 kapı - vites : otomatik - yakıt : farketmez. Benzinli tercihimdir. Dizel de olur. - zorunlu donanım: sunroof/cam tavan, geri görüş kamerası - olsa iyi olur : kör nokta uyarı, şerit takip, çarpışma önleyici - paket : mümkünse spor paket olmasın 40-45 yanak lastikler can yakıyor Marka farketmeksizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen paket paket belirtiniz. 2017 BMW 118 Lux. Line gibi. Aracımı forumdan isteyen olursa satabilirim. Forumda böyle bir aracı olan varsa alabilirim. Takasa teklifleri olur Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Başlıkta 170 konuda 160 yazmışsınız 10bin tl az bir fark değil Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Sinan Akgöl yazdı: Subaru XV derim bende. çok zor bir araç o. Güzel evet kaliteli evet. uzun dönem yürütmesi biraz tuzluya patlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Murat Atagenç yazdı: Bmw 118i bencede. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Fatih Evcin yazdı: bencede. Murat Atagenç yazdı: Bmw 118i 3 silindir motorlarında yüksek oranda şikayet var. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 Uğur Kamil yazdı: Başlıkta 170 konuda 160 yazmışsınız 10bin tl az bir fark değil Çok özür dilerim düzelttim Mehmet Göktürk yazdı: suzuki vitara Mert Gulkokan yazdı: Bu fiyata çıkıldıktan sonra mini suv tarzı birşey güzel olur Ford ecosport Seat arona Özellikle seatın hem 1.0 tsi hemde 1.6 tdi versiyonları bütçenizin altında SUV - mini SUV istemiyoruz. Hatchback Murat Atagenç yazdı: Bmw 118i Lütfen paket de belirtir misiniz? 1.18 in sport/M paketleri cok rahatsız. Öyle olmayanlarda donanım yok. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Armağan Pekatik yazdı: Lütfen paket de belirtir misiniz? 1.18 in sport/M paketleri cok rahatsız. Öyle olmayanlarda donanım yok. Joy plusların ya da one editionların donanımlı sipariş edilmişlerine bakmalısınız. Mert Gulkokan yazdı: Bu fiyata çıkıldıktan sonra mini suv tarzı birşey güzel olur Ford ecosport Seat arona Özellikle seatın hem 1.0 tsi hemde 1.6 tdi versiyonları bütçenizin altında Aronada sunroof ya da cam tavan yok. Karoq pahalı Ecosportun şeklini kabullenmek lazım Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Sinan Akgöl yazdı: 3 silindir motorlarında yüksek oranda şikayet var. A3 çok yakışıklı ama içi de bir o kadar çirkin. Hem de DSG gibi bir sorunu var. A Class zaten kıyaslamaya bile değmez Pahalı 5 kapı hatchback için başka seçenekte yok. Premium olmasına gerek yoksa ve bulunabilirse Mazda3 hb olabilir ama işte 2.el bulmak mesele 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Murat Atagenç yazdı: A3 çok yakışıklı ama içi de bir o kadar çirkin. Hem de DSG gibi bir sorunu var. A Class zaten kıyaslamaya bile değmez Pahalı 5 kapı hatchback için başka seçenekte yok. Premium olmasına gerek yoksa ve bulunabilirse Mazda3 hb olabilir ama işte 2.el bulmak mesele Bende sizinle aynı fikirdeyim en mantıklısı 1.18i gibi gelse de donanım bazında, onunda motor şikayetleri oranı yüksek diye söylemiştim Marka kullanıcısı olarak takip ettiğim kadarıyla memnuniyet sıkıntısı var o motorda ve trim kalitesinde. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Mercedes A200 dış ve iç tasarım olarak hep çok hoşuma gitmiştir. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 Vasfi Gişten yazdı: Mercedes A200 dış ve iç tasarım olarak hep çok hoşuma gitmiştir. A200 çok klostrofobik. Arka koltukta kimse oturamıyor. AMG de büyük bir konfor sorunu var. 18" 40 yanak runflat lastikler ve o amg süspansiyon düşman başına. (2018 öncesi) Eski kasa A lardan uzak durmak lazım sanırım. Murat Atagenç yazdı: A3 çok yakışıklı ama içi de bir o kadar çirkin. Hem de DSG gibi bir sorunu var. A Class zaten kıyaslamaya bile değmez Pahalı 5 kapı hatchback için başka seçenekte yok. Premium olmasına gerek yoksa ve bulunabilirse Mazda3 hb olabilir ama işte 2.el bulmak mesele Mazda3 cok güzel. Gerçekten ikinci el sorun ayrıca Mazda da sunroof yok sanırım. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Armağan Pekatik yazdı: A200 çok klostrofobik. Arka koltukta kimse oturamıyor. AMG de büyük bir konfor sorunu var. 18" 40 yanak runflat lastikler ve o amg süspansiyon düşman başına. (2018 öncesi) Eski kasa A lardan uzak durmak lazım sanırım. O kadar detayını bilmiyorum ama tasarım olarak bende ayrı bir yeri var. ☺️ Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Dün arkadaşım sıfır golf dizel otomatik comfort sunruflu golf aldı 168.500 tl 3 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: Dün arkadaşım sıfır golf dizel otomatik comfort sunruflu golf aldı 168.500 tl Ilk baktigim araclardan. Ikinci eli sifirindan pahali olan nadide araclardan Golf 1.6tdi highline da geri gorus kamerasi yok Carpisma onleyici, seri takip, kor nokta vs hic girmiyorum bile. VW iyice simardi 21 Eylül 2019 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Peugeot 3008 derim ben o fiyata güzel araç bulunur. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 ibiza? girtlak dolu paketinde istediginiz ozellikler var diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: ibiza? girtlak dolu paketinde istediginiz ozellikler var diye biliyorum. En az C sinifi istiyoruz. Saniyorum polo ile ayni sinifta o. Ayrica girtlak dolu paketinde artik ne var ki VW grubunda. Buyuk ekran, celik jant, kayar sinyal "Opsiyonel Adaptif Hız Sabitleme Sistemi trafiğe uyum sağlar.Opsiyonel olarak sunulan Front Assist acil durumlarda frenleme yapar ve Yorgunluk Tespit Sistemi mola vermen gerektiğini hatırlatır. Yolda seni ne bekliyor olursa olsun, arkandayız. " Bu opsiyonlari istersen 6 ay sonra arac gelir 21 Eylül 2019 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 mesela örnek ilan tanımam etmem satıcıyı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-gurel-oto-garantili-2018-3008-1.6-bluehdi-active-eat6-72.374-km-736639591/detay 3008 1,6tdci eat6 şanzıman ile 1 Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 Eylül 2019 Yazar Paylaş 21 Eylül 2019 Hakan Gürsu yazdı: Peugeot 3008 derim ben o fiyata güzel araç bulunur. Suv istemiyoruz. Tesekkurler Çağlar Bayur yazdı: mesela örnek ilan tanımam etmem satıcıyı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-gurel-oto-garantili-2018-3008-1.6-bluehdi-active-eat6-72.374-km-736639591/detay 3008 1,6tdci eat6 şanzıman ile Caglar abi selamlar. SUV istemiyoruz Mehmet Göktürk yazdı: suzuki vitara Mehmet abi sana da selamlar 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Eylül 2019 Paylaş 21 Eylül 2019 Armağan Pekatik yazdı: En az C sinifi istiyoruz. Saniyorum polo ile ayni sinifta o. Ayrica girtlak dolu paketinde artik ne var ki VW grubunda. Buyuk ekran, celik jant, kayar sinyal "Opsiyonel Adaptif Hız Sabitleme Sistemi trafiğe uyum sağlar.Opsiyonel olarak sunulan Front Assist acil durumlarda frenleme yapar ve Yorgunluk Tespit Sistemi mola vermen gerektiğini hatırlatır. Yolda seni ne bekliyor olursa olsun, arkandayız. " Bu opsiyonlari istersen 6 ay sonra arac gelir İbiza da var cogu istediginiz. Segment fikrinize bisey diyemem. Fikirdi benimkisi 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts