Murat Öngür 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Merhabalar kullandığım LED ampulün birisinin fanı bozuldu , bu şekilde kullansam zararı olur mu ? Aşırı ısınma olur mu ? Sonuçta halojen lerin hiç birisinde yada xenonlarda da fan yok . Bu şekilde yangın aşırı ısınma gibi problem yasarmiyim ? Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 yangın yaşanmaz ama ledlerin ömrü kısa olur Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 Mehmet Cihat yazdı: yangın yaşanmaz ama ledlerin ömrü kısa olur Ömrü önemli değil ama herhangi bir sıkıntı yaşanır mı duman çıkması gibi ? Sonuçta kapalı far kapaklı DC 9v 0.10 a fan Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: hala çalışıyor ise çok iyi Çalışıyor şimdiye kullandığım en iyi ışık gücüne sahip LED di , eski led kere baktım evde fanları yok evde adaptör ile çalıştırdım ek değmeyecek kadar sıcak olmuş Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Ekim 2021 Yazar Paylaş 22 Ekim 2021 bulabilir isem fan alıp takacağım , şuan anlaşmazlık açtım para iadesi alır isem yeniden alırım aliekpsresden Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Isındıkça verdiği ışık düşer. Millet deli gibi para harcıyor şu led olayına. Uzun ömürlü deniyor. Vallahi halojenden daha kısa ömrü var. Daha masraflı. Aydınlatması halojene göre tasarlanmış farda daha kötü hem de 5 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Isındıkça verdiği ışık düşer. Millet deli gibi para harcıyor şu led olayına. Uzun ömürlü deniyor. Vallahi halojenden daha kısa ömrü var. Daha masraflı. Aydınlatması halojene göre tasarlanmış farda daha kötü hem de Hele yağmurlu havalarda perişan ediyor adamı. Halojenin yerini asla tutmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Bende 1 adet h4 led var. Sağlam. Fanını kullanabilirseniz göndereyim ptesi kargo ile. Markasını hatırlamıyorum ama. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Fan bozuldu ise ve değiştiremiyorsanız ısıyı dağıtacak aluminyum pasif soğutuculardan koyabilirsiniz. Eski ekran kartlarında olanlara benzer. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Ekim 2021 Yazar Paylaş 23 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Isındıkça verdiği ışık düşer. Millet deli gibi para harcıyor şu led olayına. Uzun ömürlü deniyor. Vallahi halojenden daha kısa ömrü var. Daha masraflı. Aydınlatması halojene göre tasarlanmış farda daha kötü hem de Valla ben kullanıyorum ilk defa başıma geldi böyle bir olay . Uzunlar da da var 2 senedir bir şey olmadı Erhan Doruk yazdı: Fan bozuldu ise ve değiştiremiyorsanız ısıyı dağıtacak aluminyum pasif soğutuculardan koyabilirsiniz. Eski ekran kartlarında olanlara benzer. Tşk ederim . Bir yere bakacağım İst da Karaköy de Selanik pasajı var bulamazsam ararım Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Burada gizli bir mesaj mı var ? Ben mi anlamadım ? 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 (düzenlendi) Hasan Karabekiroglu yazdı: Burada gizli bir mesaj mı var ? Ben mi anlamadım ? Ben yarın gelmiyorum 🙄 diğer konuda zaten “sen gel ayarladık alevli malevli bir şeyler” tarzında konuştular 🤭 23 Ekim 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Ben yarın gelmiyorum [emoji849] diğer konuda zaten “sen gel ayarladık alevli malevli bir şeyler” tarzında konuştular [emoji2960]Kaçabilirsin ama saklananzsın bebişim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 M. Asım Kahraman yazdı: Hele yağmurlu havalarda perişan ediyor adamı. Halojenin yerini asla tutmuyor. o renk ısısı ile alakalı birşeyç beyaz olursa aydınlatmaz. 4300K led ler var. tam gün ışığı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts