Serkan Toker 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: Sileceği tırt mondeo'lar pert fiyatına... Profile renegade falan yazmışsın ama bana sökmez aslanım.. 4 çekeri çalışıyor mu yoksa sadece rüzgar mı yapıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Profile renegade falan yazmışsın ama bana sökmez aslanım.. 4 çekeri çalışıyor mu yoksa sadece rüzgar mı yapıyor ? 4 çekeri yok. Olsa dükkan senin. Ama sileceği çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: 4 çekeri yok. Olsa dükkan senin. Ama sileceği çalışıyor Bizimde çalışıyor lem sadece gözyaşı silme modu yok. Zaten süratli araba gerekte yok ama olsun fark var mı diye sormuşlar.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Bizimde çalışıyor lem sadece gözyaşı silme modu yok. Zaten süratli araba gerekte yok ama olsun fark var mı diye sormuşlar.. C5 de habire gözyaşı silecem diye uğraşıyor, dur olm diyorsun, silim abi diyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Bizimde çalışıyor lem sadece gözyaşı silme modu yok. Zaten süratli araba gerekte yok ama olsun fark var mı diye sormuşlar.. Ağlatma çocuğu sende, ne diye ağlatıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: C5 de habire gözyaşı silecem diye uğraşıyor, dur olm diyorsun, silim abi diyor Yağmur sensörü bozuktur.. Bu sensör jelinden alıp yenilemek lazım aslında.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Yağmur sensörü bozuktur.. Bu sensör jelinden alıp yenilemek lazım aslında.. Fren yaptıkça tavandan öne su geliyordu, onu alıyor, iyi niyetli aslında Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Fren yaptıkça tavandan öne su geliyordu, onu alıyor, iyi niyetli aslında Tepeden tırnağa sıkıntılı o zaman.. Bizde sensöre denk gelmezse başının çaresine bak diyor. Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 20 Mart 2022 Yazar Paylaş 20 Mart 2022 (düzenlendi) Abilerim benim en çok ihtiyacım olan konu hacim. Size birşey sormak istiyorum uzunluk ve genişlik olarak Citroen C5 mi daha büyük Ford Mondeo mu? 20 Mart 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 içten mi dıştan mı , katalog hacmi mi kullanışlılık mı, c5 in hangi model yılı Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 20 Mart 2022 Yazar Paylaş 20 Mart 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: içten mi dıştan mı , katalog hacmi mi kullanışlılık mı, c5 in hangi model yılı Hocam C5 in 2010 modeli Mondeo nun 2008 modeli. Uzunluk, genişlik ve bahsettiğiniz konularda hangisinin diğerine üstünlüğü var? Teşekkürler. 20 Mart 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart 2022 Paylaş 20 Mart 2022 Hamza Bayram yazdı: konularda hangisinin diğerine üstünlüğü var üstünlük izafidir, c5 daha kısa, arka koltuk daha rahat, bagajın biçimi biraz kullanışsız, göstergeleri güzel, mondenun bagajı çok uzun dipteki laptop çantasını uzanıp almak imkansız, arka koltuk kullanışsız, iç hacmi boşa harcamışlar, daha kısa olan smax daha hacimli, ben ikisinin yerine Smax alırdım Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 20 Mart 2022 Yazar Paylaş 20 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: üstünlük izafidir, c5 daha kısa, arka koltuk daha rahat, bagajın biçimi biraz kullanışsız, göstergeleri güzel, mondenun bagajı çok uzun dipteki laptop çantasını uzanıp almak imkansız, arka koltuk kullanışsız, iç hacmi boşa harcamışlar, daha kısa olan smax daha hacimli, ben ikisinin yerine Smax alırdım Hocam sedan alacağım öneriniz için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile Mondeo dıştan daha uzun ama iç uzunluğun bir kısmını bagaj kaplıyor. Doğrumudur? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 C5 aldım ama otomatik vitesi ve az yakması sebebiyle. Mondeoda aynı vites olsa ve temiz olsa mondeo alırdım. Manuel alacak olsam ve temizini o fiyata bulsaydım Mondeo daha çekici geliyor bana. Daha önceki mondeom selective 2.0 tam otomatikti, çok hoştu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: C5 aldım ama otomatik vitesi ve az yakması sebebiyle. Mondeoda aynı vites olsa ve temiz olsa mondeo alırdım. Manuel alacak olsam ve temizini o fiyata bulsaydım Mondeo daha çekici geliyor bana. Daha önceki mondeom selective 2.0 tam otomatikti, çok hoştu bence daha güzel anlatılamazdı hazır da yeni almışı varken 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: üstünlük izafidir, c5 daha kısa, arka koltuk daha rahat, bagajın biçimi biraz kullanışsız, göstergeleri güzel, mondenun bagajı çok uzun dipteki laptop çantasını uzanıp almak imkansız, arka koltuk kullanışsız, iç hacmi boşa harcamışlar, daha kısa olan smax daha hacimli, ben ikisinin yerine Smax alırdım Arka koltuk kullanışsız mı ? bir kez Ankara-İstanbul yaptım arka koltukta gayet iyiydi. C5 dediğiniz araba ne iş yapar.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Arka koltuk kullanışsız mı ? bir kez Ankara-İstanbul yaptım arka koltukta gayet iyiydi. C5 dediğiniz araba ne iş yapar.. Gel Serkan hocam, bir turlayalım dicem de araç sanayide halen 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Gel Serkan hocam, bir turlayalım dicem de araç sanayide halen Çıkınca haberleşelim, direksiyonun göbeğine kaynak yaptırmaya mı bıraktın sanayiye ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Çıkınca haberleşelim, direksiyonun göbeğine kaynak yaptırmaya mı bıraktın sanayiye ? [emoji3]Fuzuli işler aslında, önemli bişiyi yok Direksiyona alıştım bile 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Fuzuli işler aslında, önemli bişiyi yok Direksiyona alıştım bile Aman olmasın, sanayiciler gelen elektrik faturasını tek müşteriden çıkarmaya yeminliler bu aralar. Dört tekerlek fren balatası değişimine 200 lira istediler noluyoruz dedim, elektrik faturası 2000 lira gelmiş.. Bana ne dedim 100 liraya bağladık... 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Serkan Toker yazdı: Aman olmasın, sanayiciler gelen elektrik faturasını tek müşteriden çıkarmaya yeminliler bu aralar. Dört tekerlek fren balatası değişimine 200 lira istediler noluyoruz dedim, elektrik faturası 2000 lira gelmiş.. Bana ne dedim 100 liraya bağladık... O zaman bana fena kitleyecekler sanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: O zaman bana fena kitleyecekler sanıyorum Ceğbeş bu D segment görünümlü asrın arabası değil mi, olur o kadar.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Ceğbeş bu D segment görünümlü asrın arabası değil mi, olur o kadar.. [emoji3]Sanayiden çıksın hele bir, Bilkent e geleyim, görsen seversin sen de Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Sanayiden çıksın hele bir, Bilkent e geleyim, görsen seversin sen de Yanına Mondeoyu çekerim üzülürsün.. 1 Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 22 Mart 2022 Yazar Paylaş 22 Mart 2022 (düzenlendi) Abilerim Mondeo'nun 2011 makyajlı kasalarında 1.6 160 bg ecoboost motoru mevcut mu? 2009 titanium yerine 2011 trend alabilirim. 22 Mart 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts