İçeriğe Yönlendir

Araç Gövde Dayanımları Hakkında

Bahattin Akkaya

Recommended Posts

Bahattin Akkaya
İlkay Başaran yazdı:

Kaç kg verdiniz? Malum açlık :crazy:

Perşembe günü geldim ama aç kalmıyorum :) Sultan kebap diye bir yer buldum vuruyorum çöp şişin dibine

• Beğen 4
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
Teşekkür ederim Saygılar

Cuma günü Özgür hocayla kulağınızı çınlattık. Duyulmadı mı oralardan[emoji854]
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Perşembe günü geldim ama aç kalmıyorum [emoji4] Sultan kebap diye bir yer buldum vuruyorum çöp şişin dibine
O değil. Avrupa sürünüyor ya. Öyle diyorlar a haberde. Değil mi?
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Bahattin Akkaya yazdı:

Perşembe günü geldim ama aç kalmıyorum :) Sultan kebap diye bir yer buldum vuruyorum çöp şişin dibine

İnsan bi bunlar ne yiyor falan der. İlk günden kebap ne :) ikea’da köfte falan yemiştim. Soğuk bana gelmez :) 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İnsan bi bunlar ne yiyor falan der. İlk günden kebap ne [emoji4] ikea’da köfte falan yemiştim. Soğuk bana gelmez [emoji4] 
Marine köpekbalığı? Berbat kokuyormuş bu arada.
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:
Bahattin Akkaya yazdı:
Perşembe günü geldim ama aç kalmıyorum emoji4.png Sultan kebap diye bir yer buldum vuruyorum çöp şişin dibine

O değil. Avrupa sürünüyor ya. Öyle diyorlar a haberde. Değil mi?

turizm çok zayıf masalar boş ,

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
İlkay Başaran yazdı:
Tansu Kalafatoğlu yazdı:
İnsan bi bunlar ne yiyor falan der. İlk günden kebap ne emoji4.png ikea’da köfte falan yemiştim. Soğuk bana gelmez emoji4.png 

Marine köpekbalığı? Berbat kokuyormuş bu arada.

Grönland Köpekbalığı lütfen yani.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Bahattin Akkaya

Abiler güzel insanlar, eskisi kadar çok sık uğrayamasamda halen buralardayım 😃

Bilmiyorum beni merak eden var mı? ama yeni bir hayat ve mücadele içerisindeyim bir çoğunuzun bildiği üzere. Alışmak bazen zor bazen keyifli ama iş ortamından bahsedeyim size biraz :)  Buyrun Volvo'da bir günüm

https://youtu.be/RITBUE3Kzho

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bahattin Akkaya yazdı:

Abiler güzel insanlar, eskisi kadar çok sık uğrayamasamda halen buralardayım 😃

Bilmiyorum beni merak eden var mı? ama yeni bir hayat ve mücadele içerisindeyim bir çoğunuzun bildiği üzere. Alışmak bazen zor bazen keyifli ama iş ortamından bahsedeyim size biraz :)  Buyrun Volvo'da bir günüm

https://youtu.be/RITBUE3Kzho

kayıp üye konumuz var oraya gidiyordum yolda çay molası vermişken konuya rastladım :nazar:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

30 km sanırım ev iş arası... yollarda hız sınırı 60 km/h civarı mıdır?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya
Çağlar Bayur yazdı:

30 km sanırım ev iş arası... yollarda hız sınırı 60 km/h civarı mıdır?

Yaklaşık 25 km ev iş arası. Hız sınırı genelde 80 bazı bölgelerde 70

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

videoyu izledim de, masa tenisi kahve açık havada yürüyüş geri dönüş yemek yeme sonrası kahve üstüne duş falan iyi bir motivsayon yaratıyordur. :f1:  oralarda demir çelik krizi, çip yok üretim duracak falan endişeleri ne alemde genel olarak? gaz vanaları kapanacak, ayçiçek yağı stoğunuz evde falan?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Bahattin Akkaya yazdı:

Yaklaşık 25 km ev iş arası. Hız sınırı genelde 80 bazı bölgelerde 70

Videodaki bankın arkasından şahinle ne yardırılır ama :D

Kenya eksoz. Konya mıydı

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Videodaki bankın arkasından şahinle ne yardırılır ama :D

Kenya eksoz. Konya mıydı

wrx / sti varken fakir fakir fantezi nedir yahu

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

wrx / sti varken fakir fakir fantezi nedir yahu

Ama o dinginliği ve sessizliği en güzel şahin bozar. Subaruyu bassa diye bakarlar yolda. Şahinin arkasından sövüyorlar. İşin mottosu orada abi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Ben ne zaman çalıştığınızı anlayamadım. Kahve, yürüyüş, masa tenisi 😂😂

hatta sabah gırgırı, gazete haber 😀

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

O nasıl bir iş hayatı yahu, Türkiye için baya ütopik bir sistem:) Allah bozmasın diyelim, bize de nasip olur belki bir gün .. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya
Çağlar Bayur yazdı:

videoyu izledim de, masa tenisi kahve açık havada yürüyüş geri dönüş yemek yeme sonrası kahve üstüne duş falan iyi bir motivsayon yaratıyordur. :f1:  oralarda demir çelik krizi, çip yok üretim duracak falan endişeleri ne alemde genel olarak? gaz vanaları kapanacak, ayçiçek yağı stoğunuz evde falan?

Valla abi buralarda öyle şeyler pek yok. Kimsenin de pek umrunda değil. Gaz desen burda hiç bir evin ısıtması doğalgaz ile değil. Sıkıntı yok yani

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben ne zaman çalıştığınızı anlayamadım. Kahve, yürüyüş, masa tenisi 😂😂

hatta sabah gırgırı, gazete haber 😀

Bir ara çalışıyoruz işte 😬 Ama verimli çalışıyoruz

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya
Cem Işık yazdı:

O nasıl bir iş hayatı yahu, Türkiye için baya ütopik bir sistem:) Allah bozmasın diyelim, bize de nasip olur belki bir gün .. 

inşallah her birimize nasip olur. Burada iş hayatı ve normal hayat sadece insan mutluluğu üzerine kurulmuş durumda. Video da bahsetmediğim relax roomlar var😬 Masaj koltukları ve uyuma odaları var. Şu aşamada ağır kaçar diye bahsetmedim

• Beğen 2
  • Mutlu 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Bahattin Akkaya yazdı:

Gaz desen burda hiç bir evin ısıtması doğalgaz ile değil.

ıyhhhh fakir mi bunlar yok mu kombileri :)

Cem Işık yazdı:

bi duj alıp gelecem sen latte leri hazırla

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bizde öyle imkan olacak çoluk çocuk işyerine getiririz duş aldırmaya. Bedava diye :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Seneler önce bi Alman firmasın da çalıştım ayakkabı boyacısı ve masör vardı 3 ay zor dayandılar çalışanlara

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Basf ye eğitime gitmiştik. 1 hafta. Tuvaletlerde 3 çeşit krem var kuru cilt yağlı vb. Hayatında eline krem sürmemiş adamlar 10 kere wc ye gidip resmen kreme bulandılar 1 hafta boyunca. Cem yılmaz diyor ya adamın karakteri açıkbüfede ortaya çıkar. Aynı.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
İlkay Başaran yazdı:

Basf ye eğitime gitmiştik. 1 hafta. Tuvaletlerde 3 çeşit krem var kuru cilt yağlı vb. Hayatında eline krem sürmemiş adamlar 10 kere wc ye gidip resmen kreme bulandılar 1 hafta boyunca. Cem yılmaz diyor ya adamın karakteri açıkbüfede ortaya çıkar. Aynı.

Avcılık ve toplayıcılık genlerimizde var :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...