İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben zamdan önce yine fulledim. 6,75 litre aldı 😂

dolar alsaydın sonra depo boşalınca o doları bozup benzin alsaydın daha karlı olabilirdi.. nasıl fikir :) :)

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

dolar alsaydın sonra depo boşalınca o doları bozup benzin alsaydın daha karlı olabilirdi.. nasıl fikir :) :)

lpg varsa olabilir, 3 ayda bir benzin alınır da

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

lpg varsa olabilir, 3 ayda bir benzin alınır da

Kibrit’e lpg mi taksak :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kızım küçük. Okulu 9’dan akşam 16.20’ye kadar. Yoruluyor diye arabayla gidip geliyoruz. Okul iş yerimin yanında. 

metro imkanımız var. Evimin sokağından metro girişi var. Tek aktarma ile okula 3dk yürüme mesafesinde çıkıyoruz metrodan. 

yakıt fiyatları artık beni de etkiliyor. Okul tatilken zaten araba kullanmam da acaba son 1 ay metroyla mı gidip gelsek? 

tek düşüncem metroda oturacak yer olmuyor. Dolu yani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kızım küçük. Okulu 9’dan akşam 16.20’ye kadar. Yoruluyor diye arabayla gidip geliyoruz. Okul iş yerimin yanında. 

metro imkanımız var. Evimin sokağından metro girişi var. Tek aktarma ile okula 3dk yürüme mesafesinde çıkıyoruz metrodan. 

yakıt fiyatları artık beni de etkiliyor. Okul tatilken zaten araba kullanmam da acaba son 1 ay metroyla mı gidip gelsek? 

Aslında çocuklar için toplu taşıma kullanmak bazı konularda bilinçlenmeyi sağlıyor. Bu açıdan da bakmak lazım bence. 

Sıra beklemesi gerektiğini, yer verme/saygı gösterme ve empati gibi algıları kazandırdığını düşünüyorum.

Diğer yandan da ciddi bir külfet olmaya başladı araç kullanımı. Her konuda maliyetler giderek artıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben 1 haftadır metrodayım, yazın görece sorunsuz, kışın araçsız kaldığımda çok zorlamıştı beni. 1 ay katlanılabilir bence, bizim oğlan yer bulursa uyuyor, yer bulamazsa ayakta alıştı. Tabi evde nazlanıyor :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

kipritler doğuştan hikaye ara geçiş modelleridir fazla bağlanmayın :D

olay bunlardır.... tabii bunları almak için önce millete hard reset sonrası güvenli modda açıp hard format ve temiz kurulumla yükleme yapmak lazım...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Cihangiroğlu yazdı:

kipritler doğuştan hikaye ara geçiş modelleridir fazla bağlanmayın :D

olay bunlardır.... tabii bunları almak için önce millete hard reset sonrası güvenli modda açıp hard format ve temiz kurulumla yükleme yapmak lazım...

Milletin ülke gündeminde neler var neler.

Bir de bizim ülke gündemine bak kavga dövüşten başka bir şey yok, İcraat üretim üzerine düşünen yok.

Yazık bu ülkeye. Ecdadın kemikleri sızlıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Artık yazacak cümle bulamıyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. "Kenetlenmişsin kalbime, İlmek ilmek, İşlenmiş gibisin, hasretinle, nereye böyle" :bravo::kutlama:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

vesile ile okul saatleri düzenlenmeli, sabah 6 da başlasın 13 te bitsin mesela, etrafın nispeten boş olduğu saatler.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

iki gün sonra mübarek bir zam var malum sıvıya, kamyonların daha çok sevdiği türüne.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

vesile ile okul saatleri düzenlenmeli

Kesinlikle katılıyorum, haftada 1 gün okul ve 8 saat yapılmalı, geri kalan dersler online olmalı.

Çocuk 4 gün online olacak 5 gün bunu pratiğe dökecek ve ayda bir sınav olacak.

Böylelikle ulaşım masrafları azaltılmış olur.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Kesinlikle katılıyorum, haftada 1 gün okul ve 8 saat yapılmalı, geri kalan dersler online olmalı.

Çocuk 4 gün online olacak 5 gün bunu pratiğe dökecek ve ayda bir sınav olacak.

Böylelikle ulaşım masrafları azaltılmış olur.

karı koca çalışıyorsa? Ben online derse karşıyım. Online aktiviteye de karşıyım. Samimi olmamız lazım :) 

haftaya bi deneyeyim metro işini. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

karı koca çalışıyorsa? Ben online derse karşıyım. Online aktiviteye de karşıyım. Samimi olmamız lazım :) 

haftaya bi deneyeyim metro işini. 

Tercihe bağlı olsun, isteyen online alsın isteyen okula devam etsin, 

Öğretmenler ders yaparken canlı yayın yapsın.

Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar
Macit Aliyev yazdı:

Günü güzel haberle açalım: bu gece benzine 1,03 TL zam beklenmektedir.

08 değil miydi o? Gerçi kuruşlar bağlamıyor artık lira lira çıktığı için :)Benzinciler düşünsün. Bize ne. Mazot forever :D

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Tercihe bağlı olsun, isteyen online alsın isteyen okula devam etsin, 

Öğretmenler ders yaparken canlı yayın yapsın.

Abi online derste başarı için öğrencinin ciddi ve istekli olması lazım. Bizim çocuklar gevşek. Ekrandan çok zor. Bu sene 2. sınıflar hep 1. sınıf dersi yaptı ilk dönem. Çünkü online ders randıman vermedi fazla. Ama isteyene olsun tabi. Başka konu

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Eğitim online olmaz, online destek olabilir diye düşünüyorum, en azından genel için böyle diyebilirim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Ali Tuğberk Avar yazdı:

08 değil miydi o? Gerçi kuruşlar bağlamıyor artık lira lira çıktığı için :)Benzinciler düşünsün. Bize ne. Mazot forever :D

artık virgülden sonrakılar pek sarsmıyor. Mazota da okkalı güncelleme geliyor diye duydum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

E hani indirim geliyordu :)  İzmir git gel yaptım depo yarım şuan, dardayım :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

E hani indirim geliyordu :)  İzmir git gel yaptım depo yarım şuan, dardayım :biggrin:

Yarın indirim var benzine 1 lira civarında 

Gece 12 den sonra alabilirsin abi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...