İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ali Darbaz

Lastik havaları 35 psi olduğundan beri tüketim 7,5 litreden 6,9 litreye geriledi. Ama halen kurtarmıyor . Zamcık belimi büküyor. 

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Lastik havaları 35 psi olduğundan beri tüketim 7,5 litreden 6,9 litreye geriledi. Ama halen kurtarmıyor . Zamcık belimi büküyor. 

Senin belini büken zam bize neler yapar. 

tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

lay lay looom temiz hava bol güneeşş, ohh ne güzel hayat :D

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

3 haftalık kullanım için 750 lira ücret aldım. araba zaten bunun 500 lirasını yaktı, 250 lirada dün takoza verdim. para puff oldu. 

Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa

Dünkü güncellemeden (zamdan) sonra mini mini indirim geliyor.

27 Ekim 2021 09:31

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim bekleniyor.

NTV'nin haberine göre akaryakıt sektörü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim bekleniyor.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'nın (EPGİS) yaptığı duyuruya göre, benzine dün 28 kuruşluk zam gelmişti. 

Motorin ve LPG için henüz yeni bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Kaynak

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ötv payı kalmadığı için artık günlük yukarı aşağı dalgalanacak, bence acilen ötv miktarı artırılıp, bu dalgalanma yeni yüzde ile sübvanse edilmeli

Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay
Ali Darbaz yazdı:

3 haftalık kullanım için 750 lira ücret aldım. araba zaten bunun 500 lirasını yaktı, 250 lirada dün takoza verdim. para puff oldu. 

Şirket aracı kullanmanız için vermiş , takoz için ekstra vermiyor mu ?

Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa
Yunus Gökhan Ay yazdı:

Şirket aracı kullanmanız için vermiş , takoz için ekstra vermiyor mu ?

Araç, Ali beyin şahsi aracı, şirket yakıt ücretini ödüyor sadece.

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Zeki Yelboğa yazdı:

Araç, Ali beyin şahsi aracı, şirket yakıt ücretini ödüyor sadece.

Yipranma bedeli de ödesin diyor arkadas. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

acilen düz 10 lira yapılmalı. zor oluyor küsürlü rakamları hesaplamak 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

acilen düz 10 lira yapılmalı. zor oluyor küsürlü rakamları hesaplamak 

Göğüste yumuşatmadan direkt vole diyon yani :D 

tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

olması gereken yere çıkartılmalı, süt içen içtiği kadar vergi öderken , gezip tozan ödemiyor, haksızlık

Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM

şu zamların geliş sıklıığı kadar maaşlarımıza da zam gelse  ya. Padişahımız bi markette abur cubur alışverişini 1000 liraya yapınca maaşına 12 bin lira zam aldı. Demek ki bindiği 5000 cc motorlu aracın bir aylık benzinini cebinden koysa  devletin kasasına ortak olacak adamlar.  

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Cengizhan Bekir BAYRAM yazdı:

şu zamların geliş sıklıığı kadar maaşlarımıza da zam gelse  ya. Padişahımız bi markette abur cubur alışverişini 1000 liraya yapınca maaşına 12 bin lira zam aldı. Demek ki bindiği 5000 cc motorlu aracın bir aylık benzinini cebinden koysa  devletin kasasına ortak olacak adamlar.  

Devletin kasasını hesap vermeden keyfince harcamak ortak olmak değil mi zaten?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM
Yurdaer Elay yazdı:

Devletin kasasını hesap vermeden keyfince harcamak ortak olmak değil mi zaten?

Yani o da doğru . :) şimdi hesap vermiyorlar ,hesap sorabilen de yok . Ama  din gününde Allah elbet soracak ve hesabını veremeyecekler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Baden Württemberg’de benzin istasyonaları kapanmış diyorlar. Benzin olmuş 2 euro. Ren nehri’nin su seviyesi azalınca akaryakıt gelmiyormuş. 

doğalgaz fiyatları artınca amonyak üretimi azalmış. Amonyak pahalılanmış. Adblue fiyatları artmış. 

Yorum bağlantısı
Rifat Berber
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Baden Württemberg’de benzin istasyonaları kapanmış diyorlar. Benzin olmuş 2 euro. Ren nehri’nin su seviyesi azalınca akaryakıt gelmiyormuş. 

doğalgaz fiyatları artınca amonyak üretimi azalmış. Amonyak pahalılanmış. Adblue fiyatları artmış. 

Anlık fotoğraf istedim, herşey normal dediler. Frankfurt yakınlarında bir benzin istasyonundan (LPG çıkmamış, 0.91 Euro fiyat)

IMG-20211101-WA0011.jpg

tarihinde Rifat Berber tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...