Ümit Türk 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Tahir İlter yazdı: Asgari ücret alıp 50 bin kredi kartı limitle gezen tanıdıklarım var 😂😂😂 İntihar sebebi. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Ümit Türk yazdı: İntihar sebebi. sebebi değil sonucu. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Tahir İlter yazdı: Gelir giren personel ile alakalı. B bankasındaki personel maaşı bodrosuz yüksek gösterip, kira geliri vardır, evi, arabası vardır diye süslerse mümkün. Asgari ücret alıp 50 bin kredi kartı limitle gezen tanıdıklarım var 😂😂😂 Bir şekilde o limit dolar. Ne yapsın insanlar çoluk çocuk aç mı kalacak. Ayda basitce %2den faiz ödemesi 1000 TL. Maaş alınca asgari ve faiz ancak ödenir. Kölelik kalktı, finansal köleliğe hoş geldiniz. Bu şekilde batan bir çok tanıdığım/yakınım var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: keyifler nasıl beyler, film yeni başlıyor derken hadi canım sende diyenler, neredeyse ww3 başlayacak, dedik dimi bunları hep, görünen köy klavuz istemez ama görene... seneye falnaa AAaa deyip yine şaşırırız, aaaaa affola diye gezerler pişkin pişkin, arabalar bile 2 yılda 1 muayeneye giriyor, etkisi yetkisi olanlar da girsin muayeneye 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: seneye falnaa AAaa deyip yine şaşırırız, aaaaa affola diye gezerler pişkin pişkin, arabalar bile 2 yılda 1 muayeneye giriyor, etkisi yetkisi olanlar da girsin muayeneye Çooook uzun süredir yönetilmiyoruz adeta soyuluyoruz. Ve işin ilginç yanı tüm bu soygunlar yasal çerçevelere sığdırılarak yapıldı. Yönetim sistemi değiştikten sonra yasayı da takan yok artık. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Yurdaer Elay yazdı: Yönetim sistemi değiştikten sonra yasayı da takan yok artık. yetkili beyanatı var o yüzden yazabiliriz: yasayı fiili duruma uyduracağız dendi.... tek bu cümle normalde norveçi falan alt üst ederdi vesile ile norveç varlık fonu dünyanın en büyüğü, kamu kazancını koyacak yer bulamadıkları için gelecek nesile kaynak olarak aktarıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: Brent Petrol 110 doları geçti Dolar 14 lirayı geçti Akaryakıtın #ÖTV’sine %30 zam geldi Müdahale edilmezse 2-3 güne #Otogaz: 13 TL #Benzin: 20 TL #Motorin:20 TL inşallah komplo teorisidir. Bu hafta komplo teorisi, önümüzdeki hafta realite olacak malesef. Yazılacak çok şey var neyse.... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: yetkili beyanatı var o yüzden yazabiliriz: yasayı fiili duruma uyduracağız dendi.... Bakan da dedi. Sen yık, yasayı sonra gönderriz dedi. 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Pandemi diye esnek çalışıyoruz. İki hafta evdeyim. Zam gelecek diye de depoyu doldurmaya gittim. Sırf çocuğu okula götür getir; soğuk motor ile 109 km 219 TL. Km de 2 lira. Hadi hayırlısı bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Ben bile bu gelecek zam sonrası (17,5 lira yani) 75 kuruş yakmaya başlayacağım. Mtv’yi kapatacağız diye zamlarda en azından teselli buluyordum. Onu bile geçti durum. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 -Doldurunuz. -Efendim ? -Doldurunuz. Şemşiye yi açmaya çalışmayalım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 rahat bisiklet tavsiyesi konusu açsak? 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kredi kart limitlerinizi artırın arkadaşlar.. Normal kartların limitleri depoya yetmez olacak.. Şikayet ettim. Öde geç ile alıyorum. 300 lira limit vardı. Dedim 300 e dolan depo mü kaldı 1000 yapın şunu. Şuan 500 olmuş otolizasyon. Pompacı da bana ayar iyice. Öde geç her zam öncesi kitleniyor papaz oluyoz. Bu gün yine fulledim ama daha mevzuya uyanmadı millet yada geçen zamda fulleyenler mazot almaya çıkmadı. İbrahim Arslan yazdı: İşbankası aylık gelir x 3 yapıyor en fazla. Şube biraz daha ekleyebiliyor. Sektör limiti önemli. Eski yüksek limitli kartlar varsa borçlu bile çıkıyor limit . X3 diye bi Kural bilmiyorum. Şube eklemesini de anlamadım. Ama yasal limit konusunda en tutucu olabilirler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: rahat bisiklet tavsiyesi konusu açsak? Bisan yavuz çift kadro. Kuru ağırlık 300 kg 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yarın dolduralım depoları. Sonra otoparka çekelim. Eski kartlarım var. Birisi kart aidatı almaya başladı ama kartı iptal edemiyorum.. Yenisini, eski limitlerle almak imkansız. Kim aidat alıyor ayıp yaaa 😛 limiti dolu dolu kullanılan karttan aidat almakta ayıp yaniii Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: keyifler nasıl beyler, film yeni başlıyor derken hadi canım sende diyenler, neredeyse ww3 başlayacak, dedik dimi bunları hep, görünen köy klavuz istemez ama görene... Sen yoktun neredeydin Ukraynada mı? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sektör limiti önemli. Eski yüksek limitli kartlar varsa borçlu bile çıkıyor limit . Ykb limit artıralım diye mesaj gönderiyor. Tamam diyorum.. Diğer kartları iptal ettirmelisiniz diyor. Mustafa Tüfekçi yazdı: Kim aidat alıyor ayıp yaaa 😛 limiti dolu dolu kullanılan karttan aidat almakta ayıp yaniii Deniz bank.. Yalvar yakar kart verdiler. Bayaa bi limit verdiler. aidat almayacağız dediler. 7-8 yıl almadılar.. Ama iki yıldır iptal etmiyorlar. Duymasınlar ama. razıyım kart aidatına. o limiti bir daha göremeyiz. 1 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Kredi notuna göre limit öyle sanıyorum. Zira bendeki maaş bordrosuna göre imkansız limitler çıkıyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Benzine biraz daha zam gelirse İstanbulda Avcilar Hadimköy trafik sorunuda çözülmüş olucak... 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Ahmet Gül yazdı: Kredi notuna göre limit öyle sanıyorum. Zira bendeki maaş bordrosuna göre imkansız limitler çıkıyor bana. Senin bordron euro değil mi ya Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Erkut Uysal yazdı: Benzine biraz daha zam gelirse İstanbulda Avcilar Hadimköy trafik sorunuda çözülmüş olucak... Valla güzel oldu trafik sanki köprüde takılmadan geçiyoruz artık Mehmet Ozyurek yazdı: Senin bordron euro değil mi ya 1 e kaç veriyor valla mis mis Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Kredi Kayıt Bürosu (KKB) beyan edilen, yani söylenilen geliri ve kredi puanını baz alır ve buna göre tüm bankalardan alınabilecek toplam bir limit belirler. Kredi kartı limiti için durum şu,“İlk yıl gelirin iki katını,İkinci yıl gelirin dört katını geçemez.”Şeklinde bilgi var. Örneğin gelir 5.000₺X bankasından ilk yıl 10.000₺’ye kadar, ikinci yıldan sonra 20.000₺’ye kadar limit tahsis edilebilir, tabi burada kredi notuna bakılır. Yıllar sonra, X bankasında 5.000₺ limit varsaY bankasında 15 bin₺’ye kadar limit verilebilir. Toplamda 20.000’i geçemez yasal olarak. Limit kontrol sistemi deniyor sanırım bunun adına. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Valla güzel oldu trafik sanki köprüde takılmadan geçiyoruz artık Trafike zenginler cikicak artik... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Minibüsçüler çok durgunlaştı. Tek sevindiğim bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts