İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Ersev Kaya
Aytac Sakal yazdı:

Son güncelleme...

Bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 96 kuruş, benzinin litre fiyatına 72 kuruş indirim yapılacak, LPG'de ise 33 kuruş zam uygulanacak.

Motorinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 96 kuruş, benzinin litre fiyatına 72 kuruş indirim yapılacak, LPG'de ise 33 kuruş zam uygulanacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan alınan bilgiye göre, benzinde indirimin 49 kuruşu Eşel Mobil Sistemi'nden kaynaklı ÖTV'nin ikamesinde kullanılacak, 23 kuruşu ise pompa satış fiyatına yansıyacak.

Bu kapsamda, Ankara'da ortalama 17,10 liradan satılan motorinin litre fiyatı 16,14 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 17,01 liradan 16,05 liraya, İzmir'de 17,10 liradan 16,14 liraya inecek.

Ankara'da ortalama 16,88 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 16,65 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 16,79 liradan 16,56 liraya, İzmir'de 16,90 liradan 16,67 liraya inecek.

LPG'nin litresi Ankara'da ortalama 9,84 liradan 10,17 liraya çıkacak. İstanbul'da 9,74 liradan 10,07 liraya, İzmir'de 9,68 liradan 10,01 liraya yükselecek.

Benzin için:

16.88-0.72=16,16

Yani matematikleri bile yok. 6 yı ters çevir 9. 9 u ters çevir 6. Bu da demek ki 69 iyi bi rakam değil. 96 daha iyi.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Ersev Kaya yazdı:

Benzin için:

16.88-0.72=16,16

Yani matematikleri bile yok. 6 yı ters çevir 9. 9 u ters çevir 6. Bu da demek ki 69 iyi bi rakam değil. 96 daha iyi.

Linki paylaşmayı denedim olmadı bir süredir yapamıyorum.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Perşembeyi cumaya bağlayan geceden itibaren bir zam beklentisi mi var?

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
(düzenlendi)

Zamları resmi gazete indirimleri de bir partinin genel başkanı açıklıyor. 

tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vesile ile rus petrolü çıakrtma maliyeti en yüksek olan, onların da işine yarar,,, garip dinamikler

Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Benzin herhalde 20 olacak bu ay. Petrol 111’i geçti aldı başını gidiyor. Yürüme mesafesi yere araba ile gitme işini iyi ki bitirmişim 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kredi kart limitlerinizi artırın arkadaşlar.. 

Normal kartların limitleri depoya yetmez olacak.. 

• Beğen 5
  • Mutlu 2
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Yasa gereği artık limitler gelirler dahilinde ve belli oranda çıkıyor diyorlar amma edindiğim tecrübeye göre ben A bankasında örneğin 5 bin kullanıyorsam 15 bin talep ettğimde yasa gereği ..... artırılamamaktadır diyor. Sonra gidiyorum B bankasının kullandığım kartına limit artırımı istiyorum hoop 3 katınıa artıyorlar.  Bu nasıl bir çelişki anlamadım. İşlerine gelmiyor herhalde. 

16,54 ten dün aldım.  Bazen diyorum arabayı petrole çekip benzin döküp yaksam mı ? 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Brent Petrol 110 doları geçti
Dolar 14 lirayı geçti
Akaryakıtın #ÖTV’sine %30 zam geldi
Müdahale edilmezse 2-3 güne

#Otogaz: 13 TL 
#Benzin: 20 TL
#Motorin:20 TL

inşallah komplo teorisidir.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

İşbankası aylık gelir x 3 yapıyor en fazla.

Şube biraz daha ekleyebiliyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

TEB çok limit veriyor aman bulaşmayın :D 

Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan
Fatih Evcin yazdı:

Brent Petrol 110 doları geçti
Dolar 14 lirayı geçti
Akaryakıtın #ÖTV’sine %30 zam geldi
Müdahale edilmezse 2-3 güne

#Otogaz: 13 TL 
#Benzin: 20 TL
#Motorin:20 TL

inşallah komplo teorisidir.

Artık mazeret de var. Savaş sebebiyle böyle oldu der geçerler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ben servise geçtim, eşimi arayıp zam varmış, depo boştu dolduralım dedim. 811 liracık almış. :shok:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yarın dolduralım depoları. 

Sonra otoparka çekelim. 

İbrahim Arslan yazdı:

İşbankası aylık gelir x 3 yapıyor en fazla.

Şube biraz daha ekleyebiliyor.

Eski kartlarım var. Birisi kart aidatı almaya başladı ama kartı iptal edemiyorum.. 

Yenisini, eski limitlerle almak imkansız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

keyifler nasıl beyler,  film yeni başlıyor derken hadi canım sende diyenler, neredeyse ww3 başlayacak, dedik dimi bunları hep, görünen köy klavuz istemez ama görene...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Ümit Türk yazdı:

Yasa gereği artık limitler gelirler dahilinde ve belli oranda çıkıyor diyorlar amma edindiğim tecrübeye göre ben A bankasında örneğin 5 bin kullanıyorsam 15 bin talep ettğimde yasa gereği ..... artırılamamaktadır diyor. Sonra gidiyorum B bankasının kullandığım kartına limit artırımı istiyorum hoop 3 katınıa artıyorlar.  Bu nasıl bir çelişki anlamadım. İşlerine gelmiyor herhalde. 

16,54 ten dün aldım.  Bazen diyorum arabayı petrole çekip benzin döküp yaksam mı ? 

Gelir giren personel ile alakalı. B bankasındaki personel maaşı bodrosuz yüksek gösterip, kira geliri vardır, evi, arabası vardır diye süslerse mümkün. Asgari ücret alıp 50 bin kredi kartı limitle gezen tanıdıklarım var 😂😂😂

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan

Perşembeyi cumaya bağlayan gece demiştim her zamanki gibi onu da beklememişler vicdansızlar

Mehmet Ozyurek yazdı:

Yarın dolduralım depoları. 

Sonra otoparka çekelim. 

Yarın değil bugün doldur bence abi çünkü zam bu gece geliyormuş. Kaynak: Twitter Nihat Sırdar

Otoparka da çekme şansımız yok çocuğu günlük kreşe bırakıyorum, işe gidip geliyorum. Günlük 35 km taş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

İzmir işi çıktı bi de :kutlama:

Allianz sigortadan, yolcu360 uygulamasında geçerli %50 indirim var diyor, araç mı kiralasam diye düşünüyorum :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Alptuğ Özcan yazdı:

Perşembeyi cumaya bağlayan gece demiştim her zamanki gibi onu da beklememişler vicdansızlar

Yarın değil bugün doldur bence abi çünkü zam bu gece geliyormuş. Kaynak: Twitter Nihat Sırdar

Otoparka da çekme şansımız yok çocuğu günlük kreşe bırakıyorum, işe gidip geliyorum. Günlük 35 km taş

Ben de.. söylediğime bakma. çekemeyiz bi yere.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

keyifler nasıl beyler,  film yeni başlıyor derken hadi canım sende diyenler, neredeyse ww3 başlayacak, dedik dimi bunları hep, görünen köy klavuz istemez ama görene...

Rusyanın dalacağını, 3.dünya savaşının çıkacağını biliyordun yani ve gidip sıfır arabaya mı yatırdın abi parayı. :) 

Son hamlede çuvallamışsın :D

• Beğen 5
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Rusyanın dalacağını, 3.dünya savaşının çıkacağını biliyordun yani ve gidip sıfır arabaya mı yatırdın abi parayı. :) 

Son hamlede çuvallamışsın :D

biliyordum evet, çok net hemde kabbak gibide belliydi hemde yıl olduydu,  o zamana kadar yayanmı kalalım, para yemek içindir alırım geçerim arkidiş :tongue2:  nüklleer mi düşecek başıma, düşşün ne yapayım, sonrası neymiş onu öğreniriz işte :)

şuan imkan olsa koca motor alırdım, o olacak bu olacak diye saklanalımmı, hem zaten savaşta para işe yaramaz, 3 şey yarar, 1, yemek su 2. silah ve cephane 3. barınak

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...