Ali Darbaz 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Evren Erakçora yazdı: Aynadan hafriyat kamyonu görünce korkmuyor musun? Çok fazla münakaşa ya girmiyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Evren Erakçora yazdı: Aynadan hafriyat kamyonu görünce korkmuyor musun? Hafriyat kamyonları sağdan gitmiyor ki 😁 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Yanıma gelip küfürümsü hareketler için ağırlaşırlarsa direksiyona yapışıp geri zekalı taklidi yapıyorum 1 8 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bu Opetler tabelalarını güncellemediler mi 4 haneye göre? Dün bi arkadaşımda söyledi 0.10 gösteriyor diye 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 sprey le 1 yazsınlar tabela başına, 2-3 ay idare eder, sonra 2 fıslarlar. tabelya para harcamaya gerek yok şimdi 4 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: sprey le 1 yazsınlar tabela başına, 2-3 ay idare eder, sonra 2 fıslarlar. tabelya para harcamaya gerek yok şimdi konuşanları tahtaya yazalım. Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Dün sol şeridi kapattım zamdan önce, hava da yağmurlu, lastiklerim de güzel, milleti sağ şeride ittim nazikçe, selektör çakmadan. Jaguar vardı bir tane spor bişey, ona yol verdim sadece, vermesem de olurdu ama xenonları gözümü alıyordu, geçtim sağa çektim gazdan ayağımı, müsaade ettim😝, geçti. B segmenti, direksiyon geribildirimi harika olan malum aracımla, zorlu şartlarda kısa bir süre mutluluğu yaşadım. Bekarlığa veda partisi gibi tek rakamlı yakıt fiyatına veda ettim. Şimdi gaz pedalını okşama zamanı. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Celal Aydın yazdı: Dün sol şeridi kapattım zamdan önce, hava da yağmurlu, lastiklerim de güzel, milleti sağ şeride ittim nazikçe, selektör çakmadan. Jaguar vardı bir tane spor bişey, ona yol verdim sadece, vermesem de olurdu ama xenonları gözümü alıyordu, geçtim sağa çektim gazdan ayağımı, müsaade ettim😝, geçti. B segmenti, direksiyon geribildirimi harika olan malum aracımla, zorlu şartlarda kısa bir süre mutluluğu yaşadım. Bekarlığa veda partisi gibi tek rakamlı yakıt fiyatına veda ettim. Şimdi gaz pedalını okşama zamanı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 İyi olmuş.. Fakirler çıkmasın yola artık [emoji533] 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 şu köprü ve otobanlarada bi el atsınlar ya ne o oyle 10 liraya 20 liraya boğaz geçmek. minimum 100 lira olmalı 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Gök yazdı: şu köprü ve otobanlarada bi el atsınlar ya ne o oyle 10 liraya 20 liraya boğaz geçmek. minimum 100 lira olmalı Artık eğlenmeye başlamışsak, işler kötüye gidiyor demektir . Servet Aydın yazdı: İyi olmuş.. Fakirler çıkmasın yola artık Pis fakirler 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Servet Aydın yazdı: İyi olmuş.. Fakirler çıkmasın yola artık Az yakıyor abi, 6.7 ile 7.5 arası yakar mı bir benzinli, olacak iş değil! Benim bildiğim atmosferik minimum 10 litre yakmalı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Az yakıyor abi, 6.7 ile 7.5 arası yakar mı bir benzinli, olacak iş değil! Benim bildiğim atmosferik minimum 10 litre yakmalı. Depoya delik aç. Ne öyle 7 litre be 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Celal Aydın yazdı: Benim bildiğim atmosferik minimum 10 litre yakmalı. Katılıyorum mesela benimki. 10/100km 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bazı istasyonlarda digit sorunu var ciddi. Yıllar evvel ilk özel sektör işimi öğrenciyken ihlas yazar kasa için bu sorunu gidermek için yapmıştım. 93 yılıydı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Bazı istasyonlarda digit sorunu var ciddi. Yıllar evvel ilk özel sektör işimi öğrenciyken ihlas yazar kasa için bu sorunu gidermek için yapmıştım. 93 yılıydı Güzel iş. Bence dördü atlayalım direkt beş haneli yapalım 🤔 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bazı istasyonlarda digit sorunu var ciddi. Yıllar evvel ilk özel sektör işimi öğrenciyken ihlas yazar kasa için bu sorunu gidermek için yapmıştım. 93 yılıydıDemek ekmeğimi elimden alan sizdiniz [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Adamlar geldi bu digit yetmiyor. Napcaz bus üzerinde hat var sıkıntı yok kod değişecek… dedik kod nerde.. yok. Disassemble ettik . Tersine compile ettik eprom içinden. Bi baktık ispanyol firması.. adamlar kopyalamış patates baskısı romları.. o yüzden düzeltememişler. Sonra bi şekilde halletmiştik. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Bence faktöriyel şeklinde yazılsın. Tek hane yeter hem elektrikten de tasarruf küsüratla da uğraşılmaz fakat 3 ten 4 e geçince yavrusunu kartal kapmış fatma girik gibi bağırırız acıdan. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Adamlar geldi bu digit yetmiyor. Napcaz bus üzerinde hat var sıkıntı yok kod değişecek… dedik kod nerde.. yok. Disassemble ettik . Tersine compile ettik eprom içinden. Bi baktık ispanyol firması.. adamlar kopyalamış patates baskısı romları.. o yüzden düzeltememişler. Sonra bi şekilde halletmiştik.Rom a bir kere yazılıyor ve kalıyordu değil mi hocam. Eproma yazma silme işlemi yapılabiliyordu. Ram gibi içindekileri saklamak için sürekli enerji ihtiyaçları da yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Benzinden benim konulara gelinmiş. Chip krizi var,orada da fiyat etiketleri devamlı değişiyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Benzinden benim konulara gelinmiş. Chip krizi var,orada da fiyat etiketleri devamlı değişiyor.Çip deyince aklıma geldi. Sene 2001 celeron 300 a işlemci. Biostan saat çarpanlarını değiştirip 466 mhz ye yükseltip 2 saatte yakmıştım işlemciyi. Bi servet abi olamasam da baya anakart, amfi vb yakmışlığım var. Tda güzel yanıyor 2 gün koku çıkmama garantili.Nfs 5 te ful oynayacam derken gitmişti celeron. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Çip deyince aklıma geldi. Sene 2001 celeron 300 a işlemci. Biostan saat çarpanlarını değiştirip 466 mhz ye yükseltip 2 saatte yakmıştım işlemciyi. Bi servet abi olamasam da baya anakart, amfi vb yakmışlığım var. Tda güzel yanıyor 2 gün koku çıkmama garantili. Nfs 5 te ful oynayacam derken gitmişti celeron. Entegrenin orta kısmı fırlar giderdi içinden çip görünürdü 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts