Tansu Kalafatoğlu Perşembe 19:19 Paylaş Perşembe 19:19 Israrla bir haber dizisi görüyorum. Amerikadan türkiyeye lng gemisi yola çıktı! 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:56 Paylaş Perşembe 19:56 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Israrla bir haber dizisi görüyorum. Amerikadan türkiyeye lng gemisi yola çıktı! kaptanı kravat takmış mı önemli o 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 07:07 Paylaş Cuma 07:07 Doğan Arşiray yazdı: çok büyük kayıplardan sonra tabi. Kayıplar kimsenin umurunda değil. Şehit olup cennete gidiyorlar zaten. Böyle düşününce sıkıntı yok. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:12 Paylaş Cuma 07:12 Hüseyin Sönmez yazdı: Kayıplar kimsenin umurunda değil. Şehit olup cennete gidiyorlar zaten. Böyle düşününce sıkıntı yok. Diğer dinlerde nasıl kampanyalar var acaba bi bakayı ben. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 07:15 Paylaş Cuma 07:15 Mehmet Göktürk yazdı: BİJİ Buji dir o. 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 07:24 Paylaş Cuma 07:24 Mehmet Göktürk yazdı: BİJİ avrupa’nın gazı kesildi. Bize geliyor diye avrupaya gitmesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 07:48 Paylaş Cuma 07:48 İlkay Başaran yazdı: Diğer dinlerde nasıl kampanyalar var acaba bi bakayı ben. Budacilarda tekrar geri dönüyorsun. Buda sizi korusun. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 08:47 Paylaş Cuma 08:47 Mehmet Yeter yazdı: Budacilarda tekrar geri dönüyorsun. Buda sizi korusun. Buda bana kapak olsun mu? 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 08:49 Paylaş Cuma 08:49 İlkay Başaran yazdı: Diğer dinlerde nasıl kampanyalar var acaba bi bakayı ben. çoğunda şehitlik var. bazılarında daha zengin üst sınıfta dünyaya gelmek var. çoğunda cehennem yok sadece cennet var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 08:51 Paylaş Cuma 08:51 İlkay Başaran yazdı: Buda bana kapak olsun mu? Olmasın hocam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:55 Paylaş Cuma 09:55 Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa’nın gazı kesildi. Bize geliyor diye avrupaya gitmesin o tantana her sene başı olur 10 yıldır, şimdi bizde medyada haber oldu algı işte, yeni kontrat yapılacak her sene fiyat değişiyor bizdeki gibi değil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa’nın gazı kesildi. Bize geliyor diye avrupaya gitmesin İnanma böyle şeylere🤣 Yorum bağlantısı
Recommended Posts