Mehmet Göktürk Çarşamba 16:07 Paylaş Çarşamba 16:07 Ürdün felan gibi kötü yönetilen yerler böyleydi hem fakir hem pahalı. Eyüp Çetin yazdı: 32 liraya dandik ne yedin merak ettim hocam. Daha uyguna kaliteli ürünler de var. Kendime değil. Çocuğa. Nesfit. Ne var bildir alalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 16:19 Paylaş Çarşamba 16:19 8 tanesi 3.29.. bizde bu kaça gider? Amerikada alırdım bunu bugün aldığımdan daha iyicedir. Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 17:11 Paylaş Çarşamba 17:11 Mehmet Göktürk yazdı: 50tl. marketlerin manav bölümününde yazı bulmaz ürünler 100 lira civarı olur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 18:55 Paylaş Çarşamba 18:55 Çağlar Bayur yazdı: otobüsü satın almadı isen veya arabayı çalmadı isen bir dengesizlik yogh hocam hibritçilerin matematik ve fiziğine biz ulaşamayız, kuantuma geçtiler bir evin 3 arabası var diye otoparklarda ne yer kapma kavgaları yaşanıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 19:02 Paylaş Çarşamba 19:02 Mehmet Göktürk yazdı: Az evvel dandik bi gofret aldım yerli malı. 32 lira. 1 dolar… amerikada 1 dolar etmez o… Mandalina pariste 1.55 euro. yaklaşık 50tl. Bizde daha yüksek.. Ne oluyor??? bu örnek çok. Reis marka kuru fasülye isveç’de daha ucuz. Vergiden mi yoksa keriz silkelemeden mi bilmiyorum. Ama sonuçta üretim maliyeti aynı. Geriye kalan sadece parekende satış vergisi. Ve işletmecinin diğer vergileri 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:25 Paylaş Çarşamba 19:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bir evin 3 arabası var diye otoparklarda ne yer kapma kavgaları yaşanıyor fakir kavagası o 3 nedir ya olmayan mı var Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vergiden mi yoksa keriz silkelemeden mi bilmiyorum stopaj ödeyen bilir, Mehmet Göktürk yazdı: amerikada 1 dolar etmez o… etmez hatta tahlile gitse raftan toplatılabilir bile.. lakin amerikadaki işletme 5 sene sonra çatısını yeniden yaptıracak ise bugünden bütç planlaması yapabilir belki sebebp budur. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Çarşamba 20:04 Paylaş Çarşamba 20:04 Mehmet Göktürk yazdı: Ürdün felan gibi kötü yönetilen yerler böyleydi hem fakir hem pahalı. Kendime değil. Çocuğa. Nesfit. Ne var bildir alalım. Bu tam gofret sayılmaz ama tahıllı bar. Genelde pahalı oluyor kaliteli olanları. Beğenmemişsiniz orası ayrı. Bu paylaştığım gayet güzel bir gofret tanesi 19 liraya geliyor. Bitteri de var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 20:36 Paylaş Çarşamba 20:36 sağlıksız tatı gofret bu kahve dünyasının. ama güzeldir. toptan fiyatı vermeyiniz. o zaman tüketim de artıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 08:43 Paylaş Perşembe 08:43 Çağlar Bayur yazdı: Dün istanbula araba ile gittim ve tekrar gitmem gerektiğinde arabayla gitmeme kararı aldım.. 3 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 09:01 Paylaş Perşembe 09:01 Mehmet Ozyurek yazdı: Dün istanbula araba ile gittim ve tekrar gitmem gerektiğinde arabayla gitmeme kararı aldım.. Organize sanayi denilen saçma uygulama ve rant için boyuna yapılaşma. Envarterde B52 olması gerekiyor. Yoksa bu iş çözülmez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 09:18 Paylaş Perşembe 09:18 Hüseyin Sönmez yazdı: Organize sanayi denilen saçma uygulama ve rant için boyuna yapılaşma. Envarterde B52 olması gerekiyor. Yoksa bu iş çözülmez. Asgari ücrette vergi politikasını illere göre daha da işveren yönünde olumlu değiştirirlerse bu iş farklılaşır. Düzelebilir. İstanbuldan dışarı taşınması lazım işlerin. merkez bankası niye geldi anlamış değilim. Ataşehirin göbeğine... zaten kalabalık orası. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 10:50 Paylaş Perşembe 10:50 Mehmet Göktürk yazdı: İstanbuldan dışarı taşınması lazım işlerin. merkez bankası niye geldi anlamış değilim. I love rant. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:16 Paylaş Perşembe 11:16 Mehmet Göktürk yazdı: merkez bankası niye geldi anlamış değilim. yolu genişleteceğiz diye engelli merkezini yıktılar, yıktıkları yerlerin karşı kalıdırımı boş çayır çimen alan iken, yolun genişletme masrafını da ilgili her yıktıları toprak sahibinden tahsil ettiler... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 11:34 Paylaş Perşembe 11:34 Çağlar Bayur yazdı: yolu genişleteceğiz diye engelli merkezini yıktılar, yıktıkları yerlerin karşı kalıdırımı boş çayır çimen alan iken, yolun genişletme masrafını da ilgili her yıktıları toprak sahibinden tahsil ettiler... Sosyal devlet işte. Bir de beğenmiyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 11:41 Paylaş Perşembe 11:41 Hüseyin Sönmez yazdı: Sosyal devlet işte. Bir de beğenmiyorsunuz. Soy-sal’dır o sosyal olsa duramazsın 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 12:01 Paylaş Perşembe 12:01 Mehmet Göktürk yazdı: Asgari ücrette vergi politikasını illere göre daha da işveren yönünde olumlu değiştirirlerse bu iş farklılaşır. Düzelebilir. İstanbuldan dışarı taşınması lazım işlerin. merkez bankası niye geldi anlamış değilim. Ataşehirin göbeğine... zaten kalabalık orası. bunun zorunluluğu olası istanbul/marmara depreminde daha iyi anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 12:10 Paylaş Perşembe 12:10 Servet Aydın yazdı: Soy-sal’dır o sosyal olsa duramazsın Soksal diyecektim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 12:47 Paylaş Perşembe 12:47 Metin Uzunoğlu yazdı: bunun zorunluluğu olası istanbul/marmara depreminde daha iyi anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak. Marmara depremi büyük zenginleşmelere vesile olacaktır. Az daha bekleyelim. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 12:51 Paylaş Perşembe 12:51 Hüseyin Sönmez yazdı: Marmara depremi büyük zenginleşmelere vesile olacaktır. Az daha bekleyelim. çok büyük kayıplardan sonra tabi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 14:19 Paylaş Perşembe 14:19 konu gofrikten girmiş nutelladan çıkmış neler oluyor yahu Mehmet Ozyurek yazdı: Dün istanbula araba ile gittim ve tekrar gitmem gerektiğinde arabayla gitmeme kararı aldım.. Ben yıllardır istanbuldayım Kocaeli tarafına gebze haremden başka ulaşım bilmiyorum. Sahi nasıl oluyor. İBB kart geçiyor mu mesela. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Perşembe 14:22 Paylaş Perşembe 14:22 Doğan Arşiray yazdı: çok büyük kayıplardan sonra tabi. Kayıplar rakamdan ibaret kimsenin umurunda değil. Doğan Arşiray yazdı: çok büyük kayıplardan sonra tabi. Marş merkezli depremlerde ölenlerin sayısının 50k olduğuna kadir inanır bile inanmıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 16:51 Paylaş Perşembe 16:51 Ümit Türk yazdı: Ben yıllardır istanbuldayım Kocaeli tarafına gebze haremden başka ulaşım bilmiyorum. Sahi nasıl oluyor. İBB kart geçiyor mu mesela. Gebze istasyon dan Halkalı ya kadar Marmaray var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 17:00 Paylaş Perşembe 17:00 Adnan Çakır yazdı: Gebze istasyon dan Halkalı ya kadar Marmaray var gebze kocaeli ile ilgili bir yer değil. istanbul semti gibidir. Kocaeline gebzeden gitmek daha zordur. O yüzden "kocaeli tarafı" denmemesi önerilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 19:00 Paylaş Perşembe 19:00 Ümit Türk yazdı: Ben yıllardır istanbuldayım Kocaeli tarafına gebze haremden başka ulaşım bilmiyorum. Sahi nasıl oluyor. İBB kart geçiyor mu mesela. Gebze-Harem’de İstanbul kart geçmez Marmara’yla Gebze yenikapı 40 lira. Yorum bağlantısı
Recommended Posts