İçeriğe Yönlendir

Motorin ve Benzinde Fiyat Değişimleri

Murat Öngür

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

elektrik zamları kapıda. 

Bu kadar süredir yapılmamış olması şaşırtıcıydı. 2 sene olmuştur son zam

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

elektriğe en az %100 zam bekliyorum

ayrıca rusya bize olan doğalgaz borcunuzu ödeyin derse ortalık karışır

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Gülmez yazdı:

ayrıca rusya bize olan doğalgaz borcunuzu ödeyin derse ortalık karışır

Ödemedik mi hala bunu. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ödemedik mi hala bunu. 

bilemezsin, sorulması yasak , ticari sır

• Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Bu gece 1,5-2 lira, temmuz ilk haftası ötv zammı 3,5 lira zam var

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zamanında dedik, memur maaşlarını zor ödüyorlar daha durun hele diye dalga geçildik, daha fragman yeni bitti ....  neyse, şuanda duyumlar doğruysa tüm altın madenlerinde gelir dışarı akıyormuş, para yok yeraltı kaynaklarıya borç ödeniyor diyorlar, duyum böyle, doğruluk payı nedir acep?

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Zamanında dedik, memur maaşlarını zor ödüyorlar daha durun hele diye dalga geçildik, daha fragman yeni bitti ....  neyse, şuanda duyumlar doğruysa tüm altın madenlerinde gelir dışarı akıyormuş, para yok yeraltı kaynaklarıya borç ödeniyor diyorlar, duyum böyle, doğruluk payı nedir acep?

Para basar öder.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Para basar öder.

ödeyemez, dış borç bu... ha sen memur maaşını diyorsun sanırım, onuda yapamazlar bir noktadan sonra, sonrasını sen düşün....

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ödeyemez, dolarla ödüyorsun ve adamlar dolar istemiyor, yakalamışlar birkere, zaten dolarında yok...

Maiş diyorum abi  :)

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Zenginlerin isteği üzerine şu madde torba yasadan çıkarıldı 

beyana tabi gelirleri ile yapılan harcamaları arasında %20’nin üzerinde uyumsuzluk olan mükelleflerden Özel Gider (Harcama) Bildirimi istenmesi ve aradaki farkın izah edilememesi durumunda ilgili hakkında vergi incelemesi yapılması, izah edilemeyen fark tutarlarının arızi kazanç olarak kabul edilerek gelir vergisi tarh edilmesi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

beyana tabi gelirleri ile yapılan harcamaları arasında %20’nin üzerinde uyumsuzluk olan mükelleflerden Özel Gider (Harcama) Bildirimi istenmesi ve aradaki farkın izah edilememesi durumunda ilgili hakkında vergi incelemesi yapılması, izah edilemeyen fark tutarlarının arızi kazanç olarak kabul edilerek gelir vergisi tarh edilmesi

neyse yine yırttık desene :P

• Teşekkür 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Maslow önemli biri. Sandığa gidip kağıt attığımızda ve sonuçları gördüğümde, bir öncekinde, "Maslow Piramitinin  en altındaki toplumları açlık ayıktırır önermem doğru değil" demiştim.

Sanırım doğru.

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

geçmez bu demiştim ki çıkarılmış...  :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Nereden buldun, hadi uygulayın? ülke toplu hapishaneye döner :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bir zamanlar fakirler girmesin konu kasıyor diyenler bir meydana gelsin hele. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Muhittin Kaplan yazdı:

Ben girmem. Girecek olan korksun.

bende :D desene koca ülkede top koşturacağız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Muhittin Kaplan yazdı:

Maslow önemli biri. Sandığa gidip kağıt attığımızda ve sonuçları gördüğümde, bir öncekinde, "Maslow Piramitinin  en altındaki toplumları açlık ayıktırır önermem doğru değil" demiştim.

Sanırım doğru.

14. Yakarsa Dünya'yı garipler yakar

• Beğen 4
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

samsun kavak’ta total istasyonları istanbul’a göre 1,6 lira ucuz benzin satıyor. Antalya’ya göre 3 lira daha ucuz satıyor. 

Bayrak tesisleri isimli istasyon türkiyede gördüğüm en büyük benzinlik. 20-30 tane pompası var sanırım. Bu yoldan onlarca kez geçtim. Neden daha önce fark etmemişim anlayamadım. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

samsun kavak’ta total istasyonları istanbul’a göre 1,6 lira ucuz benzin satıyor. Antalya’ya göre 3 lira daha ucuz satıyor. 

Bayrak tesisleri isimli istasyon türkiyede gördüğüm en büyük benzinlik. 20-30 tane pompası var sanırım. Bu yoldan onlarca kez geçtim. Neden daha önce fark etmemişim anlayamadım. 

Yol kenarları, mazot şu kadar, bu kadar diye gazino ışığı gibi tabelalar dolu.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Tamer Topaç yazdı:

Yol kenarları, mazot şu kadar, bu kadar diye gazino ışığı gibi tabelalar dolu.

Evet. Tansu-oil firması gibi olanlar öyle :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Recep Demirci

İnegölden Ankara istikametine doğru giderken hemen şehri çok çıkmadan sağda ve karşı çapraz tarafta TP (Türk Petrolleri) var, yürüme mesafesi olsa olsa 300-400 metre ancak vardır. Ben yönümdeki olan TP den alacaktım dizel litre fiyatı 43.77 ₺ gördüm petrole girdiğim gibi çıktım sonra Kulaca köyü köprülü kavşağından İnegöl istikametine dönerek karşı taraftaki TP istasyonuna girdim dizel litre fiyatı 40.99 ₺ gördüm ve depoyu doldurdum. Pompacı arkadaşa sordum neden karşı istasyonla aynı marka olmanıza rağmen bu kadar fiyat farkı var diye "biz o firmayla aynı değiliz sahipleri farklı bizde %7 kampanya indirim var ve bizim müşterimiz daha çok olduğu için daha fazla yakıt sattığımız için biraz daha indirimli alıyoruz" diye cevaplandırdı. Kabaca hesapladığımda bir depoda 110 ₺ gibi fark ortaya çıkıyor.

99.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Hep soracağım unutuyorum, Long diye bir istasyon hep ucuz satıyor, keçiborlu çıkışı ısparta girişinde, nasıl yapabiliyor? Bir sorun olur mu benzin için konuşursak?

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Murat Sürmeli yazdı:

Hep soracağım unutuyorum, Long diye bir istasyon hep ucuz satıyor, keçiborlu çıkışı ısparta girişinde, nasıl yapabiliyor? Bir sorun olur mu benzin için konuşursak?

Muhtemelen böyle bir şey olur. 

images.jpeg.f1a1fa89fe646c22ef0765d98981e056.jpeg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Motorinde % 7 iskonto çok ciddi bir rakam.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...