Ersev Kaya 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Böyle giderse benzini bedavaya alacağız. Bugün yine indirim varmış. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Ersev Kaya yazdı: Böyle giderse benzini bedavaya alacağız. Bugün yine indirim varmış. Mazut kullananlar seri üzgün 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 elektrikliye geçtim geçeli fiyatlara bakmıyorum ne olmuş öyle 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Fatih Keskin yazdı: elektrikliye geçtim geçeli fiyatlara bakmıyorum ne olmuş öyle Elektriğe de zam var, hesap ettin mi yakıtı... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Fatih Keskin yazdı: elektrikliye geçtim geçeli fiyatlara bakmıyorum ne olmuş öyle bi nevşehir yapmalı özledik üzüm suyunu Ertan Çabuk yazdı: Elektriğe de zam var, hesap ettin mi yakıtı... başkan dolum süresine bakar maraba gibi hesap yapmaz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: bi nevşehir yapmalı özledik üzüm suyunu başkan dolum süresine bakar maraba gibi hesap yapmaz Başkanına söyle, elektrikli ile gelmesin, yolda kalır kurda kuşa yem olur .. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Ertan Çabuk yazdı: Elektriğe de zam var, hesap ettin mi yakıtı... ona da bakmam elektriği kendimiz üretiyoruz şükür Çağlar Bayur yazdı: bi nevşehir yapmalı özledik üzüm suyunu başkan dolum süresine bakar maraba gibi hesap yapmaz saatleri ayarlayalım istersen mk3 ile gidelim istersen focuz1 egea da olabilir takıyorum çıkarıyorum aç kapa gibi 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Mazut kullananlar seri üzgün şehir içi 11 litre ile hanımın katıldığı seri hatta paralel üzgünlük grubu. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: şehir içi 11 litre ile hanımın katıldığı seri hatta paralel üzgünlük grubu. neyseki araba eskimiyor bu sayede... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lpg düğmeleri kapatıldı mı 2-3 lük gündelik hevesler için tasarruftan ödeün verecek şemsiyeyi daha açmadık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2-3 lük gündelik hevesler için tasarruftan ödeün verecek şemsiyeyi daha açmadık 12 litre lpg yaksam km’de 2,2 lira. Üffff Kibrit 1,5’a geziyor istanbul’da Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbul’da taşınayım istanbul a çok güzelmiş Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 litre lpg yaksam km’de 2,2 lira. Üffff kipritle aynı offroada girliyor ise iyi, çamur geçişi kaç cm ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tamer Topaç yazdı: Kış geliyor. Kış kışşşşş Isıtmalı koltuk LPG'li arabamizda bile var elektinklide yok muymis 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Isıtmalı koltuk LPG'li arabamizda bile var elektinklide yok muymis Lpg’li koltuklarınız alınır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lpg’li koltuklarınız alınır pek havalı olur 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 litre lpg yaksam km’de 2,2 lira. Üffff Kibrit 1,5’a geziyor istanbul’da Megan 7.5 yakıyordu. Uzun yolda da 6 6.5 Lpg Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 litre lpg yaksam km’de 2,2 lira. Üffff Kibrit 1,5’a geziyor istanbul’da senin mtv parasına 1 sene lpg alırım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: senin mtv parasına 1 sene lpg alırım Off savaş cebeci gibi oldu Tansu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: şehir içi 11 litre ile hanımın katıldığı seri hatta paralel üzgünlük grubu. bizim bomba imha kadar yahu. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Mehmet Göktürk yazdı: bizim bomba imha kadar yahu. dusuk devirde gerekmedigi halde ayni gucu uretiyordur. dur kalk trafik. yakit bosa gidiyor. agirlik cok. ama sehir disi bagaj vs agzina kadar dolu, 7.6 litre tuketiyor koca araba. bastikca da gidiyor. keske sehir modu olsa, gucu kisabilse. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ekim 2023 Paylaş 5 Ekim 2023 Doğan Arşiray yazdı: dusuk devirde gerekmedigi halde ayni gucu uretiyordur. dur kalk trafik. yakit bosa gidiyor. agirlik cok. ama sehir disi bagaj vs agzina kadar dolu, 7.6 litre tuketiyor koca araba. bastikca da gidiyor. keske sehir modu olsa, gucu kisabilse. benimki basınca gitmiyor öyle bi farkı olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 Ali Gök yazdı: senin mtv parasına 1 sene lpg alırım ama tarlayı mazutla süremezsen alamazsın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ekim 2023 Paylaş 6 Ekim 2023 neyse mazota da 3 lira indirim varmış. Bizim kuyudan mı çıkıyor nedir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts